Italia, Cremona
... hver dag. Utrettelig. I Antica Valle er salami og spekemat eksellens som må bevares. Små mesterverk av smak som holder liv i forberedelses-, bearbeidings- og modningsprosessene fra tidligere tider. Antica Valle er et område som bevarer de tidløse prinsippene for tradisjon. Her har området en overlegen fordel fordi råvarene bearbeides varmt, og transformasjonsprosessen er fullført på 48 timer for å fremheve ektehet, smak og friskhet. I Antica Valle er det faktisk oppdrett og slakterier historisk sett overalt til fordel for den ekstraordinære kvaliteten og de daglige kontrollene.
Salumificio Bovo siden 1987, av Bortolazzi Massimo, i Verona, håndlagde produkter som soppressa, salami, salumi, rullet pancetta, salamella, cotechino, ferskt kjøtt, lagrede produkter. Salumificio Bovo er valget for alle som ønsker å tilby sine kunder det beste av kvalitet og smak, fordi selskapet posisjonerer seg som en foretrukket partner for kunden, og gir dem det bredeste utvalget av...
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
Bedriftspresentasjon Vårt selskap ble grunnlagt i 2006, med mål om å bringe de ekte smakene og duftene fra vårt land (Calabria) til bordene. Dette har vært mulig takket være samarbeidet mellom fire små bedrifter som, med sin erfaring innen sine respektive felt, har gjort det mulig å tilby et bredt spekter av produkter av høy kvalitet, for å gi våre kunder en utmerket service i én pakke. Vi er på u...
Italia, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Vårt selskap ble grunnlagt i 2006, med mål om å bringe de ekte smakene og duftene fra vårt land til bordene deres. Alt dette har vært mulig takket være samarbeidet mellom fire små bedrifter som, med sin erfaring innen sitt felt, har gjort det mulig å tilby et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, for å gi våre kunder en utmerket tjeneste i én pakke. Vi er på utkikk ett...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Våre spekematprodukter er laget av dyktige og erfarne hender, med lidenskap og håndverksmessig omsorg for gamle metoder, for å gjenskape den ekte smaken og de autentiske smakene fra tradisjonen. I produksjonen bruker vi kun råvarer og naturlige ingredienser, først og fremst utvalgte kjøttstykker fra nøye kontrollerte gårder, med fokus på utmerket ernæring, basert på dietter som utelukkende består ...
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... unik og uforvekslelig smak, i full respekt for den opprinnelige bondetradisjonen og for dem som utfører sitt arbeid med lidenskap og dedikasjon. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino- og melkoster er bare noen av de mange spesialitetene produsert av selskapet. Lær å ta vare på deg selv og gjenoppdag smakene fra fortiden i tråd med et sunt og naturlig liv, hvor de mest autentiske og følelsesmessige øyeblikkene blandes med duften av minner og tradisjon.
Italia, Castel Maggiore
Vår misjon er å introdusere og fremme de beste italienske mat- og vinspesialitetene i verden, ved å tilby produkter av høy kvalitet til fagfolk innen distribusjon, engros, detaljhandel, catering, restaurantdrift og gjestfrihet. Kontakt oss for å be om vårt utvalg av: -Prosecco -Vin -Oliveolje -Balsamicoeddik -Mortadella -Salami -Oster -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Monsummano Terme
Selskap spesialisert i engros salg av matvarer fra Made in Italy og spesialiteter fra Made in Tuscany. Selskapet har vært aktivt i cateringsektoren siden 1974 og skiller seg ut med nisjeprodukter av høy kvalitet. Utvalget inkluderer toskanske pecorino-oster, skinker, salami og alle andre typer matvarer. Lite, men dynamisk selskap med fokus på kundetilfredshet på alle områder. Kvaliteten på våre...
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Guastalla
I Guastalla, mellom Reggio Emilia og Parma, forener et familieeid selskap de to beste tradisjonene i Emilia Romagna, kulinarisk kunst og ingeniørkompetanse. Bertazzoni er arving av den gastronomiske arven fra regionen, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddik. Av denne grunn bruker de som elsker å lage mat Bertazzoni-kjøkken og kokeplater, bygget med lidenskap og kompetanse av kjøkkeneksperter.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Italia, Campo Calabro
... beskyttende effekt på kroppen vår, bidrar til å forbedre konsentrasjonen, humøret og kontrollere nivåene av triglyserider i blodet. Brukt både fersk og til videreforedling i typiske salami, er kjøttet fra den svarte svinen i Calabria et produkt hvis kvaliteter er ekstremt fremtredende og gjenkjennelige.
Italia, Avigliana
... MICHELE RÅSKINKER, RÅSKINKER MED CHILI, SVART PEPPER OG STUCCAT, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OG RÅ OG KOKTE SKINKER MED TRØFFEL, UTVALG AV DE BESTE RÅ SALAMIER FRA LOMBARDIA OG CALABRIA OG SPESIALITETER FRA SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN UANSETT LEVERE ALLE ETTERSPURTE SPESIALITETER.
