Italia, Mesoraca
... dager ved konstant temperatur og fuktighet. Midt i modningsprosessen presses pølsen for å flates ut, og herfra får den navnet spianata, og får den karakteristiske formen som alle kjenner. Kategori: Salumi Calabresi VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Italia, Madone
...I-CARE er hydrolysert gjær fra Kluyveromyces fragilis. Hydrolyseprosessen garanterer en god og konsistent kvalitet samt høy næringsverdi. Hos unge dyr er immunforsvaret ikke fullt utviklet, og de trenger lettfordøyelige næringsstoffer for å forbedre fôrinntak og tarmintegritet og -funksjon. I-CARE er en naturlig kilde til næringsstoffer, mineraler, vitaminer samt bioaktive komponenter for å forbedre velferd hos unge dyr og stimulere fôrinntak fra starten av.
Portefølje (5)
Italia, Langhirano
...Det er et mesterverk av naturen og mennesket. Det kommer fra godheten til dette landet, fra respekten for en ren tradisjon, fra håndverkskunnskapen som gjør hver skinke til et mesterverk av italiensk smak. Kun italienske svinebein, ferskt kjøtt, aldri fryst, bearbeidet, pleiet og modnet med en omsorg som er en eksklusiv arv fra dette landet, dets tradisjon, dens luft og klima. Gjennomsnittsvekt: kg. 9.5-11 Antall per nakke: 2...
Portefølje (3)
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
Italia, Piombinodese
Vi er et italiensk selskap spesialisert på design, produksjon og markedsføring av naturlige produkter for husdyrhold (drøvtyggere, fjærfe og svin). Vi tilbyr produkter for dyrefôring (ernæringsmessige tilskudd basert på probiotika, planteekstrakter, essensielle oljer, antioksidanter...), miljø (behandling av gjødsel og lukt, tørking av strø - ved hjelp av enzymer, bakterier, leire, plantefibre...
Italia, Modena
... erstatninger for dyrere og tradisjonelle råvarer (som fiskemel og soyamel). Disse ingrediensene er egnet for produksjon av fôr til husdyrarter, som drøvtyggere, svin og fjærfe, samt for oppdrettsfisk og akvakultur. Våre kunder er fôrprodusenter og store gårder. Agrifeed har også utviklet en serie med organisk-mineralske formuleringer som er ideelle for behandling av alle typer avlinger. Gjødselen vi tilbyr...
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
La Rovom er et selskap spesialisert på produksjon og installasjon av modulære transportbaner for håndtering av kjøtt. Selskapet i Montechiarugolo, i provinsen Parma, henvender seg til pølsemakere, skinkerier og slakterier med produkter som palle, vogner og småskala heiser for lufttransport. For å lage sine produkter bruker selskapet aluminium, legeringer med ekstremt høy mekanisk styrke og...
Italia, Mineo
...La Polli Azzolina driver med oppdrett og slakting av fjærfe, produksjon og skjæring av kjøtt. Anerkjent med CE-merket IT 1047/M. Grunnlagt i 2003, er vi i dag særlig til stede på det afrikanske markedet. Detalj- og engroshandel med ferskt og frosset kjøtt, kylling, høne, kalv, svin. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på vår e-postadresse.
Portefølje (2)
Italia, Corbetta
Zeolit Chabasite, For hvilke bruksområder  For å øke veksten  For å redusere dårlige lukter og dermed ammoniakkutslipp som forårsaker sykdommer i luftveiene  For å bekjempe og redusere beinbrudd  For å redusere DON og FUMO samt AFLATOKSINER  For å unngå tilfeller av rabies og kannibalisme! • Den internasjonale federasjonen for informasjonsbehandling (IFIP) på totalt 144 griser plassert i to...
Italia, Roma
...{"Who We Are":"Hvem Vi Er\nGoodsHira ble grunnlagt i Sentral-Amerika i 2010 som et nettverk av meglere for å hjelpe små bedrifter med å eksportere produktene sine til andre land, noe som øker inntektene og utvidelsen deres.\n\nOur Mission\nImport av varer for å bringe nye produkter til det målrettede landet. Eksport av produkter fra et land for å styrke økonomien og hjelpe lokale bedrifter med å...
... Italia utmerket GRANA PADANO typisk for Mantova 432, som har C.E.E. stempel nr. 03/151. Det er også verdt å nevne førsteprisen i konkurransen "Typiske Mantovanske oster - Terra di Virgilio 1996" på Fiera Millenaria i Gonzaga. I tillegg driver meieriet med direkte salg til svinebedrifter for slakting.
Italia, Felitto
Vårt selskap oppdretter rene villsvin i naturen, av høy kvalitet, REGELMESSIG AUTORISERT, for reetablering og matformål til enhver tid på året.
...hjemmeinnredning. 4. Svin suède i klassiske og fancy overflater for plagg. 5. Vegetabilsk garvede lammeskinn og enhver annen type øko-garvede og øko-finish lammeskinn (fri for metall, hvit garving, zirconio, osv.) for plagg, håndvesker, små lærvarer og bokbinding.
