Italia, Novoli
...Våre tørkede tomater av typen "Ciliegino" er høstet for hånd om sommeren når de er perfekt modne, fra jorder dyrket uten pesticider. De tørkes naturlig i solen og konserveres med kun tilsetning av salt. PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER Tørkede tomater av typen "Ciliegino" 100% naturlige Salgsperiode: Juli - Januar Tilgjengelige i løsvekt i kartonger på 10 kg Pallefrakt med kjøletransport i Italia og Europa. Minimumsbestilling: 1000 kg...
Portefølje (71)
Italia, MILANO
... sukkergrad, få frø og en tynn skall. De er kalorifattige, men rike på mineraler og vitaminer samt antioksidanter. 100% italienske tomater FORPAKNING FRA 6 1 STK = EUR 2,90 UTLØP 31 / 12/ 2026 MINIMUMSORDRE 30 PALLETT...
Portefølje (229)
Italia, Ripalimosani
... friskheten og de naturlige egenskapene til maten. Hver maskin er laget av slitesterke og lett rengjørbare materialer, for å sikre hygiene og holdbarhet over tid. Hovedfordeler: - Integrert prosess: håndterer alle faser fra bearbeiding til oppbevaring, og optimaliserer tid og ressurser. - Høy kvalitet og sikkerhet: bevarer de organoleptiske egenskapene til frukt- og grønnsaksproduktene, og...
Portefølje (6)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Tomater 65%, solsikkeolje 35%, naturlige smaker i varierende proporsjoner (hvitløk, malt rød pepper, mynte), vineddik, salt. Sitronsyre, askorbinsyre. Beholdere av: 212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
... en langvarig motstand av vegetale toner. Coratina olivenolje bør nytes og verdsettes for de unike og uforvekslelige smakene og aromaene den gir. Det er mange matvarer som passer godt sammen med denne oljen med en viktig og bestemt smak. I matlaging anbefales den til dressing av grønnsaker og grillet kjøtt, steinsopp, men også til supper med blandede belgfrukter, salat-tomater og spesielt til sesongens oster. Coratina olivenolje har også det høyeste innholdet av oljesyre som motvirker dårlig kolesterol.
Portefølje (6)
Italia, Salerno
...Baccala' fersk, bearbeidet samme dag og marinert i vineddik. Pakket i blandet olje, 20 % ekstra jomfruolje, 80 % solsikkeolje med friske aromaer, oliven, kapers og soltørkede tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO SONE 27), 80 % solsikkeolje, 20 % ekstra jomfruolje, eddik, antioksidant, smakforsterker, aroma, salt, naturlige aromaer. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske...
Portefølje (8)
Italia, Moio Della Civitella
...ideelle for sunne og smakfulle frokoster. • Oljeprodukter: Vi lager auberginer, soltørkede tomater og artisjokker i olje etter gamle oppskrifter fra Cilento. Våre produkter er konserverte i ekstra jomfruolivenolje, noe som garanterer en intens og autentisk smak. Hvorfor velge Minnelea? • Ferske og naturlige ingredienser og tradisjonelle bearbeidingsmetoder • Bærekraftige landbrukspraksiser og miljøvennlig emballasje • Middelhavstradisjon For mer informasjon om produktene våre eller for å legge inn en bestilling, inviterer vi deg til å besøke nettstedet vårt eller sende oss en direkte melding.
Portefølje (16)
Vi er til stede i de viktigste globale områdene for bearbeiding og behandling av tomater og frukt. Vi leverer komplette linjer for tilberedning av tomatsaus og ketchup. Vi lager komplette linjer og enkeltmaskiner for produksjon av fruktjuice, både uklar og klar, som kan oppbevares i sin naturlige tilstand eller konsentrert, prosesslinjer for alle typer frukt, samt komplette linjer og...
Portefølje (6)
Italia, San Vito Dei Normanni
Med over 300 hektar med jordbruksareal dyrker, bearbeider og transformerer vi alle typer grønnsaker. Vårt flaggskip er artisjokken, med millioner av bearbeidede enheter hvert år, men vi har også tomater, auberginer, squash, paprika og løk. Konservene, enten naturlige eller i olje, kan ha forskjellige typer emballasje: poser, bokser på 1 kg, 3 kg og større beholdere avhengig av kundenes behov...
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play