Tyskland, Aachen
...Kakaomasse, også kjent som kakaolikør, oppnås ved å male kornene fra økologiske kakaobønner, og kvaliteten kan variere avhengig av kvaliteten på de brukte bønnene. Våre bønner er økologiske og naturlige.
Portefølje (14)
Le Comptoir Des Epices Madagascar, fransk selskap, dyrker sine egne økologiske råvarer på Madagascar. På Madagascar er produktene våre sertifisert ØKOLOGISK av ECOCERT, USDA og FFL. Grunnlagt i 2020 av en kvinne fra øya (Region SAVA), er vårt solidariske selskap dedikert til produksjon og distribusjon av økologiske produkter av høy kvalitet. Våre produkter: Vanille Bourbon - Eteriske oljer - Ka...
Portefølje (42)
Litauen, Kaunas
...Kakaoliquor (også kjent som kakaomasse) er den grunnleggende ingrediensen i produksjonen av all sjokolade. Det er det første produktet i flytende form som kommer fra pressing av kakaonibs. Kakaoliquor er kilden til både kakaosmør og kakaopulver. Etter fermentering gjennomgår kakaobønnene en høyoppvarmingsprosess ved hjelp av en mikroniserer, som får skallet til å bli separert fra nibben. Deretter blir kakaobønnene brutt opp, og en vindsiktmaskin brukes til å fjerne skallet, slik at man kun samler kakaonibs. Etter risting blir nibbene malt og bearbeidet til kakaoliquor.
Portefølje (23)
Frankrike, Brignais
...* 20 % [kakao: 88 % minimum] (kakaomasse*, kakaosmør*, kokossukker*) *Ingredienser fra økologisk landbruk. Kan inneholde spor av nøtter, melk, soya. Næringsverdier per 100 ml ferdig produkt** Energi: 276 kJ / 66 kcal Fett: 2,4 g (hvorav mettet fett: 1,5 g) Karbohydrater: 7,1 g (hvorav sukker: 6,8 g) Kostfiber: 0,7 g Proteiner: 3,6 Økologisk: Ja Format: 300g, 1kg, 5kg 100 % Plantebasert: Ja...
Portefølje (26)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Spania, Sabadell
PACS International er et spansk selskap, grunnlagt i Barcelona, spesialisert på markedsføring og distribusjon av helhetlige løsninger for råvarer, ingredienser, emballasje (glass, plast, aluminium, PVC / PVDC) og tredjepartsproduksjon for legemiddel-, kosmetikk-, personlig pleie- og næringsmiddelindustrien, på globalt nivå. Takket være vår omfattende erfaring og høyt kvalifiserte team, tilbyr vi ...
Portefølje (41)
Tyskland, Bad Bentheim
...Opprinnelse Kakaopulver Vanlig Økologisk Kakaopulver kommer fra kakaobønnen, frukten av kakaotreet. Kakaotreet vokser i land rundt ekvator og produserer kakaobønner som blant annet brukes til å lage sjokolade. For å lage kakaopulver brukes kakaomasse fra kakaobønnen. Massene presses under høyt trykk for å produsere kakaopulver. Kakaobønner inneholder flere antioksidanter enn rødvin og tre ganger...
Portefølje (549)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naturlig økologisk kakaomasse Netto vekt: 200 g Energiverdi per 100 g: 600 kcal Holdbarhet: 24 måneder...
Portefølje (111)
Polen, Wrocław
...I tillegg til kakaosmør inneholder sjokolade vegetabilske fettstoffer. Ingredienser: tørkede tranebær 40% (tranebær, sukker, solsikkeolje), sjokolade 30% - kakaomasse min. 43% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fett - palme, shea, sal, mangokjerne - i variable proporsjoner, emulgatorer: lecitin (soy) og E476, aroma), sukker, redusert kakaopulver fett, glukosesirup, vann...
Portefølje (179)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000014774 Et snev av solidaritet i bakverkene dine! Økologisk rettferdig handel sjokolade fra São Tomé med fruktige og kraftige toner som enkelt vil heve sjokolademousser og andre desserter. INGREDIENSER: kakaomasse*, brunt sukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin, vaniljeekstrakt*. * Landbruksingredienser fra økologisk landbruk. Ingredienser fra rettferdig handel...
