Hellas, Thessaloniki
...Med smak av hard ost Med vegetabilske fettstoffer Lavt kolesterol- og mettet fettinnhold...
Portefølje (22)
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda er en nederlandsk gul ost laget av melk fra ku. Det er en modnet (semi) hard type ost. Produktet er tilgjengelig som en blokk eller terning pakket inn i folie med gul eller rød farge. Gouda kjennetegnes av en mild smak som blir sterkere med lengden på modningsprosessen. Smaken er mild, mild og aromatisk med en delikat ettersmak av pasteurisering som kan være litt sur eller krydret. Den har...
Portefølje (278)
Polen, Brzozów
...Adaptogener er giftfrie planter, preget av en spesifikk effekt på menneskekroppen og sinnet. Den samlede egenskapen til alle adaptogener fjerner effektene av stress og kroppens tilpasning til ugunstige ytre forhold. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, kjent i Polen som japansk hard sopp, har ekstraordinære helseegenskaper som har vært brukt i medisin i århundrer i øst. I disse områdene kalles...
Portefølje (781)
Ungarn, Celldömölk
Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, et privat handelsfirma med hovedkontor i Budapest, Ungarn. Vår forpliktelse er å tilby uovertrufne forretningsløsninger til kunder over hele verden. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetsmerkede produkter til rimelige engrospriser, tilpasset bedrifter av alle størrelser. I tillegg sikrer vår sømløse logistikk rettidig levering. Som et ledende handelsfirma utme...
Portefølje (48)
Belgia, Nivelles
Historien til ChèvrArdennes begynner på 70-tallet, med en nyskapende idé: opprettelsen av en eksperimentell fabrikk dedikert til produksjon av geitost. Det er i Bastogne at prosjektet ser dagens lys, midt i hjertet av de belgiske Ardennene. Fabrikken blir deretter overtatt av Vache Bleue og nyter godt av ekspertisen og håndverket til familien Loicq. I 2005, fortsatt under impulsen fra Loicq-gruppe...
...Modellen ROCK 20 er en semi-automatisk porsjonsmaskin for kutting av hard og semi-hard ost. Den gjør det mulig å kutte osten i skiver av tilpassede størrelser. Modellen Rock 20 lar deg tilpasse både størrelsen på skivene (f.eks. 700 g, 1-2-4 kg…) og typen kutt. Følgende tilbehør er tilgjengelig på forespørsel for å tilpasse kuttingen: Glatt blad: egnet for kutting av hard og semi-hard ost...
Portefølje (47)
Frankrike, LANGEAIS
...Servi Doryl tilbyr mer enn 40 forskjellige kombinasjoner av rister og perforeringer, og gir dermed individuelt tilpassbare løsninger for hver type ost. Formene og presslokket blir designet og produsert etter mål. OSTETYPPER: Alle typer presset og halvpresset ost: Emmental, Gouda, Vacherin osv. DIMENSJONER: - Fra Ø 80 til Ø 800 mm - Fra 200x100 mm til 1000x1000 mm - Andre formater på forespørsel OSTENS VEKT: Fra 200 g til 120 kg...
Portefølje (68)
Østerrike, Königsdorf
...{"MICROBIOLOGICAL":{"Salmonella":"ND i 25 g","Listeria":"ND i 25 g","E.coli":"<10 org per g","Coliform":"<100 org per g","Coagulase +ve staphylococci":"<100 org per g"},"Origin":"Cattle","Weight (kg)":"25","Additives":"Salt","Processing Type":"Sterilized","Shape":"Block","Fat Content (%)":"45-48","Color":"Light Yellow","Type":"Hard Cheese","Packaging":"Bag, Bulk, Sachet","Cheese Type":"Mozzarella","Shelf Life":"24 Months","CHEMICAL":{"Moisture":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"},"Average Salt":"0.7-1.2%","Fat":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"}}}...
Tyskland, Lennestadt
I 1956 grunnla Hubert Deimel 'Hubert Deimel Husgeriftsfabrikk'. Den 'Famos'-potetskrelleren ble produsert. Produktet ble en salgssuksess og la grunnlaget for selskapets vellykkede utvikling. I dag heter selskapet Westmark GmbH og har mer enn 2.500 artikler i sortimentet. Som en spesialisert partner for handelen tilbyr Westmark en portefølje av praktiske gastronomi- og kjøkkenhjelpemidler samt hus...
Portefølje (186)
...Håndlaget i Portugal med melk fra våre kyr, som alle våre oster, er vår D'Origem-ost modnet i en måned. Den har en semi-hard tekstur og en intens smak. Vekt: 0,8 kg Vekt: 1,2 kg...
Portefølje (21)
Frankrike, Paris
... belønning for alle voksne hunder. Ideell for alle hunder og valper over 4 måneder, hver godbit har en perfekt balanse, verken for hard eller for myk, i form av små smakfulle biter som er 100% deilige! Hundestørrelse: 5 kg maks À la carte: Ost Analytiske bestanddeler: Råprotein 65,0% / Råfett 9,5% Kuh-melk: Biprodukter Tyggemotstand: Nivå 1 - Liten tygger...
Portefølje (115)
Østerrike, Schwarzach
...Østerriksk Premium Ost- og Pølsebutikk. Alpen Sepp International. Håndverksoster laget av høy melk. Oppdag østerrikske alpine matprodukter - fjellost, alpeost, halvfast ost, tørr eller hard pølse.
