Italia, Salerno
Erfaring og tradisjon i en kvalitets slakterbutikk med produkter fra lokale gårder og produsenter. I Salerno siden 1963 for å tilby det beste fra regionen.
Italia, Spilinga
Selskapet som opererer etter de mest tradisjonelle og håndverksmessige produksjonsteknikkene, prøver å utvide sine horisonter ved å utvide sortimentet og markedene de ønsker å nå, takket være den kontinuerlige og konstante forsknings- og utviklingsprosessen som er iverksatt med det langsiktige målet om å begynne å markedsføre sine produkter også i utlandet. Livasì er et familieeid selskap som ble grunnlagt av ønsket fra den tredje generasjonen.
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Ginestreto-Pesaro
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
Italia, Torino
... streng omsorg i utvelgelsen av leverandører og råvarer. Pama tilbyr et bredt spekter av produkter delt inn i: skinker, spekemat og oster. Den praktiske tilnærmingen og omsorgen som legges i utførelsen av aktiviteter på tvers av alle produktlinjer har gjort at Pama-teamet har forstått at ingen resultater er tilfeldige, men at kunnskap, observasjon og erfaring er avgjørende for å oppnå et...
Italia, Campo Calabro
... salami. Takket være tradisjonelle oppdrettsteknikker som fremmer dyrets helse og bærekraftig vekst, samt en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer, forblir kjøttet fra den calabresiske svarte svinen svært næringsrikt og mørt. Kjøttet fra den svarte svinen i Calabria anbefales faktisk for å berike og supplere det daglige kostholdet, da det takket være tilstedeværelsen av Omega 3, har en...
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
... feltkjøkken, og sommerleirer. Vårt selskap opererer vanligvis i Øst-Europa, da det ikke finnes reelle matplattformer, og vi tilbyr våre tjenester for enhver anledning. Våre kunder er fornøyde både med kvaliteten og prisen. Resultatet er et selskap som opererer med seriøsitet og profesjonalitet, og som garanterer pålitelighet for alle sine produkter og tjenester.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Zola Predosa
Hovedprodusent av italiensk mortadella med IGP-sertifisering. Eksklusiv produksjon av kvalitetsmortadella laget etter oppskriften fra den bolognesiske tradisjonen - Sertifiseringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenfri mortadella. Merker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.
Italia, Casalnuovo Di Napoli
Italia, Genova
Fisk- og matkonserver...
Italia, Potenza
Italia, Reggio Emilia
Italia, Parma
Egen slakting og produksjon av tradisjonelle venetianske pølser...
Pancarré og spesialbrød for catering, barer, restauranter, hoteller og samfunn. Panini, grissini, toast, panbrioche.
Italia, Messina
Storfe, svin, sau Fjærfe, egg, spekemat og ost...
...Nordglace – siden 1985, i Trentino, kvalifisert grossist for distribusjon av følgende linjer: Algida-merke iskremer, enkeltporsjoner og Carte D'Or kremet is, croissanter...
Italia, Arcore
DE EKSKLUSIVE PRODUKTENE FRA ITALIENSKE SLAGTERIER FINNER DU HOS VÅR BEDRIFT FORNITURER TIL ENGROSS OG DETALJ AV DE BESTE SALUMI DOC OG IGP DISTRIBUSJON OG FRAKT I HELE ITALIA IMPORT EXPORT AV DRIKKER FRA DE BESTE MERKENE COCA COLA, RED BULL, MONSTER, FANTA, SPRITE, HEINEKEN, MORETTI, CERES OG MANGE ANDRE PRODUKTER PROFESJONALITET TIL DIN TJENESTE...
Italia, Galatone
Mondial Carni Due srl, en kjøttbearbeidingsindustri, er eksklusiv distributør av UNIPEG-produkter og samarbeider med dem. Vi driver med engros salg av storfe-, svine-, heste- og småfe-kjøtt av beste nasjonale og internasjonale kvalitet til bedrifter innen hotell, restaurant, supermarkeder og slakterier. Bearbeiding og distribusjon av kjøtt skjer med maksimal oppmerksomhet, og kvalitetskontrollen...
Italia, Citta' Di Castello
Ferskt kjøtt og pålegg...
Italia, Andria
Giuseppe Amorese sitt slakteri byr på mange delikatesser av kjøtt, fint kjøtt og gastronomiske produkter. Giuseppe Amorese vokste opp med kjærlighet for dette yrket og lager utmerkede tilberedninger typisk for det apuliske kjøkkenet, samtidig som han har blikket rettet mot innovasjon. Kjøttet er alltid ferskt og av utmerket kvalitet.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play