MOLINO MAGRI - MEL, SEMIFERDIGE PRODUKTER OG FORBEDRINGSMIDLER FOR ET MARKED I KONTINUERLIG UTVIKLING
Molino Magri, grunnlagt i 1929 og lokalisert i Marmirolo, Mantova, har i fem generasjoner videreført lidenskapen for Kunstmaling fra far til sønn. Molino Magri er et møllefirma som, gjennom bearbeiding av utvalgt hvetemel, produserer et bredt spekter av profesjonelle meltyper for baking, pizzeria...
Siden 1980 har Afinox vært spesialist på italiensk og internasjonalt nivå innen design og produksjon av høyt teknologiske utstyr for restaurantsektoren. Ved å følge markedstrender og utviklinger har selskapet inkludert et stadig rikere utvalg av utstyr i sitt tilbud, og har gjennom årene blitt det viktigste referansepunktet for fagfolk og aktører i bransjen. Kjøleskap, temperaturredusere, cook and...
Grunnlagt i 2011 i Abruzzo, Italia, er Promix Srl et referansepunkt innen sektoren for halvfabrikata til baking, konditori og pizzeria, som kombinerer håndverksmessig tradisjon og teknologisk innovasjon for å tilby produkter av høyere kvalitet. Våre halvfabrikata er utviklet med en etisk tilnærming, ved å bruke naturlige og bærekraftige ingredienser, og garanterer en ren etikett som møter de økend...
...GARDEN overgår alle forventninger, også våre egne; en syntese av Rossofuoco-standardene for å tilby et produkt til en minimal pris.
Hos GARDEN, som med alle Rossofuoco-artikler, forblir kvaliteten et fast punkt, men optimaliseringen av produksjonsprosessen og forenklingen av visse utførelser har gjort det mulig å redusere kostnadene, samtidig som kvalitetsnivået forblir uendret; essensen av instrumenteringen påvirker ikke funksjonaliteten, verken i modellene Base eller PLUS.