Portefølje (1)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
...Indikert for dagligvarebutikken, er den ideell for å rive store mengder hard ost, brød, tørket frukt og kjeks. Den har en stor beholder for innsamling av riven som dekker helt utløpet, og forhindrer dermed spredning av produktet. I tillegg forhindrer det spesielle beskyttelsessystemet med gitter som er i kontakt med rullen, tilstopping av den revne formen ved utløpet; den er perfekt i samsvar...
Portefølje (8)
Tyrkia, Istanbul
...Tulum Peyniri har unike egenskaper fra hver region. Mezopotamia-jorden - İzmir Tulumu er hard, modnes med salt og blir vakrere med tiden, mister saltet sitt, og sporene etter saltet vises som porer i osten. Vi anbefaler å la osten stå i noen minutter etter å ha tatt den ut av kjøleskapet, før du skjærer den med en ostehøvel. Den er laget av 100% melk fra ku.
Portefølje (5)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Provolone stagionato er en lagret ost med elastisk konsistens, produsert utelukkende med melk fra melkekyr. Den er tradisjonelt bearbeidet og formet for hånd, og modnes i omtrent 9 til 12 måneder. Den har en gul farge, en veldig pastaaktig konsistens, hard på utsiden og en veldig intens og litt krydret smak. Den er utmerket å nyte i flak eller sammen med et godt glass vin.
Portefølje (10)
GULER Food Processing Solutions ble grunnlagt i 2008 med et team kvalifisert innen matprosessering. Å integrere vår tekniske bakgrunn med matprosesseringsteknologi har vært vår første prioritet så langt. Vi kjenner markedet og følger behovene, former vår forskning og utvikling samt innovasjonsstrategi med tilbakemeldingene samlet fra industri- og akademiske felt. Vårt team vurderer alltid fakta o...
Portefølje (10)
...Hard ost laget av rå melk med minst 45% fett i tørrstoff; tradisjonelt håndlaget; modnet i minst 3 måneder Smak: mildt krydret til aromatisk, lett nøtteaktig Fettinnhold: 50% Smak: mildt krydret til aromatisk, lett nøtteaktig...
Portefølje (9)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
Belgia, Plombières
...Søt mysepulver er et pulver som har gjennomgått spraytørking og har en fri flytende natur. Det produseres ved å fjerne vann fra flytende søt myse, som er et betydelig biprodukt oppnådd under produksjonen av hard ost. *mer standardiserte produkter er tilgjengelige...
Portefølje (10)
Frankrike, Marseille
...Parmigiano Reggiano, også kjent som Parmesan, er en granulert, hard og middels feit ost, kokt men ikke presset. Parmigiano Reggiano har en lang historie som går tilbake til det 12. århundre, da den først ble laget av benediktiner- og cisterciensermunker. Melkekyrne og det grønne fôret som brukes til å mate dem må være basert i produksjonsområdet for Parmigiano Reggiano. Osten er helt naturlig...
Portefølje (9)
Frankrike, Auxerre
...Nez notater av røde og svarte frukter, lett vaniljeaktig Mat- og vinparinger: spekemat, rødt kjøtt, potet, sopp, hard ost og mørk sjokolade Vinifikasjon: lagring i 1 år på franske eikefat (25% på nye fat og 75% på ett år gamle fat) Øye: lys granatrød farge Munn: myke tanniner som tegn på lang levetid Vinmakerens råd: serveres mellom 14 og 16°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 5 til 12 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Eiendom: Château Cantenac Brown Appellasjon: Margaux Årgang: 2017 Dyrking: Fornuftig Merk: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
... hvert som modningsperioden øker. Deigen er kompakt, elastisk, semi-hard og av elfenbenshvit farge, som mer og mer går mot strå-gul med aldring. Hullene er av middels-fine størrelse, jevnt fordelt hvis fersk, mens i den modnede er de mindre til stede og mindre. Dette produktet har PDO (DOP) sertifisering.
Portefølje (10)
Frankrike, Cénac
... en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge...
Portefølje (9)
Italia, Cadorago
...Produksjon av melkesyrebakterier, frysetørkede eller fryste, for alle behov, med direkte og indirekte inokulering. Melkesyrebakterier starter for yoghurt, ost (hard, halvhard og myk), fermentert melk, krem, smør og enhver anvendelse innen meieri. - Lyofast består av frysetørkede melkesyrebakteriekulturer som er spesielt utviklet for direkte inokulering under melkeprosessen. - Cryofast er...
Portefølje (4)
...Dermed forlenges holdbarheten eller lagringstiden for maten. Modell: WEA-450 Maks film bredde: 450mm Maks film diameter: 300mm Beholder dybde: ≤150mm Spenning: 3.5~6KW Strøm tilpasset: 380V(220V)50/60H, 3p Pakkehastighet: 1~3 sirkler/min Total størrelse: 1365X1080X1570 Nettovekt: 485kg Luftkompressor: 0.6-0.8(Mpa) Pakke Type: MAP Beholder Materiale: Hard boks, aluminiumsboks, pappboks, skumboks, hard boks, aluminiumsboks, pappboks, skumboks...
Portugal, Vale De Cambra
...Modnet ost, med hard pasta og hvit farge, med hard og hvit eller rødlig skorpe, dekket med paprikapulver. Har en markant og klar smak og aroma. Salgsformater: Fra 75g til 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Sylinderformet (type Tallerken)...
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play