Portefølje (114)
Frankrike, Malataverne
...Melkesjokolade er en sjokolade som vanligvis inneholder mellom 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, melk vanligvis i form av melkepulver, samt sukker. Melkesjokolade ble oppfunnet i 1875 av Daniel Peter i Vevey, Sveits. Hvordan lages sjokolade? Smørret, som er flytende, blir ekstrahert, desodorert og støpt i former, og kaken blir knust for å bli kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra pressingen blandes for å få sjokolade. For mørk sjokolade tilsettes sukker; deretter melkepulver for melkesjokolade.
Portefølje (188)
Frankrike, Biguglia
...Det er fordi vi elsker mandler i alle former at kokken har laget en pålegg... Tilstand: Ny INGREDIENSER: Mandler 43%, melk sjokolade (kakaosmør, kakaomasse, lecitin) Nettovekt: 230 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Italia, Torino
Tyskland, Düsseldorf
Siden grunnleggelsen av selskapet i 1970 har vi vært en kompetent leverandør av råvarer til næringsmiddelindustrien. Blant våre kunder i hele Europa finner vi, i tillegg til andre, en rekke kjente selskaper innen konfekt, bakervarer, iskrem og frysevarer. Vårt fokus ligger på en seriøs global leverandørstruktur, førsteklasses produktkvalitet og prisverdighet. Gjennom vårt velassorterte lager er vi...
Portefølje (16)
Frankrike, Tilloy Lez Cambrai
... fargestoffer og uten tilsetningsstoffer. Denne sjokoladen er laget for hånd. Sammensetning: Mørk sjokolade 73% kakao: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: SOJA-lecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Melkesjokolade 33% kakao: sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: SOJA-lecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Hvit sjokolade 31% kakao: sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: soja-lecitin, naturlig vaniljeekstrakt.
Portefølje (9)
... melkesjokoladeblanding (minimum 33,6 % kakao), kakaomasse, sukker, kakaosmør, melkepulver, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljesmak, Ruby sjokolade: Belgisk ruby sjokoladeblanding (minimum 47,3 % kakao), sukker, kakaosmør, melkepulver, kakao, emulgator (soyalecitin), sitronsyre, naturlig vaniljesmak. Produktegenskaper: Inneholder ikke gluten (glutenfri). Allergen(er): Melkerester, soya, laktose. Lagringsbetingelser: Oppbevares unna direkte sollys, ved romtemperatur (18-24 °C) og i originalemballasjen. Holdbarhet: 12-14 dager...
Portefølje (3)
Tyskland, Koblenz
...Mørk sjokolade* 80% (kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vaniljepulver*), Ristede hampfrø* 20% (hampfrø* 72%, rørsukker* 28%)...
Portefølje (94)
Tyrkia, Ankara
...Naturpy Glutenfrie Sprø Kuler Innhold; Sjokolade kornkuler; Maismel, rismel, hvitt sukker, kakao, sjokolade (sukker, kakaosmør, mysepulver, kakaomasse, helmelkpulver, skummetmelkpulver, emulgator (solsikke lecitin), aroma (vanilje), demineralisert mysepulver, vegetabilsk olje, salt, vanilje, sukkerholdige kornkuler; rismel, maismel, hvitt sukker, demineralisert mysepulver, vegetabilsk olje, salt...
Portefølje (10)
... stivelse, salt, fuktighetsbevarende middel (sorbitol), kakaomasse 0,4 %, melkefett, emulgator (soyalecitin), konserveringsmiddel (sorbinsyre), aromastoff (sjokolade), emulgator (tartratsyre estere av mono- og diglyserider), konserveringsmiddel (kalsiumpropionat), emulgator (natriumstearoyllaktat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioksidant (askorbinsyre), hasselnøttolje 0,06 %. Allergivarsel: Inneholder egg, hasselnøtter, melk, soya, hvete. Kan inneholde peanøtter og nøtter (mandler, pistasjnøtter).
Portefølje (1)
Frankrike, Roye
...La deg bli beruset av alliansen mellom sjokolade og fordelene med CBD. Kraften fra kakaobønnene blandet med sødmen fra CBD-effektene vil gi deg en uforglemmelig avslapningsopplevelse. Den edle kakaoen er nøye utvalgt av oss for å sikre kvalitetsaromaer og en eksplosjon av smaker ved hver smaking. Cocoon lager sine sjokoladeplater i et håndverkskjøkken i Pays de la Loire. Hver sjokoladebit inneholder 10 mg CBD. Ingredienser mørk sjokolade: økologisk og rettferdig kakaomasse fra Papua Ny-Guinea, sukker, kakaosmør, vaniljepulver, CBD-isolat. Kan inneholde spor av gluten og nøtter. Vekt: 90 gram...
