Italia, MILANO
...Panettone er en tradisjonell italiensk julekake, opprinnelig fra Milano. Den kjennetegnes av sin høye, kuppelformede fasong og er laget med en søt hevet deig, beriket med kandisert frukt, rosiner og appelsinskall. Forberedelsen tar flere dager for bearbeiding og naturlig heving, noe som gir kaken sin myke konsistens og distinkte smak. Panettone er ofte assosiert med juletiden og er verdsatt både i Italia og internasjonalt som et symbol på tradisjon og italiensk håndverk. pakker med 12, 1 pall = 10 pakker, utløp 30/04/25 Minimum bestilling: 30 paller...
Portefølje (25)
Italia, Marmirolo
...Blandingen av hvetemel type '1' med lav raffinering, rissemule, og ristet soyamel med høy absorpsjonsevne (blandingen absorberer over 80% vann). Naturlig heving med surdeig i blandingen. Den er ideell for produksjon av romersk pizza, luftig, sprø og lett med en delikat smak som fremhever toppingen og smaken. 10 KG...
Portefølje (56)
Italia, Ardea
...Massasjebord med elektrisk heving med trestruktur. Beskrivelse av velværebordet med elektrisk heving, "suspendert" effekt - naturlig tre. Profesjonelt elektrisk bord for skjønnhetssentre, velvære og SPA, designet for alle estetiske behandlinger, gjør det mulig å utføre alle typer massasje, inkludert energiske og lokaliserte. Det skiller seg ut med sitt moderne og elegante design, et høyt...
Portefølje (110)
...Delvis stekt bakverk på stein og håndkjevlet, laget med ekstra jomfruolivenolje, med naturlig gjær. Fyllt med ekstra jomfruolivenolje. Heving i 24 timer. Inneholder ikke laktose. Inneholder ikke palmeolje. Uregelmessig rektangulær form.
Portefølje (9)
Italia, altamura
... i dag ansett som en av de viktigste aktørene innen typiske matvarer og bakervarer. Vi har en svært sterk kompetanse innen produksjon av typisk brød, focaccia, panfocaccia, pizza, taralli, småkaker, pasta, ferdigretter uten kjøling, konserver og sauser, produsert utelukkende i området i Sør-Italia, fortsatt i henhold til gamle regler: råvarer av høyeste kvalitet, langsom naturlig heving og håndverksmessig bearbeiding. Den store omsorgen i produksjonen og markedsføringen av våre produkter plasserer oss blant de beste leverandørene.
Portefølje (3)
Italia, Albano Laziale
... den beste tradisjonen, blir det bakt naturlig hevet hvit pizza, typiske søtsaker fra Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" skiller seg ut for kvaliteten på de ekte produktene og servicen. Hos oss kan du nyte tradisjonelle produkter typiske for Castelli Romani, som for eksempel det anerkjente Genzano-brødet, laget med naturlige ingredienser og uten kjemisk heving. Vår butikk har et rikt utvalg av brød, pizza, hjemmelagde søtsaker og gastronomiske produkter, hjemmelagde søtsaker og tradisjonelle.
...Tre søstre, i 1984, gikk sammen og startet "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Siden den gang har de, i henhold til den gamle lucanske tradisjonen, laget brød og den typiske strazzata av semolina fra hard hvete med naturlig heving, den klassiske tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci med fennikel og stozze. Dette er bare noen av delikatessene som fortsatt i dag blir laget med den samme...
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
... gjær "criscito" og salt; sammen med håndarbeid etterfulgt av en heving på minst fire timer og steking i vedfyrte ovner, oppnås det unikt og ekte brød. Vi dedikerer all vår energi og oppmerksomhet til de ernæringsmessige behovene for en sunn, balansert og intelligent kosthold. Våre produkter gjenoppdager på en appetittvekkende og innbydende måte smakene fra fortiden. I tillegg til brødet kan du nyte Pane Biscottato, Freselle og Tarallini i ulike smaker, inkludert de berømte napolitanske tarallene "Sugna e Pepe" og mange andre kvalitets søte småkaker.
Italia, Bernalda
... forsyningskjede som garanterer lokal opprinnelse av de malte kornene. Mel og semule er nøye utvalgt region for region. Vi investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å tilby et produkt av høy kvalitet. Våre produkter er ikke industrielt produserte, men håndverksprodukter som har den spesielle egenskapen å være forstekt med naturlig heving uten tilsetning av konserveringsmidler og kjemiske stoffer. Vi er i en kontinuerlig utviklingsfase.
Italia, Frosinone
...kontrollene i hver fase av produksjonen (fra deigen til naturlig heving) frem til steking av produktene og deres distribusjon. Grunnleggende regler for å sikre forbrukere og kunder produkter av høy kvalitet og upåklagelige tjenester. Selv om vi er i forkant når det gjelder sertifiseringer og forskrifter - vårt selskap følger programmet for implementering av forskrifter om hygiene av matvarer H.A.C.C.P. - for alltid å sikre bevaringen av tradisjoner og opplevelser, som fortsatt i dag "Den hvite kunsten" er i stand til å produsere, og servere små mesterverk av smak og kvalitet.
Italia, Monsummano Terme
Waffelman produserer vafler, kjeks og vafler, som distribueres til kafeer, iskrembutikker, konditorier, hoteller og restauranter over hele landet. Siden 1987 har selskapet vært et referansepunkt innen håndverksproduksjon av denne typen søtsaker, og garanterer høye kvalitetsstandarder. De fire hovedproduktene til Waffelman er: Waffel Cotto, Waffel Cotto Surgelato, Waffel Cotto Surgelato med naturlig heving og Waffel Crudo Surgelato med hurtig heving.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play