Italia, Novoli
...Helix Aperta-sneglene, bedre kjent som Monacelle, Attuppatelle eller Monzette, er landsnegler med et brunt/grønnaktig skall, det karakteristiske lokket eller "krem" i hvitt, og svært delikate og smakfulle kjøtt. Hva gjør våre monacelle spesielle? De kommer ikke fra intensivt oppdrett De samles inn i sitt naturlige habitat, frie til å bevege seg og ernære seg med rene og ubehandlede planter...
Portefølje (71)
Belgia, Fernelmont
Kooperativet Coprobel samler 25 lidenskapelige fjærkreprodusenter som har oppdrettet og markedsført en eksepsjonell, smakfull, økologisk og rettferdig gårdskylling, Coq des Prés, i over 20 år. Kyllingen tilbys hel eller delt opp, fersk eller frossen, og i forskjellige typer emballasje tilpasset kundenes behov. Kooperatørene tilbyr også sine økologiske egg, Œuf des Prés, og et utvalg av økologis...
Portefølje (37)
Frankrike, Quincampoix
...Thon des Açores fanget med stang – Conserverie Santa Catarina Thon fra stangfiske, tildelt Greenpeace-prisen i 2011 for sin eldgamle og mest bærekraftige fiskepraksis i verden: «pesca de salto e vara». Prinsippet? En stang og en krok per fisker, og å være litt tålmodig… Ingen nett eller andre enheter som skader havbunnen. Forberedt med omhu av kvinnene i konserven, blir boniten med mørt kjøtt kokt i lake, krydret og pakket, før den seiler til Normandie.
Portefølje (18)
Polen, Lublin
...VG Handy P-M C1 Pea Meat Analog tilbyr et premium plantebasert alternativ til tradisjonelle kjøttprodukter. Laget av erteprotein, replikerer dette dypfryste produktet teksturen og konsistensen av kjøtt, noe som gjør det til et ideelt valg for de som søker bærekraftige og næringsrike kjøttfrie alternativer. Etter tining og termisk behandling fungerer det som et allsidig tillegg til ferdigretter...
Portefølje (20)
Slovakia, Košice
Velkommen til MILKYLAND, en fremtredende leder innen matdistribusjon med ti års erfaring innen engros, import/eksport og effektiv logistikkstyring. Vår kjernekompetanse ligger i meieriprodukter, spesielt et variert utvalg av oster og alternativer beriket med vegetabilske fettstoffer. Vi tilbyr stolt et utvalg av premium oster som Mozzarella, Edam og Trappist, hver kjent for sine distinkte smaker o...
Portefølje (105)
Polen, Warszawa, Poland
...Potetstivelse oppnås ved mekanisk separasjon av andre deler av poteten gjennom skylling, rengjøring, tørking og siling. Det endelige produktet er uløselig i kaldt vann. I næringsmiddelindustrien er maisstivelse ingrediensen i gryteretter, supper, fyll til paier, ferdigretter, desserter, bakerikrem, hermetisert kjøtt og fisk samt forhåndspakkede revne oster. Den brukes også i puddinger og geléer. Maisstivelse brukes for å forbedre den sprø teksturen som en komponent i paneringer, breading, dekkblandinger og tempurapulver.
Portefølje (278)
Frankrike, Saint-Fraimbault
Polen, Węgorzewo
...Alt du trenger å gjøre er å åpne boksen for å nyte en smakfull og rask rett. Konservert og hermetisert fisk er et utmerket valg til en andre frokost eller middag. De er også ideelle som proviant for videre reise, hovedsakelig på grunn av den lange holdbarheten og det faktum at de ikke trenger å oppbevares i kjøleskap. Hvis du foretrekker andre retter, vil du også finne et bredt utvalg av bearbeidet kjøtt i mange smakfulle varianter.
Portefølje (24)
Ligger i hjertet av Sørvest-Frankrike, i Albigeois-regionen, dedikerer vi all vår virksomhet til produksjon av høykvalitetsprodukter som foie gras, confit og cassoulet, blant mange andre. I 4 generasjoner har vi tilbudt ferske produkter hele året, i tillegg til våre serier av hermetikk og gourmetpakker. Oppdag uten videre våre magret og confit av gås eller and fra Sørvest-Frankrike.
Portefølje (4)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Koriander brukes som krydder i matlaging og for å gi en behagelig aroma i parfymeri, kosmetikk og såpeproduksjon. Planten er en god honningplante. Den brukes mye som krydder for å smake til og styrke pølser, ost, hermetisk kjøtt og fisk, sylteagurk, sylteagurk og likører, tilsatt i baking av Borodino-brød, konfekt og kulinariske produkter, samt i produksjonen av visse typer øl og likører (i...
Portefølje (40)
Frankrike, Castelnaudary
...Haricots lingots opprinnelse Frankrike, kokt saus (basert på svinekjøtt, krydder, grønnsaker, hvitløk, tomat), salt, pepper. KJØKKENMESTERENS TIPS: De kan tilsettes en cassoulet eller rett og slett akkompagnere et kjøtt. Prøv å helle dem i retten med stekt kylling mot slutten av tilberedningen. De kokte bønnene: en helt enkel oppskrift, men så god!
Portefølje (37)
Spania, Murcia
...Bonito del Norte fanges i Cantabrianhavet mellom månedene juni og oktober med selektivt fiskeutstyr, én og én, med kroker. Den kjennetegnes av sitt hvite og møre kjøtt, milde smak og saftige tekstur. Den konserveres og dekkes med en mild syltet saus. Den inneholder ikke gluten. Mat som er egnet for celiakere.
Portefølje (178)
Nederland, Halle
... tillegg får de mer tid til å vokse, noe som kommer kvaliteten på kjøttet til gode. Våre griser er krysninger mellom Duroc-grisen og tradisjonelle, ekstensive raser som Bonte Bentheimer og Mangalitza. Dette gir smakfullt marmorert kjøtt med en deilig smak.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play