Italia, Giuliano
...Pan di spagna, blanding av pasteuriserte egg, sukker, mel "0", amerikansk mel, vann, kakao 22/24%, aromaer. FARCITURA: Fersk krem, mascarponepulver (33%), pasteurisert eggeplomme, sukker. BAGNA: Vann, sukker, kaffe aroma 70°, frysetørket kaffe. Oppbevaring ved -18° Produkt som må tines.
Portefølje (129)
Italia, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Type 55 mel (Type 45 også tilgjengelig) oppnådd fra utvalgte europeiske korn, med stor plastisitet og styrke. Det er ideelt for direkte deiger med middels fermentering. 25KG -10KG...
Portefølje (56)
Italia, Crotone
...Steinmalt mel: meltype "0" 35% + meltype "1" 35% + durumhvete semolina 30%...
Portefølje (2)
Italia, San Sperate
Semolina produksjon for baking Handel med mel og korn Vi maler kun sardisk durumhvete...
Italia, Salerno
Vår bakerivirksomhet har vært i drift i tretti år, drevet av familien, og det kunne ikke vært annerledes gitt våre røtter; vi kommer fra Gragnano, pastaens hjemland, hvor lukten av semolina fra hard hvete fyller luften. Å lage brød, kaker og alt som kommer fra mel er en stor lidenskap for oss, som vi har gjort til vårt arbeid. Tegnene på denne lidenskapen er synlige i omsorgen og ektheten av alt...
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
MEL, SEMOLINA OG KLI...
Mykt hvetemel og semolina for pastaprodusenter. Produksjon av økologisk semolina.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play