Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (57)
Italia, Guarene
...Manuell øyeleggingsmaskin egnet for innsetting av øyelet på esker med pasta, kjeks og mat generelt. Øyelet brukes mye for å feste lappen der all produktrelatert informasjon er trykt. Brukbare øyelet: øyelets diameter mm. 7 og 9 Total lengde: mm. 220...
Portefølje (379)
Italia, Imperia
... informasjon om produktet. Kombinasjoner Den rike og omsluttende smaken gjør den perfekt for alle typer pasta. Lett oppvarmet, for å fremheve smaken, kan den helles direkte over den lett al dente pastaen. Igjen, som med de andre sausene i vårt sortiment, er den også en ideell tilbehør til smørbrød og bruschetta. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) og konsumeres innen 3 dager. Kode:SUOL 180...
Portefølje (44)
Italia, Villafranca
...Scialatielli 081 Passion og tradisjon er ingrediensene i vår store suksess som gir liv til de ekte spesialitetene fra Campania, en region kjent for sin gastronomiske kultur og gleden av å nyte fersk, håndlaget pasta, laget med all tradisjonen fra gamle dager. Navnet Scialatielli kommer fra to ord i napolitansk, "scialare" (å nyte) og "tiella" (panne). Denne typen pasta er typisk for Amalfi...
Portefølje (4)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
...Tuber Aestivum Vitt Tondello består av veldig små eller små sommertuber, ikke skivet eller kuttet. Til tross for sin lille størrelse, beholder disse tuberne all sin delikate og jordaktige aroma, typisk for Tuber Aestivum. Perfekt for å rive eller bruke i retter som pasta, risotto eller salater, tilbyr de et økonomisk alternativ uten å gå på kompromiss med smaken. Denne tuberen er ideell for de som ønsker å nyte den luksuriøse smaken av sommertuber til en mer overkommelig pris.
Portefølje (34)
Italia, Alseno
...Veie og pakke pulveraktige og kornete produkter. Veiere med all moderne teknologi, Dosere, Vertikale pakkemaskiner, Kapselmaskiner, Kapselmaskiner, anlegg for vakuumpakking av ris, gjær, kaffe, osv., Eskeinnpakningsmaskiner, Dosering og Pressing. Fyllingslinjer for glassbeholdere...
Portefølje (1)
Italia, Parma
...Gastronomisk Spesialitet - Kastanjetortelli FERSK PASTA All matproduksjon fra Greci selges engros og detaljhandel, både fersk og frossen.
Portefølje (4)
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
Italia, Roma
... Retail: condimenti, sale, salse, snack, olio extravergine di oliva, pasta, con e senza tartufo. Vi proponiamo tre linee di eccellenza italiana, la prima dedicata agli amanti del tartufo “LINEA TRUFFLEAT”, la seconda dedicata agli amanti del caviale “LINEA CAVIAREAT” e la terza per gli appassionati di cucina italiana d’eccellenza “LINEA UGOLINI“. Linea TRUFFLEAT – Il punto d’incontro degli...
Portefølje (9)
Italia, Parma
... på råvarene nøye utvalgt av kokk Davide. For spesielle anledninger eller for din daglige matlaging, en spesiell og kontinuerlig oppdatert utvalg av fersk pasta, typiske produkter og utvalgte viner samt våre håndlagde søtsaker. SHOP og frakt over hele Italia. Menyen er sesongbasert, og ved hver menyendring er det avgjørende å få hjelp fra de unge medarbeiderne som i mange år har fulgt Davide i denne lidenskapen. All pasta, strengt hjemmelaget, kommer fra de dyktige hendene til det kvinnelige sentrum av kjøkkenet. Besøk vår nettbutikk: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italia, Belforte Del Chienti
... selvreprodusert i selskapet og dyrket under økologisk landbruk. Vår pastaproduksjon skjer på en håndverksmessig måte, kun med økologisk mel og oligomineralt vann på flaske, bronseformer og tørking ved lav temperatur, uten tilsetning av fortykningsmidler og/eller emulgatorer. Våre Produkter Råvarene til all vår pasta, flak og puffede produkter blir forhåndsanalysert i sertifiserte laboratorier. Under...
Italia, Roma
Azienda leader da oltre 30 anni nel settore del commercio all’ingrosso di alimenti surgelati e congelati, la Acquario fa della qualità dei prodotti e della soddisfazione della propria clientela i suoi principali obiettivi. Il vasto assortimento dei prodotti, che spazia dal pesce alle carni, dalla pasta alle verdure, consente all’azienda di garantire ai propri clienti un’offerta ampia e variegata...
...Osteria Romana di Simmi er en restaurant som ligger i den historiske delen av Roma, bare et steinkast fra Campo de'Fiori og Trastevere. Tradisjon, matlaging og historie smelter sammen her for å gi våre gjester en unik atmosfære. Kjøkkenet er typisk romersk, med retter som pasta alla carbonara, pasta all'amatriciana, carciofi alla romana og mange andre spesialiteter. Vi er også kjent for våre...
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Italia, Tricerro
... emballasjen av våre produkter har blitt tildelt den viktige anerkjennelsen 'HÅNDVERKSKVALITET' fra Piemonte-regionen, samt den påfølgende bruken av merket som ble tildelt i 2008. All produksjon skjer under H.A.C.C.P. retningslinjer. I konteksten av en kontinuerlig fornyelsespolitikk for å sikre våre kunder kvaliteten på prosedyrene og råvarene som brukes i våre produkter, er vårt selskap sertifisert I.F.S. (International Food Standard høyere nivå).
Italia, Rocca San Felice
... observert tidene, prosedyrene og de gamle oppskriftene som har gjort tradisjonen stor." Å kombinere en historisk maskin med moderne teknologisk bidrag har vært et avgjørende skritt for å se mot nye grenser, fjerne horisonter, og ambisjonen til de som tror på eksellens og autentisk smak. I dag er det to maskiner: en for lang pasta og en annen for kort pasta. Bronseformene og den lange, delikate tørkingen ved lav temperatur forteller historien om Antica Maccheroneria.
Utstyr for Hoteller - Restauranter - Catering...
Italia, Piedimonte San Germano
Italia, San Demetrio Ne' Vestini
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play