Italia, Orbassano
...Tonnarelli er en type spaghetti som stammer fra Lazio, og de ligner veldig mye på sin abruzziske fetter, chitarrucci. Imidlertid skiller de seg ut i noen viktige detaljer: de har en rund tverrsnitt, er litt mer ruge i konsistensen, og de lages tradisjonelt kun med semolina av hard hvete og vann. Deres enkle og rustikke smak gjør dem perfekte for en klassisk romersk 'cacio e pepe', eller de er ideelle for veganske oppskrifter, da de er uten egg.
Portefølje (57)
Italia, MILANO
...Siden 1886 har vi en viktig oppgave: å kunstnerisk skape en uforglemmelig pasta ved å videreføre en tradisjon uten kompromisser. Erobringer, fremskritt og forbedringer preger vår historie og gjør det mulig for oss, hver dag mer, å bringe den autentiske gleden av italiensk mat til bordene over hele verden. Historien til De Cecco begynner langt tilbake. I 1831, da Italia ennå ikke var samlet, startet Nicola Antonio De Cecco møllevirksomhet i Fara San Martino.
Portefølje (229)
Italia, Carmagnola
...På slutten av det attende århundre, sammen med "pummarola", ble de retten som selges på gaten og metter befolkningen. Noen vil huske lunsjen til den sjarmerende Ingrid Bergman i Roberto Rossellinis Reise til Italia i 1953, for å komme til den betydningsfulle scenen der Totò spiser spaghetti med hendene i 1954-filmen Miseria e nobiltà av Mario Mattoli. Men den mest kjente pastaretten i verden er skålen med spaghetti som Alberto Sordi spiser i An American in Rome, den berømte 1954-filmen av Steno, som bekrefter dens universelle appell. Vekt: 500g Koketid: 10 minutter...
Portefølje (3)
Italia, Castellamare
...100% italiensk porøs og rynket håndlaget pasta, perfekt for å samle opp enhver saus, trukket i bronse med en langsom tørkeprosess for å bevare smaken og aromaen fullt ut.
Portefølje (26)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
La Eli.S.An Natural Food er et ungt selskap med innovative ideer, men med en dypt forankret overbevisning: vi er det vi spiser. Slik oppstår Pastaelisan, et produkt, strengt laget i Italia, som forener tradisjon, innovasjon og forskning. 100% italiensk durumhvete, bronseformer, mikrobiologisk rent vann, langsom tørking, håndverksproduksjon og nye ideer: dette er hemmeligheten bak våre velværeprodu...
Italia, Controguerra
...ESCA SRL er et selskap som i over 40 år har spesialisert seg på produksjon av frosne fiskeprodukter og i dag er lederen i Italia innen produksjon av "Ready" sauser basert på frossen fisk, ideelle for å tilberede smakfulle første retter av pasta eller ris i henhold til tradisjonen og den italienske smaken. Den nøye utvelgelsen av råvarer, kvaliteten og den enkle godheten til sausen gjør disse...
Portefølje (4)
Italia, Chiuro
... den får hvile og tørke sakte ved lav temperatur. Håndverkskvaliteten er til stede i alt vi gjør, og det er klippingen av spaghetti, som fortsatt gjøres for hånd, som er et klart bevis på dette. La deg dykke ned i luksusen av en håndverksmessig tradisjon.
Italia, San Martino Di Lupari
... (opptil 40 mc/h) med kopper i næringsmiddel-ABS, rustfritt stål eller rustfritt nett; heiser og transportører for lang pasta (spaghetti og linguine) med kopper i næringsmiddel-ABS; spiralfallere i rustfritt stål i 4 versjoner av hvilken som helst lengde avhengig av bruken og produktet som behandles; vibrosikter med 1 eller flere utskiftbare rammer også for høye kapasiteter (80/100 q/h for kort pasta); transportbånd med teppe (med transport i skål) og heisanlegg med teppe med vulkaniserte lister (i ulike lengder for alle behov).
Italia, Sant Antonio Abate
... også med topp italienske produkter, med en nøye utvalg av kvalitet og konkurransedyktige priser: Hermetiske belgfrukter og grønnsaker, olivenolje og frøolje, industriell pasta (spaghetti, penne, pennette... bronsepresset pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella av melk og bufala, brent kaffe, hele bønner eller malt, Lavazza og Nespresso-kompatible kapsler eller pods, samt mange typer sauser / tilbehør / aperitiffer. Alt i ulike formater for detaljhandel og catering.
Autentiske italienske produkter valgt ut og anerkjent av den italienske kokkeforeningen og dens profesjonelle nettverk av kokker over hele verden. Oppdag vår gourmet- eller detaljhandelslinje av: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) også tilgjengelig økologisk laget av 100% italiensk hvete - Ekstra jomfruolivenolje også tilgjengelig økologisk laget av 100% italienske oliven...
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Italia, Bolzano
... annen frukt etter ditt ønske. Vi kan også tilby matvarer som olivenolje, tomatpuré, juice, småpakker med kaker, kastanjer, pasta; spaghetti osv. Vi vil gjerne vite hvilke andre produkter du er interessert i å samarbeide med. Når vi har din forespørsel, kan vi tilby deg de beste konkurransedyktige prisene for å begynne å jobbe med deg. Håper å høre fra deg.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play