Italia, Giuliano
I over førti år har Di Rosa vært et referansepunkt i konfektbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som forener italiensk håndverk med lidenskap for kvalitet. Med mer enn 200 artikler klare for verdens eksport, er Di Rosa ikke bare et merke, men en garanti for fortreffelighet og autentisitet. Vårt selskap distribuerer ikke bare produkter av høy kvalitet, men er også spesialisert på å lage...
Portefølje (129)
Italia, Bergamo
Bello Fresco er født av lidenskapen for den napolitanske kulinariske tradisjonen, og kvaliteten på våre ferske produkter er hjertet i vår virksomhet. Vi startet vår aktivitet på 90-tallet med å bringe tradisjonelle meieriprodukter fra sør til nord Italia, og vi har stadig utvidet vår kundebase. Til meieriproduktene, som fortsatt er vår styrke, har vi over tid lagt til landbruksprodukter (frukt og ...
Portefølje (56)
Italia, Marmirolo
... gjør det mulig å utføre både tradisjonelle og moderne utbakinger. Med MAGRI FREE Napoletana får man pizzaer og brød med en utviklet porøsitet, myke og med en aromatisk smak, sammenlignbare med bakverk laget med hvetemel, men 100% glutenfrie. Tilgjengelig i 1 kg firkantet bunnsekk i esker med 12 stk.
Portefølje (56)
Italia, Casoria
...hva som helst av napolitansk konditorivarer. levering noen timer etter produksjon, alltid fersk, vi håndterer ikke frosne produkter. vi benytter oss av produksjonen fra et anerkjent konditoriverksted i Napoli, med alle garantier og sertifisert hygiene. Blant produktene: pastiera, baba', caprese, desserter, småkaker, sfogliatelle ricce og frolle, tiramisu', pølsepizza og friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba'-kaker, utstillingskaker og kaker av alle typer. med andre ord, alt du kan finne i et stort utstillingsvindu i en konditori i de trange gatene i Napoli...
Portefølje (7)
Italia, Catania
...Utvalg av mel produsert av Mulino Denti. Mel med forskjellige egenskaper for ulike behov. Smuldreteig, bakverk og frokost, store hevede produkter. Mel til napolitansk pizza.
Portefølje (8)
Representasjonsbyrå for frosne produkter som sicilianske bakverk, siciliansk iskrem, siciliansk rotisserie, napolitansk rotisserie, crêpes, abruzzese arrosticini.
Patisserilaboratoriet Fraenz, som startet som et referansepunkt for napolitansk restaurantdrift, har utviklet seg gjennom årene til å omfatte ulike grener av konditorfaget, som produksjon av taralli på nasjonalt nivå. I tillegg til salg av fersk bakst, tilpassede kaker og salte bakverk, har selskapet utviklet en produksjon av smørkjeks og taralli med svinefett og pepper, søtsaker som er en del av napolitansk tradisjon.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play