Italia, Marmirolo
...gjennom grovere maling respekteres de mest verdifulle delene av hvete, som dermed beholder sine organoleptiske kvaliteter i tillegg til fibrene fra kli-delen. Dette melet kombinerer utmerkede ernæringsmessige egenskaper med bedre bearbeidbarhet sammenlignet med fullkornsmel, for et rustikt, aromatisk og smuldrete sluttprodukt, med en intens smak og en mørkere farge sammenlignet med deig laget med mel av Type 1 og 2. 10KG OG 25KG...
Portefølje (56)
Italia, Forlì
... proteiner, noe som gjør det til et svært passende produkt for idrettsutøvere og for de som elsker sunne dietter. Kikertmel brukes mye i Liguria, hvor farinata anses som en typisk lokal spesialitet. Dette er en slags "pannekake" som er veldig lav og laget kun med kikertmel, vann, salt og olivenolje; farinata stekes vanligvis i vedfyrt ovn, men noen ganger blir den stekt i panne.
Portefølje (50)
Italia, Brescia
...Lette, smakfulle og sprø, Storo mais Scalitì er den perfekte snacken som minner om dampende polentatallerkener. En uunnværlig godbit, laget med Storo-mel. Produktet er økologisk og glutenfritt.
Portefølje (10)
...pastaproduksjon, men også i produksjon av bakevarer. Når det tilsettes andre glutenfrie mel, gjør det deigene mer elastiske og lettere å bearbeide. Det er en næringsrik matvare, rik på vitaminer og mineraler, har lite fett og en høy mengde polyfenoler, kraftige antioksidanter. De teknologiske prosessene som benyttes av ILCAR, basert kun på mekaniske og termiske behandlinger, gjør CHOCAR til en helt naturlig matvare uten noen kjemiske tilsetningsstoffer.
Portefølje (3)
Italia, Milano
...Fettuccine er lik tagliatelle, flatere og kortere. Denne "grønne" versjonen med erte mel er en kilde til proteiner og vitaminer (spesielt A og E, men også B1, B2, B9, C, K og folsyre). Grønne erter inneholder forskjellige mineraler (kalium, jern, fosfor, kalsium, magnesium, svovel, natrium og sink) og er lave på fett. De er også rike på løselig fiber, stivelse og sukker, og er et ideelt matvalg for kroppen vår.
Portefølje (4)
... umiddelbart etter steking. Alle våre referanser starter med en base bestående av: melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen. Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer. Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.
Portefølje (10)
Italia, Carbognano
...For å oppnå hasselnøttmel følger vi den samme prosessen som for hasselnøttkorn, men i dette tilfellet blir produktet hakket ytterligere for større finesse. Det betraktes som mel når hasselnøttene er finhakket til mindre enn 1 mm i størrelse. Hasselnøttmel har mange bruksområder og gir som ingrediens en rik, søt, nøtteaktig smak og tett tekstur til matvarer som mange setter pris på.
Italia, Pordenone
Vår misjon er å tilby produkter av høy kvalitet på markedet og gjøre dem tilgjengelige for alle. For oss er helsen til våre dyrevenner det viktigste. Vår forskning er basert på naturlige produkter, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer, med ferskt kjøtt, uten animalske mel, men fremfor alt er vi imot all testing på andre dyr. Prioriteten til vårt selskap er kjærlighet til dyr, derfor er vi...
Il Panificio Le Bontà Trecchinesi har i over tjue år tilbudt sine produkter til en trofast og stadig voksende kundebase. Gjennom årene har bakeriet Le Bontà Trecchinesi diversifisert sine produkter, og tilbyr nå ikke bare brød, men også frese, tozzetti, hvite og røde pizzaer, panettoni, brød og brødsmuler. Men hva er hemmeligheten bak duften av dette brødet? Enkelt: naturlige ingredienser som mel, vann, salt og surdeig, bearbeidet med lidenskap og dyktighet, i henhold til læren fra de gamle mesterbakerne.
