Tyskland, Bad Bentheim
...Lucumatrær bærer først frukt etter 5 år, og hvert tre produserer opptil 500 frukter per år. Fruktene er gul-brune og kan veie opptil ett kilo. Bearbeiding til Lucuma-pulver: Lucumatreet bærer frukt hele året, men hovedhøsten finner sted om våren mellom januar og april. Når fruktene faller fra lucumatreet, er de fortsatt umodne, og fruktkjøttet er for hardt til å være spiselig. Fruktene må lagres under høy.
Portefølje (549)
...Den milde grønne pepperen fra Sri Lanka I (ur-)skogsområdet i varme Sri Lanka vokser klatreplantene til pepperen. De umodne pepperkornene plukkes for hånd fra begynnelsen av november til midten av januar og tørkes skånsomt i luftstrøm eller frysetørkes. Fargen bevares, og smaken blir mer intens. Grønn pepper er det mildere pepperkornet, og har et friskere aroma med lette gressnoter. Den passer til alle retter som skal være litt mer forsiktige, men likevel aromatisk krydret.
Portefølje (9)
Frankrike, Gonesse
...Naturlige grønnsaker uten tilsatte terninger, 100g. Krydderne vil være til salgs tidlig i januar; for mer informasjon, vennligst kontakt meg.
Portefølje (32)
... dyktig høste krystallene før de synker til bunnen av dammen. Siden de aldri kommer i kontakt med leiren på bunnen, beholder krystallene sin naturlige hvithet, i motsetning til grovt salt som får en grå farge så snart det kommer i kontakt med bunnen. Kvaliteten på bevegelsen til saltbøndene under "plukkingen" avgjør finheten og smaken av fleur de sel fra Kampot. Netto vekt: 1000 gr Høsteperiode: Januar - mai...
Portefølje (50)
Frankrike, Castelnaudary
...Franske linser, andeconfit, lår opprinnelse Frankrike, svinepølse opprinnelse Frankrike, svineconfit opprinnelse Frankrike, svor, tilberedt saus, hvitløk, tomat, salt, pepper, krydder. KJØKKENRÅD: Jeg har bestemt meg for å lage linsene som en Cassoulet. Bare varme dem opp i en leirgryte i ovnen, hvor jeg tilsetter et halvt glass vann. Jeg nyter dem med en Minervois og en lett hvitløksdresset grønn salat. Ifølge legenden gir linsene oss penger hele året hvis de nytes den 1. januar. Hvis de nytes i begynnelsen av hver måned, gir de oss jern.
Portefølje (37)
Mesterkonfektør Tony Meneghin lager høykvalitets belgisk marshmallow for hånd. Vår premium serie er aromatisert med frukter plukket i modenhet, og vi har også andre spesialiteter med grønnsaker, krydder og trøfler i sesong. En serie marshmallows beregnet for mellom- og storhandel har vært tilgjengelig siden januar 2015. Vi er en menneskelig størrelse bedrift og setter vår kompetanse i tjeneste...
Det er et familiefirma, etablert i januar 1997 i byen Delhi, India, og vi spesialiserer oss på eksport av safran fra Kashmir, India. Siden selskapet ble grunnlagt, har vi arbeidet med safran fra Kashmir, hvor vi har egne jorder med en veldig spesiell behandling for innhøstingen av safran av den beste kvaliteten som finnes i hele verden. Historien til vårt selskap begynner i 1997, spesifikt i en...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play