...Modellen ROCK 20 er en semi-automatisk porsjonsmaskin for kutting av hard og semi-hard ost. Den gjør det mulig å kutte osten i skiver av tilpassede størrelser. Modellen Rock 20 lar deg tilpasse både størrelsen på skivene (f.eks. 700 g, 1-2-4 kg…) og typen kutt. Følgende tilbehør er tilgjengelig på forespørsel for å tilpasse kuttingen: Glatt blad: egnet for kutting av hard og semi-hard ost...
Portefølje (47)
...Indikert for dagligvarebutikken, er den ideell for å rive store mengder hard ost, brød, tørket frukt og kjeks. Den har en stor beholder for innsamling av riven som dekker helt utløpet, og forhindrer dermed spredning av produktet. I tillegg forhindrer det spesielle beskyttelsessystemet med gitter som er i kontakt med rullen, tilstopping av den revne formen ved utløpet; den er perfekt i samsvar...
Portefølje (8)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Provolone stagionato er en lagret ost med elastisk konsistens, produsert utelukkende med melk fra melkekyr. Den er tradisjonelt bearbeidet og formet for hånd, og modnes i omtrent 9 til 12 måneder. Den har en gul farge, en veldig pastaaktig konsistens, hard på utsiden og en veldig intens og litt krydret smak. Den er utmerket å nyte i flak eller sammen med et godt glass vin.
Portefølje (10)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
Italia, Cadorago
...Produksjon av melkesyrebakterier, frysetørkede eller fryste, for alle behov, med direkte og indirekte inokulering. Melkesyrebakterier starter for yoghurt, ost (hard, halvhard og myk), fermentert melk, krem, smør og enhver anvendelse innen meieri. - Lyofast består av frysetørkede melkesyrebakteriekulturer som er spesielt utviklet for direkte inokulering under melkeprosessen. - Cryofast er...
Portefølje (4)
Italia, Soragna
Sarca, med hovedkontor i Soragna, pakker hard- og halvhard ost, Parmigiano Reggiano og Grana Padano i folie og poser under Cryovac-vakuum. Transportorganisering i Italia og i utlandet med containerlaster, stykkgods, montering, lagertjenester og fraktplattformer.
Italia, Zanè
Gran Moravia er en hard, bærekraftig ost med lang modningstid, et resultat av tradisjonen i vår familie som strekker seg over to århundrer, hvor kjærligheten til håndverket og gode ting har blitt videreført. Gran Moravia-osten er synonymt med kvalitet, smak og lidenskap. Den er hovedsakelig kjent som en hard bordost, og takket være sin typiske kornete konsistens kan den enkelt brukes revet (revet...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play