Italia, Garbagnate Monastero
Molino Mario Riva har vært til stede på markedet siden 1890, i mer enn 100 år har de omdannet korn til mel. Siden den gang har mye endret seg: teknologien, lokasjonen, men erfaringen og kunnskapen om råvarene har forblitt uendret over tid, noe som er svært viktig for å effektivt imøtekomme markedets stadig økende krav til produkter av høy kvalitet. Alle produktene kjennetegnes av en høy og...
Italia, Foligno
...blir håndtert og kontrollert én og én. Hver dag. Hver kunde kan tilpasse vår pizzabunn og dekorere den etter eget ønske, sette den i ovnen i noen minutter og nyte den ekte smaken, kvaliteten og ektheten av italiensk pizza. Alt dette er mulig fordi vi ikke bruker konserveringsmidler, fargestoffer eller tilsetningsstoffer, men kun to råvarer: mel og vann.
Italia, Cutro
La CerealGrande snc ble grunnlagt i 1960 i Cutro under navnet Grande Gerardo, grunnleggeren av selskapet. I den industrielle sonen i Cutro siden 1994, er CerealGrande SNC leder i Calabria innen markedsføring og distribusjon av mel, fôr, gjødsel, pellets, korn og diverse. Selskapet har operert i mange år over hele Calabria, og velger ledende merker på nasjonalt og internasjonalt nivå for å sikre høye kvalitetsstandarder. Gjennom årene, under ledelse av Brødrene Grande, har selskapet fortsatt å vokse, til det ble en anerkjent aktør ikke bare i den calabresiske provinsen, men i hele Calabria.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Italia, Gioiosa Ionica
... kokker: Klær, Verktøy og Kniver, Servise, Oppbevaringsartikler, Hygiene- og Rengjøringsartikler, Innredning til kjøkken, spisesal og utendørsområder. Eurorappresentanze tar også seg av design av ditt lokale nøkkelferdig. Vårt team inkluderer spesialiserte arkitekter, teknikere og landmålere som kan imøtekomme alle dine estetiske og funksjonelle behov. Vi tar også vare på dine råvarer, og tilbyr hundrevis av nødvendige matprodukter for å sikre suksess for ditt produkt: fra tradisjonelt mel til spesialmel, fra produkter i olje til sylteagurk,...
Italia, Paderno D'adda
... klokskap, er bare det første steget mot å skape et unikt produkt. Bare det beste av italienske korn blir valgt for våre blandinger, men man må ta i betraktning at produksjonen av italienske korn dekker bare 40 % av det som blir malt av den italienske mølleindustrien; i tillegg er det nødvendig med korn med høyt proteininnhold, valgt blant de beste kornene fra EU og EKSTRA EU for å tilfredsstille de svært høye standardene for italiensk konditori.
Italia, Palermo
... ut fra de beste selskapene på øya. RealFoodSicily ble grunnlagt i Palermo, men er til stede i mange byer takket være vårt nettverk av kunder over hele verden. Vi tror på "DEN VIRKELIGE - AUTENTISKE" sicilianske maten, og de beste sicilianske matprodusentene tror på oss. Derfor er vi stolte av det vi gjør: VI TAR SICILIA TIL VERDEN OG GJØR DET MED HODET HEISER. Real Food Sicily har et klart mål, å hedre sitt hjemland. I et globalt marked hvor det finnes mange imitasjoner som er skadelige både for helse og økonomi, har vi valgt å satse på kvalitet.
Italia, Bernalda
... forsyningskjede som garanterer lokal opprinnelse av de malte kornene. Mel og semule er nøye utvalgt region for region. Vi investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å tilby et produkt av høy kvalitet. Våre produkter er ikke industrielt produserte, men håndverksprodukter som har den spesielle egenskapen å være forstekt med naturlig heving uten tilsetning av konserveringsmidler og kjemiske stoffer. Vi er i en kontinuerlig utviklingsfase.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play