...gjennom grovere maling respekteres de mest verdifulle delene av hvete, som dermed beholder sine organoleptiske kvaliteter i tillegg til fibrene fra kli-delen.
Dette melet kombinerer utmerkede ernæringsmessige egenskaper med bedre bearbeidbarhet sammenlignet med fullkornsmel, for et rustikt, aromatisk og smuldrete sluttprodukt, med en intens smak og en mørkere farge sammenlignet med deig laget med mel av Type 1 og 2.
10KG OG 25KG...
...vannavvisende behandlinger generelt, osv. hensiktsmessig mettet med vann til de når tilstanden "mettet med tørr overflate".
Bland pulverkomponenten (komponent A) med hydratiseringsløsningen (komponent B) med en drill på lavt antall omdreininger, hell pulveret gradvis i væsken, fortsett å blande til en homogen blanding uten klumper er oppnådd. Etter at blandingen er fullført, vent noen minutter og rør igjen før du går videre med applikasjonen.
Bruk fra 5 til 6 kg/m² av Osmokoll avhengig av typen støtte og typen materiale som skal limes.
Emballasje: Kit på 25+6 kg
UM: €/kg...
... stabil overflate, både innendørs og utendørs, så lenge den ikke er utsatt for kapillær oppstigning, egnet for å motta påfølgende legging av enhver type gulvbelegg som keramikk, terrakotta, naturstein, parkett, tepper, gummi, osv.; egnet for å lage avrettingslag med innsetting av gulvvarme og flytende avrettingslag på elastisk matte for akustisk isolasjon mot trinnlyd.
... mulig å håndtere stammer med stor vekt med letthet.
Valget av type behandling for en stamme avhenger av mange faktorer, deriblant de som spiller en primær rolle, som treslag og kjennskap til ulike fibre, størrelsen og kvaliteten på treverket.
Vi er produsenter, fabrikker, kommersialiserer og transporterer saget oliventre både ferskt og tørket over hele verden i begge alternativer (åre og hvit) i...
... ledsaget av sukker og, noen ganger, sitronsaft eller andre naturlige ingredienser for å fremheve smaken og holdbarheten. Tilberedningen innebærer koking av fikene sammen med sukkeret til en homogen og tykk blanding oppnås, som deretter fylles på steriliserte beholdere.
...Ved bruk av VOMM Turbo Kneader er det mulig å forberede, automatisk, enhver type deig for bakeri- og konditorindustrier.
Deigen produseres på få minutter på en kontinuerlig måte, klar for neste behandlingssteg, noe som muliggjør en konstant produksjon over tid, og unngår tapet av tid i det tradisjonelle batch-systemet.
Den kontinuerlige VOMM Turbo Kneader er egnet for enhver deig med...
...Ideelle maskiner for laboratorier eller små produksjoner.
Ideelle maskiner for laboratorier eller små produksjoner.
Utviklet både for massasje og salting av
kjøtt som: kokeskinker, hvitt kjøtt, osv.
I tillegg kan den brukes takket være de inkluderte
tilbehørene for blanding av krydder og/eller urter.
Elektrisk kontrollutstyr med elektronisk regulering
av hastighet og innstilling av arbeidssykluser via PLC.
ME-V serien med mulighet for vakuum.
...Langsomme rørere brukes til å holde enhver typeblanding i væskeform (som for eksempel keramiske slurryer, leiremelk, malinger, emaljer) i spesiallagde tanker.
Alle rørere er utstyrt med blader av varierende form og antall, avhengig av tanken de skal operere i, og en girmotor med svært høy reduksjonsforhold. Bladene bestemmer den langsomme og kontinuerlige bevegelsen av hydro-suspensjonen for å hindre sedimentering av materialene som må forbli i suspensjon.
... kanter eller skarpe deler. BUH er tilgjengelige i forskjellige tettheter (fra tetthet 2 myk til 8 ekstremt stiv), kornstørrelser (Fint, Medium og Grovt) og type slipemiddel (S-Silikonkarbid, A–Aluminiumoksid). Anbefalte applikasjoner: Avgradning, Rengjøring, Blanding og Finishing samt polering av et bredt spekter av deler. Arbeidsflater: Alle typer metall (rustfritt stål, titan, aluminium, legeringer), plast og kompositt.
... vi kan skape varige verdier over tid. Brasil, India, Guatemala, Mexico, Tanzania, Peru og Indonesia er bare noen av landene vi samarbeider med for å kjøpe høy kvalitet grønn kaffe.
Kvalitet - VARMEKURVE dedikert TIL hver BLANDING
Vårt system er utstyrt med en programvarekontroll som utarbeider en tilpasset varmekurve for hver type kaffe. Det homogene resultatet fremhever de organoleptiske egenskapene og brenner ikke bønnene. Denne miljøvennlige brennemetoden reduserer forbrenningen av røyk.
Tjeneste - SIDE OM SIDE med VÅR PARTNER
Vi er ikke leverandører, men partnere med våre kunder.
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides.
Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.