...Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro hentet fra ribbeina på svinet, mellom beinene; og med fettinnhold. Biter på mellom 100 og 150 gr. Ca. Tira de Carne Costilla av iberisk svin er et spesielt snitt hentet fra ribbeina på iberisk svin som er over 10 måneder gammel. Dette produktet skiller seg ut med sin perfekte balanse mellom magert kjøtt og fettinnhold, noe som gir en saftig tekstur og...
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et kjøttstykke som kjennetegnes av sin mørhet og utsøkte smak, og er en av de mest verdsatte delene av iberisk svin. Dette produktet er ideelt for grilling eller steking, og tilbyr en gastronomisk opplevelse som fremhever de unike egenskapene til iberisk kjøtt. Oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter, sikrer de iberiske grisene fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen kvalitet...
Portefølje (8)
Spania, Murcia
...Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og klov fra den fremre lemmen av halvparten av iberisk gris som er fôret med eikenøtter og naturlige ressurser, og som vil være egnet for menneskelig konsum. Vekt per stykk, omtrent 2,5 kg. Vekt: 2-3 kg...
Portefølje (178)
Spania, Sevilla
...Den er laget i Sierra de Huelva under unike mikroklimatiske forhold og kommer fra iberiske svin som er oppdrettet fritt i dehesa og som utelukkende er fôret med eikenøtter og naturlige beiter under montanera. Det finnes også den svarte skinken, som er et grunnleggende og hovedprodukt i spansk gastronomi. Sammen med vin og olivenolje kan vi si at dens internasjonale berømmelse krysser grenser og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play