Portefølje (88)
Frankrike, Albertville
...Ideell for applikasjoner som involverer overføring av viskøse produkter, denne lobe-pumpen er mye brukt innenfor tetningsmidler, lim og pumping av melasse eller kakaomasse. Maks trykk (bar): 25 bar Strømning: Opptil 350 m3/H Inngangs- og utgangsdiameter: 1-12"...
Portefølje (16)
Østerrike, Gerasdorf
...Bitter sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: soyalecitine, Bourbon vanilje), rosenblader, 23 karat spiselige gullflak. Kakaomasse minst 60%. Kan inneholde nøtter og melk.
Portefølje (26)
Italia, Barletta
...Den 100% mørke sjokoladen Orsini, laget med kakaomasse fra Den dominikanske republikk, uttrykker den beste smaken av ren sjokolade.
Portefølje (10)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Melkesjokolade 38% opprinnelse utenfor EU (rørsukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse), 7,33% mandel, 4,96% aprikos. Næringsverdier per 100g: Energi 2336Kj, 561Kcal, fett 39g, hvorav mettet fett 22g, karbohydrater 45g, hvorav sukker 44g, proteiner 7,5g, salt 0g.
Portefølje (109)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Kremete og smakfulle, disse påleggene er uten palmeolje, basert på chiaolje, glutenfrie og rike på omega 3. Ingredienser: HASSNØTTER fra Piemonte 35%, sukker, HELMELK i pulverform, kakaomasse, kakaosmør, chiaolje, risolje, solsikkeolje, kakaopulver, emulgator sojalecitin.
Portefølje (142)
Litauen, Kaunas
...maltaroma, vin, melkekonsentrat, krem, eddik, puré, sjokolade, kakaomasse, øl, alkohol, brennevin og sprit. I kjemiske tankbiler transporteres ikke-matvarer, nøytrale og kjemisk farlige ADR-laster som rå vegetabilsk olje, animalsk fett, fiskeolje, gjødsel, biodiesel, RME, etanol, glyserol, melasse, mineralbasert olje, brukt olje, polyol, parafin, avfall, aceton, acetat, maling, syrer, lim, peroksid...
Portefølje (8)
Tyskland, Wörrstadt
...Hos LECKER`S Kuvertüre sjokolade dråper er det snakk om en delikat smeltende mørk sjokolade som er utmerket til glasering. Takket være dråpeformen på kuverturen er den enkel å dosere og kan også brukes til å forbedre müsli og desserter. Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator SOJALECITHIN* Allergener: Soja Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
Belgia, Wommelgem
...La deg bli forført av denne utmerkede samlingen av belgiske praliner med smak av hasselnøtt og karamell i den fineste belgiske hvite, melk- eller mørk sjokolade. Le Caprice sin eksklusive sølvinnpakning vil glede og kan være et flott tillegg... Mørk sjokolade inneholder minimum 50% kakaomasse. Melkesjokolade inneholder minimum 33% kakaomasse, 14% melkefast stoff. Hvit sjokolade inneholder minimum 26% kakaomasse, 22% melkefast stoff.
Portefølje (38)
... Dette godteriet er en deilig fristelse som naturlig hjelper med å behandle angst, frykt og usikkerhet. Fordelene med Jellybeans Angst er: Bach-blomster Aspen og Rock Water hjelper med å kontrollere angst, frykt, usikkerhet, sorg, angst, uro, rastløshet og urolighet. Sjokolade og Korn gir energi, er bra for hjertet, hjelper med å senke blodtrykket, er en kilde til fiber, stimulerer sentralnervesystemet, gir en følelse av velvære. Sammensetning: Theobroma kakaoekstrakt (kakaomasse), Theobroma grandifolium (kakaosmør) Format: 100g...
Portefølje (49)
...Hvetemel, Smør, Brunt sukker, Melkesjokolade 29% (Sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt) (9%), Peanøtter (9%), Egg, Peanøttsmør (4,1%), Bakepulver, Salt. Formater: 180g & 100g...
Portefølje (12)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play