Italia, San Giovanni Del Dosso
... produkt av høy kvalitet og finish. Så langt har dette valget, til tross for markedskrisen som har rammet sektoren, fortsatt å bli anerkjent av markedet. For tiden har selskapet en ny økologisk produksjon med bearbeiding av hamp og kalk for tetting og isolering av vegger. Dette gjøres i samarbeid med ulike tekniske kontorer innen prefabrikkeringssektoren. Selskapet arbeider innen dyrehold for svin/ storfe og innen veisektoren.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italia, Reggio Nell'emilia
IOTTI ble grunnlagt i 1957 og spesialiserte seg på produksjon av drikkekar for storfe, hester, svin, sauer-geiter og hunder, med tanke på deres ulike utviklingsfaser og muliggjorde drikking uten vannsløsing. Alle drikkekarene er enkle å montere og vedlikeholde. Senere, fra 1982, har vårt selskap lagt til produksjon av fôringsautomater for hester og storfe i sitt sortiment.
Italia, Cinisi
...optisk sorteringsmaskin, spesialisert utstyr for spesifikke prosesser (matbehandling). 9) tilbehør, lagring, konservering, kjølerom, kjøling. 10) Gjennom våre næringsmiddelrådgivere, agronomer og ingeniører er vi i stand til å anbefale den riktige løsningen, også gjennom søk etter eventuelt brukt utstyr som blir grundig revidert. 11) støpemaskin, slaktemaskin for svin, sau, geit og storfe 12) akvakultur, marikultur, renseanlegg for bløtdyr 13) akvakultur, marikultur, renseanlegg for bløtdyr 14) slakting av sauer, storfe, svin og geiter.
LA MERIDIANA AGRI JOBBER MED PRODUKSJON AV FÔR TIL DYRAKTER OG HAR EN VIKTIG POSISJON PÅ DET SØR-NORSKE OG NASJONALE MARKEDET FOR DYREFÔR. PRODUKSJONSAKTIVITETEN TIL MERIDIANA AGRI KJENNETEGNES AV BEHANDLINGEN AV KORN OG BELGFRUKTER SOM FORSTERKER NÆRINGSVERDIENE TIL RÅVARER. VÅR VIRKSOMHET BASERER SEG PÅ PRODUKSJON AV FÔR TIL KJØTTFE, SAU, HEST, SVIN, BUFFALO OG KJØTTFUGL. TAKK VÆRE DEN KONTINUERLIGE SAMARBEIDET OG RÅDGIVNINGEN FRA KOSTHOLDSFAGLIGE EKSPERTER, KAN VI TILBY HVER KUNDE SKREDDERSYDDE BLANDINGER.
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Italia, Montebello Vic.no
Produksjon av skinn til verneutstyr, klær, sko, møbler, karosseri, lærvarer, såler, fôr. Artikler bearbeidet fra skuldre, splitt, gropp, storfe, bøfler, hjort, svin, geiter, kenguruer, osv. Oppdrag for tørking av skinn på plater, vakuum og kjede. Slipning, palissonering, tromling, barbering, trimming og måling av skinn, klare for levering.
Italia, Sassari
... utvidelse: produkter til frokost "brød og croissanter", sjømat "skjell, bløtdyr, fileter osv.", grønnsaker "poteter, minestrone, sopp osv.", kjøtt "fugl, storfe, svin osv.", ferdigretter, søtsaker og mye mer, for alle kundens behov.
Brokere innen kjøttsektoren (ferskt og frosset) av storfe, svin, sau, hest og dyrefôr. Vi representerer noen av de største slakteri- og bearbeidingsbedriftene i Europa i Italia. Vi følger også salget av italienske selskaper i Europa. Vår kundetype varierer fra dagligvarehandelen til bearbeidings- og transformasjonsindustrier, fra grossister til cateringfirmaer, fra marineleverandører til...
ARA Italy, etablert i 2007, samarbeider med teknikere og operatører med over 20 års erfaring innen bearbeiding av svinekjøtt og industriell automatisering generelt. Selskapet bygger og markedsfører spesielt utstyr for bearbeiding av svin: maskiner for behandling av ferske skinker som skal modnes, hydraulisk utstyr med fast (anlegg) eller mobil (vogn) sentral for avskjæring av ben og haler. I nært...
Italia, vicenza
Ingeniørfag, ledelse, teknisk økonomisk rådgivning, skreddersydde løsninger for kundenes behov innen følgende sektorer: melkeproduksjon, slakting og bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker, farmasøytisk industri, teknologiske anlegg for sykehus. Vi er i stand til å levere nøkkelferdige anlegg over hele verden. Innen kjøttsektoren bygger vi slakterier for storfe, svin, sau og fjærfe. Automatiske lagre med lav temperatur -30 °C: automatiske hyller, kjølepaneler, luftbehandlingsenheter som kan desinfiseres, laget av glassfiber for bruk i matvare- og farmasøytisk industri samt sykehus.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play