Spania, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn og glinsende farge med striper av hvit-perlemorsfett, som er en visuell forsmak på en uttalt smak av bellota, en søt, markant og intens aroma som, sammen med en merkbar ettersmak, fremkaller landskapet i våre dehesas.
Portefølje (55)
Spania, Monroyo (teruel)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Roterende skinkeholder Mod. "Grunnleggende" av nyeste design. Laget av eik. Folkelig visdom sier at god skinke bør skjæres med kniv, slik at skivene har optimale organoleptiske egenskaper for konsum.
Portefølje (43)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Rase: 50% Iberisk Fôring: Cebo Etikett: Hvit Energiverdi: 303Kcal / 1261KJ Fett: 37.81 g Mettet fett: 5 g Karbohydrater: < 0,10 g Sukker: < 0,10 g Proteiner: 32.3 g Salt: 7.42 g...
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"Første duft av veldig moden frukt med innslag av fersken, fiken og pepperkake. Etter lufting kommer terroir-preget frem.","Accord metvin":"Fiskepai, delikate fisker, spekemat eller skinke \"à la chablisienne\".","Appellation":"Bourgogne Côtes d'Auxerre.","Conditionnement":"Pris per enhet solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med andre cuvéer fra eiendommen, fritt levert.","Le...
Portefølje (190)
... sakte. Nå er det havluften som, før den når dalen, har stjålet balsamene fra skogene i Appenninene. Avhengig av sesongen åpnes vinduene, og i ni måneder fortsetter det slik. Så går turen til kjelleren: her, etter to år, avsluttes modningen. Resultatet er gripende, men man må være villig til å bli rørt: man må fange, nesten lytte til, den sjeldne sødmen av skivene, og det er en skam å fjerne det lette og lettfordøyelige fettet som gir harmoni og mykhet. Hvit brød og lokal vin er de ideelle følgesvennene.
Portefølje (10)
Spania, Badajoz
...Svineutnyttelse beliggende i det sørvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, husdyrhold, fabrikk og vinkjeller, samt "Hvit Sal" med personlig utstyr for ulike typer skjæring og vakuumemballering eller ved hjelp av inert gass. Vi tilbyr en rekke iberiske produkter laget for hånd, skinker, skulderstykker og pølser fra rene iberiske svin av bellota som er oppdrettet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyr vi et utvalg av de beste variantene av portugisisk vin, Manchego-oster D.O. og ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet.
Portefølje (9)
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Vi importerer eksklusivt iberiske produkter fra ulike spanske selskaper. Hovedsakelig modnede skinker av hvit rase (duroc) og svart rase (iberico pata negra). Våre produkter er helt naturlige og har lavt saltinnhold (2,57 g per kg) og inneholder ikke dekstrose, fargestoffer eller konserveringsmidler. Bare salt og modning i høyfjellet over 2000 meter.
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Spania, Sevilla
... etterspørres i alle land. Olivenolje er den grunnleggende og karakteristiske ingrediensen i middelhavsdietten. Den kommer fra områdene i Andalucía, og bruken er hovedsakelig kulinarisk og svært gunstig for helsen. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvit, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinaene er konserverte, marinerte eller pølseprodukter. Blant de mest kjente er chorizo, salchichón, lende og andre pølser som butifarra, morcón eller fylt kjøtt. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spania, Córdoba
... bli veldig vanedannende takket være smaken, elsker vi å spise. VI ER KLASSISKE SLAGTERE. Det vil si, de som har vært her alltid, med hvit forkle og grønn overall. Vi har et slakteri og en fysisk butikk i Subbética-området, klassisk... klassisk, hvor vi betjener mange mennesker personlig, snakker med dem om kjøtt, anbefaler dem den beste indrefileten og inviterer dem til å nyte vår skinke. VI ER...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play