Italia, Sambuca Val Di Pesa
Selskapet ble grunnlagt i 1959 av Guido Corti og er nå i fjerde generasjon, beliggende i hjertet av Chianti i Firenze. Vi produserer alle typer salami, skinker, pølser og skinkeblokker som er ment for vårt hovedmarked, ferdigskåret kjøtt i poser for storhusholdning, og vi er også åpne for å utføre produksjonsoppdrag.
... starten har slakteriet, norcineria Galvano, siden 1971 tilbudt førsteklasses håndverkskjøtt og pølser, resultatet av en konstant dialog med de relevante oppdretterne. Fra dette dype arbeidet og kjærligheten har det oppstått en helt spesiell produksjon av høykvalitets håndverkspølser, fra den typiske modnede pølsen til ulike varianter av salami, med deilige cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta og mye mer. En produksjon av delikatesser fra en annen tid, for å tilfredsstille smakene til sine kunder og deres gjester.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Spinazzola
Alle våre spekematprodukter er laget med råvarer av høyeste kvalitet, hovedsakelig fra lokale kilder eller fra sertifiserte italienske leverandører, noe som sikrer at de også kan konsumeres av personer med matintoleranser eller som foretrekker en sunnere kosthold.
Italia, Quattro Castella
... viderefører familiens lidenskap, huser selskapet omtrent 800 esler. Selskapet spesialiserer seg på produksjon og levering av eselmelk (fersk og frysetørket) til enkeltforbrukere og til næringsmiddel- og kosmetikkindustrien. Frysetørkingen av melken skjer også direkte i selskapet. Selskapet produserer også økologiske kosmetiske produkter basert på eselmelk og ulike gourmetprodukter som Mortadella og Salami av esel, eselmelkekjeks og eselmelk-likører. Den kommersielle aktiviteten er også basert på gjestfrihet i agriturismo.
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har vært spesialisert siden 1923 på produksjon av typiske toskanske salami, spesielt fersk pølse, toskansk salami, toskansk finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta; selskapet viser sin evne til å tilpasse seg nye markeder ved å markedsføre ulike typer salami i forskjellige formater for å imøtekomme alle nåværende og fremtidige krav fra aktørene i dagligvarehandelen...
Italia, Bagnolo San Vito
... - Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salami Milano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta - Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner: - Veneto: Prosecco og Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto - Marche: Passerina...
Portefølje (2)
Italia, TRESANA
...BEDRIFTEN PRODUSERER FERSKE PØLSER (PØLSER, BITER, LUGANEGA) OG MODNE KJØTTPRODUKTER MED UTELUKKENDE ITALIENSK KJØTT AV HØY KVALITET, UTEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARGESTOFFER, OG BRUKER OPPSKRIFTER OVERLEVERT FRA VÅRE BESTEFEDRE, I RESPEKT FOR TRADISJONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE KJØTTPRODUKTENE SOM PRODUSERES ER: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPAKKA MED FERSKT KJØTT) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italia, San Nazzaro Di Monticelli D’ongina
Salumificio Val d’Ongina har siden 1978 produsert alle typer spekemat laget av de typiske grisene fra "bassa" Piacentina. Vi har bevart smaken av de beste tradisjonene fra landsbygda, uten tidsbesparelser eller helseskadelige og kvalitetsreduserende snarveier.
Italia, Bovalino M
Prodotti Tipici di Stefano Panuzzo er en nettbutikk spesialisert på salg av kalabresiske matvarer: oster og pølser, honning, viner og brennevin, nduja-pasta, ekstra jomfruolivenolje, forskjellige krydder, søtsaker og mye mer. Den tilbyr også en rekke deilige gavepakker som er spesielt egnet for enhver anledning. Alle produktene som finnes i nettbutikken representerer det beste når det gjelder smak...
Italia, Donnas
VI TILBYR HAGEPRODUKTER, TRE, INKLUDERT TREHUS, RENGJØRINGSSKJEMER FOR OVNER OG PEISER I BRONSE, ANDRE PRODUKTER TIL UOVERTRUFFNE PRISER - FOR FORHANDLERE! TRANSPORT ER OGSÅ INKLUDERT I PRISENE!
Italia, Modena
Prog. og Prod. hydrauliske komponenter Girkraftpumper og motorer Monoblokk- og modulære fordelere Fjernhydrauliske og pneumatiske kontroller...
Italia, Belvedere Marittimo
Nettstedet calabresidoc.com er opprettet for å tilby kvalitetsprodukter laget på stedet (ferske). Produksjonen bør være så hjemmelaget som mulig for å finne de tradisjonelle produktene fra vår region.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play