Italia, Vomano (TE)
...Tyggbare tabletter er perfekte for dem som foretrekker et mer smakfullt og lett inntak sammenlignet med tradisjonelle piller. Disse kosttilskuddene er designet for å bli tygget, noe som gjør inntaket av næringsstoffer til en mer behagelig opplevelse. Tilgjengelig i ulike smaker, er tyggbare tabletter spesielt populære blant barn og de som har vanskeligheter med å svelge.
Portefølje (55)
Italia, Langhirano
...Det er et mesterverk av naturen og mennesket. Det kommer fra godheten til dette landet, fra respekten for en ren tradisjon, fra håndverkskunnskapen som gjør hver skinke til et mesterverk av italiensk smak. Kun italienske svinebein, ferskt kjøtt, aldri fryst, bearbeidet, pleiet og modnet med en omsorg som er en eksklusiv arv fra dette landet, dets tradisjon, dens luft og klima. Gjennomsnittsvekt: kg. 9.5-11 Antall per nakke: 2...
Portefølje (3)
Italia, Madone
...I-CARE er hydrolysert gjær fra Kluyveromyces fragilis. Hydrolyseprosessen garanterer en god og konsistent kvalitet samt høy næringsverdi. Hos unge dyr er immunforsvaret ikke fullt utviklet, og de trenger lettfordøyelige næringsstoffer for å forbedre fôrinntak og tarmintegritet og -funksjon. I-CARE er en naturlig kilde til næringsstoffer, mineraler, vitaminer samt bioaktive komponenter for å forbedre velferd hos unge dyr og stimulere fôrinntak fra starten av.
Portefølje (5)
Italia, Mesoraca
... dager ved konstant temperatur og fuktighet. Midt i modningsprosessen presses pølsen for å flates ut, og herfra får den navnet spianata, og får den karakteristiske formen som alle kjenner. Kategori: Salumi Calabresi VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
Italia, Montella
... abruzzesiske retten. Vår oppskriftboks gir deg muligheten til å oppleve en unik gastronomisk opplevelse, og bringer hjem til deg kvaliteten og autentisiteten fra abruzzesisk matlaging. Spaghetti alla Chitarra: Håndlaget pasta typisk for abruzzesisk tradisjon, laget med semule av høykvalitets durumhvete. Sugo Abruzzese med Polpettine: Abruzzesisk spesialitet laget med ferske tomater, kjøttboller (storfe og svin) og utvalgte krydder.
Portefølje (2)
Italia, Piombinodese
Vi er et italiensk selskap spesialisert på design, produksjon og markedsføring av naturlige produkter for husdyrhold (drøvtyggere, fjærfe og svin). Vi tilbyr produkter for dyrefôring (ernæringsmessige tilskudd basert på probiotika, planteekstrakter, essensielle oljer, antioksidanter...), miljø (behandling av gjødsel og lukt, tørking av strø - ved hjelp av enzymer, bakterier, leire, plantefibre...
Italia, Modena
... erstatninger for dyrere og tradisjonelle råvarer (som fiskemel og soyamel). Disse ingrediensene er egnet for produksjon av fôr til husdyrarter, som drøvtyggere, svin og fjærfe, samt for oppdrettsfisk og akvakultur. Våre kunder er fôrprodusenter og store gårder. Agrifeed har også utviklet en serie med organisk-mineralske formuleringer som er ideelle for behandling av alle typer avlinger. Gjødselen vi tilbyr...
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
La Rovom er et selskap spesialisert på produksjon og installasjon av modulære transportbaner for håndtering av kjøtt. Selskapet i Montechiarugolo, i provinsen Parma, henvender seg til pølsemakere, skinkerier og slakterier med produkter som palle, vogner og småskala heiser for lufttransport. For å lage sine produkter bruker selskapet aluminium, legeringer med ekstremt høy mekanisk styrke og...
Italia, Mineo
...La Polli Azzolina driver med oppdrett og slakting av fjærfe, produksjon og skjæring av kjøtt. Anerkjent med CE-merket IT 1047/M. Grunnlagt i 2003, er vi i dag særlig til stede på det afrikanske markedet. Detalj- og engroshandel med ferskt og frosset kjøtt, kylling, høne, kalv, svin. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på vår e-postadresse.
Portefølje (2)
...hjemmeinnredning. 4. Svin suède i klassiske og fancy overflater for plagg. 5. Vegetabilsk garvede lammeskinn og enhver annen type øko-garvede og øko-finish lammeskinn (fri for metall, hvit garving, zirconio, osv.) for plagg, håndvesker, små lærvarer og bokbinding.
Italia, San Giovanni Del Dosso
... produkt av høy kvalitet og finish. Så langt har dette valget, til tross for markedskrisen som har rammet sektoren, fortsatt å bli anerkjent av markedet. For tiden har selskapet en ny økologisk produksjon med bearbeiding av hamp og kalk for tetting og isolering av vegger. Dette gjøres i samarbeid med ulike tekniske kontorer innen prefabrikkeringssektoren. Selskapet arbeider innen dyrehold for svin/ storfe og innen veisektoren.
Italia, Cinisi
...optisk sorteringsmaskin, spesialisert utstyr for spesifikke prosesser (matbehandling). 9) tilbehør, lagring, konservering, kjølerom, kjøling. 10) Gjennom våre næringsmiddelrådgivere, agronomer og ingeniører er vi i stand til å anbefale den riktige løsningen, også gjennom søk etter eventuelt brukt utstyr som blir grundig revidert. 11) støpemaskin, slaktemaskin for svin, sau, geit og storfe 12) akvakultur, marikultur, renseanlegg for bløtdyr 13) akvakultur, marikultur, renseanlegg for bløtdyr 14) slakting av sauer, storfe, svin og geiter.
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Italia, Montebello Vic.no
Produksjon av skinn til verneutstyr, klær, sko, møbler, karosseri, lærvarer, såler, fôr. Artikler bearbeidet fra skuldre, splitt, gropp, storfe, bøfler, hjort, svin, geiter, kenguruer, osv. Oppdrag for tørking av skinn på plater, vakuum og kjede. Slipning, palissonering, tromling, barbering, trimming og måling av skinn, klare for levering.
Italia, Sassari
... utvidelse: produkter til frokost "brød og croissanter", sjømat "skjell, bløtdyr, fileter osv.", grønnsaker "poteter, minestrone, sopp osv.", kjøtt "fugl, storfe, svin osv.", ferdigretter, søtsaker og mye mer, for alle kundens behov.
ARA Italy, etablert i 2007, samarbeider med teknikere og operatører med over 20 års erfaring innen bearbeiding av svinekjøtt og industriell automatisering generelt. Selskapet bygger og markedsfører spesielt utstyr for bearbeiding av svin: maskiner for behandling av ferske skinker som skal modnes, hydraulisk utstyr med fast (anlegg) eller mobil (vogn) sentral for avskjæring av ben og haler. I nært...
Italia, vicenza
Ingeniørfag, ledelse, teknisk økonomisk rådgivning, skreddersydde løsninger for kundenes behov innen følgende sektorer: melkeproduksjon, slakting og bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker, farmasøytisk industri, teknologiske anlegg for sykehus. Vi er i stand til å levere nøkkelferdige anlegg over hele verden. Innen kjøttsektoren bygger vi slakterier for storfe, svin, sau og fjærfe. Automatiske lagre med lav temperatur -30 °C: automatiske hyller, kjølepaneler, luftbehandlingsenheter som kan desinfiseres, laget av glassfiber for bruk i matvare- og farmasøytisk industri samt sykehus.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play