Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
Italia, Marmirolo
... ingrediensen for å lage alle typer tradisjonell fersk pasta i ulike formater, som plater, gjennom presse, gnocchi, trofie, fylt pasta som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgjengelig i papirsekk med ventil på 25KG.
Portefølje (56)
Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone ...
Portefølje (4)
Italia, Carbonara Al Ticino
...Vi produserer smaker for et bredt spekter av produkter: sauser, buljong, supper, fylt pasta, kjøttprodukter, ferdigretter, snacks osv. Spesiell oppmerksomhet rettes mot formuleringen av mange "kjøtttyper" gjennom utviklingen av prosesseringssmaker som inkluderer: - Stekte kjøttsmaker: storfekjøtt, kalv, svin, kylling - Kokte kjøttsmaker: storfekjøtt, kalv, svin, kylling - Fiskesmaker - Ostesmaker...
Portefølje (8)
Italia, Brusaporto
...Casonsei (eller casoncelli) er en av de mest kjente rettene i bergamasisk matlaging. Denne retten med fylt pasta ble laget for å bruke opp rester av svine- og storfekjøtt. Produktet har blitt beriket gjennom årene med tillegg av: amaretti, rosiner og sitronskall. "Casonsèi de la Bergamasca" fra Pastificio Davena er sertifisert med merket "Bergamo Città dei Mille... Sapori" utstedt av Handelskammeret. Tilgjengelig i pakker på 250g og 500g.
Portefølje (10)
Italia, Reggio Emilia
...Enkelhet på sitt beste! Napoli Food Box fylt med den ekte essensen og tradisjonen fra Italia: spaghetti akkompagnert av friskheten og fargen fra cherrytomatsausen og den intense aromaen av ekstra jomfruolivenolje. Uimotståelig for alle! Denne Napoli Food Box inneholder: - Durumhvete semule spaghetti 500g - Cherrytomatsaus 690g - Ekstra jomfruolivenolje 250ml.
Portefølje (10)
Italia, Acicastello
Presentasjon av selskapet De italienske eksellensene er virkelig en uendelighet av produkter og store navn innen maleri og litteratur. Man trenger bare å tenke på de store tankene som har endret verden, som Leonardo Da Vinci, Arkimedes, Verga, Pirandello. Også innen kunst har Italia alltid vært på topp med Michelangelo, Raffaello, Giotto, Bernini for å nevne noen. Hvordan kan man glemme de kulinar...
Portefølje (10)
Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0.350 kg...
Portefølje (19)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Italia, Carmagnola
... inngått en kommersiell allianse med multinasjonale Webcor Group, og takket være dette samarbeidet utvider de sine kommersielle muligheter med blikk mot det afrikanske og mellomøstlige markedet. Fabrikken har et produksjonsavdeling som lager forskjellige typer pasta: pasta laget av durumhvete, makaroner, trikolor pasta, tortelli, tørr fylt pasta, penne rigate, spaghetti, tagliatelle, eggpasta...
Portefølje (3)
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Maglie
FYLT PASTA OG HJEMMELAGET PASTA...
Italia, Villafranca Padovana
...Alba & Teknoservice S.r.l., med 30 års erfaring innen konditori- og bakeribransjen, produserer automatiske og semi-automatiske linjer for croissantutstyr, samt utstyr for søte boller, butterdeig – fylt og vanlig, make-up-linjer, flerhodede laminering systemer, deigklumper forberedelseslinjer, paneringssystemer og rulleenheter for fylte og vanlige croissanter. Styrken til selskapet er basert på...
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
... produktene for restaurantverdenen. Søtsaker og høy kvalitet napolitansk konditori, fritert mat, frokost, fisk, kjøtt, fylt pasta, samt glutenfrie produkter: et bredt utvalg av utsøkte håndverksprodukter for å tilfredsstille enhver smak. I 2020 lanserte gruppen sin nettbutikk, som gjør det mulig for alle å få levering hjem.
Italia, Peschiera Borromeo
PRODUKSJON AV FERSK OG FYLT PASTA: Vi bruker ingredienser av høyeste kvalitet som er bearbeidet i henhold til de gamle oppskriftene fra den italienske kulinariske tradisjonen.
Italia, Salsomaggiore
Gidis ble grunnlagt i 2009, i Parma-distriktet, i hjertet av den italienske matdalen, et verdensberømt område kjent for sin kulinariske dyktighet og fylt med ekstraordinære smaker. Vi er spesialiserte på produksjon av økologisk mat og glutenfrie produkter. Vi produserer spesialiteter fra vårt område, i to forskjellige anlegg: fersk pasta og spekemat, og tilbyr høye servicenivåer og et bredt...
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
I.T.ALI. srl er spesialisert på levering av ingredienser, tilsetningsstoffer og aromaer, samt halvfabrikata og tilpassede blandinger for ulike sektorer innen næringsmiddelindustrien. Vår kompetanse er tilpasningstjenester og forslag til enkeltbedrifter, enten de er industrielle eller håndverksmessige. Vi er spesialister på salte produkter, spesielt spekemat, ferdigretter, pasta og fylt pasta, sauser og krydder, samt delikatesser. Vi kan bistå kundene med utvikling og realisering av nye produkter, enten gjennom vårt pilotanlegg eller direkte i bedriften, med våre spesialiserte teknikere.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play