Italia, Orbassano
...Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
Portefølje (21)
Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvetemel for å lage fersk pasta. Med sin utmerkede plastisitet og elastisitet, takket være sitt høye proteininnhold, skiller PASTAPIU seg ut med sin jevne kornstruktur og mindre enn 0,45 % aske, og er dermed ideell for å lage fersk pasta som kan beholde fargen i flere dager. PASTAPIU er den ideelle ingrediensen for å lage tradisjonell fersk pasta i alle sine utallige former og typer, inkludert butterdeig, presset pasta, gnocchi, trofie, og fylte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
Portefølje (56)
Italia, Fisciano
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
Portefølje (3)
Italia, Città Di Castello
...Trøffelolje for pasta, sauser, salater, egg, kjøtt og fisk. Vi jobber også med en olje med 100 % naturlige aromaer! Trøffelolje laget med det beste ekstra jomfruolivenoljen. Bruk bare noen få dråper for å gi en uforvekslelig smak til hver rett: pasta, ris, kjøtt, fylte retter, omeletter, salater.
Portefølje (2)
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (6)
Italia, Cassino ,
Nettbutikk for typiske italienske produkter: pølser, ost, tørket pasta, fersk pasta, fylte pasta. Levering med ekspressbud, betalings- og hentingmulighet hos vår korrespondent i Garmania, sikker online betaling, fornøyd eller pengene tilbake.
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
Italia, Chignolo Po
...di Pizzoni Pierfranco & C. Behandling av fylte pasta...
Italia, Villafranca Padovana
...Alba & Teknoservice S.r.l., med 30 års erfaring innen konditori- og bakeribransjen, produserer automatiske og semi-automatiske linjer for croissantutstyr, samt utstyr for søte boller, butterdeig – fylt og vanlig, make-up-linjer, flerhodede laminering systemer, deigklumper forberedelseslinjer, paneringssystemer og rulleenheter for fylte og vanlige croissanter. Styrken til selskapet er basert på...
Italia, Parabiago
...Fra det lille laboratoriet for fersk pasta med produksjoner på 20 kg / t til industrielle linjer med 300 kg / t fersk pasta. I dag kan vi levere nøkkelferdige pastaprodusenter og industrielle pastaprodusenter for produksjon av fersk, tørr og glutenfri pasta. Vi har en pastamaskin for hvert behov. Fra fylte pastamaskiner, presse- og ekstruderingsmaskiner til pastabehandlingsutstyr som pasteurisatorer, rister og tørkere.
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
Produksjon av frosne fylte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Italia, Bagnarola di Budrio
Vår fabrikk produserer 24 timer i døgnet, vi er sertifisert I.F.S., BRC og UNI-EN-ISO 9002:94, vi eksporterer til ulike land innenfor og utenfor EØS, og vi er godt etablert i internasjonale distribusjonskjeder. Den fylte pastaen vi produserer er pakket vakuumert i beskyttende atmosfære og har en holdbarhet på 5 måneder selv ved romtemperatur. Vi har sertifiseringen UNI-EN-ISO 9001:2000. Vi jobber...
Italia, Cerzeto
... sardella - kjent som "de fattiges kaviar" - til pølser laget av svinekjøtt, fra sauser til pasta til sjømatretter. Den sterke smaken av chilipepper står i kontrast til den søte smaken av den berømte røde løken fra Tropea, beskyttet av IGP-merket, som brukes både for å gi smak til retter og til helsemessige formål. Blant de typiske delikatessene fra Calabria må man absolutt prøve ostene, ekstra jomfruoljen, vinene, likørene laget med lakris, urter, honning, fylte tørkede fiken, produkter fra hagen i olje, syltetøy og pasta med forskjellige former.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play