Italia, Orbassano
...Hvert land kan ha sin egen tradisjonelle oppskrift på gnocchi, med forskjellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italia, hvor "gnocchi" ble laget for første gang, er det en enkel og deilig pasta laget med poteter, perfekt for røde sauser og ostefondue. En rik og substansiell forrett, en tradisjon for alle årstider. Våre gnocchi har en mykhet og en konsistens som gjør dem egnet for alle ganer, selv de mest delikate. Ideelle for veganske tilberedninger.
Portefølje (63)
Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvetemel for å lage fersk pasta. Med sin utmerkede plastisitet og elastisitet, takket være sitt høye proteininnhold, skiller PASTAPIU seg ut med sin jevne kornstruktur og mindre enn 0,45 % aske, og er dermed ideell for å lage fersk pasta som kan beholde fargen i flere dager. PASTAPIU er den ideelle ingrediensen for å lage tradisjonell fersk pasta i alle sine utallige former og typer, inkludert butterdeig, presset pasta, gnocchi, trofie, og fylte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
Portefølje (56)
Italia, Giavera Del Montello
... den nyeste nyheten: den ferske smøreosten, en smøreost med en unik smak. Hemmeligheten bak smaken av Nonno Nanni-ostene ligger i det nøye utvalget av melk, som er av høy kvalitet og med sikker opprinnelse, i respekten for melkens egenskaper under bearbeiding, og i den kontinuerlige teknologiske utviklingen av anleggene som brukes i produksjonen. Nonno Nanni tilbyr også sin smak i pastaverdenen, med Gnocchi, Fylte Gnocchi, Chicche, og Smaksatte Chicche.
Produksjon av frosne fylte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play