Tyrkia, Ankara
...Grønne grillede oliven, som grilles ved å fjerne kjernen og tilbys for salg i glasskrukker, er også kjent som barbecueoliven. I produksjonsfasen skapes en annen aromatisk smak ved å blande byggløk med forskjellige krydder og olivenolje. Det er ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer i grillede oliven. Grønne grillede oliven bidrar til barns bein- og tannutvikling, reduserer magesyre og eliminerer kalsiummangel. Oliven, som appellerer til forskjellige smaker, er enda sunnere på grunn av sitt lave saltinnhold.
Portefølje (9)
Frankrike, Calvi
... fargen med blålige nyanser minner om rosenblader. Aromaene er overraskende intense i forhold til lettheten i fargen. De minner om små røde bær og nyklippet høy. Smaken er rund og forfriskende. Rosé Fraticello er en tørsteslukker, en aperitiff som passer til tapas, salater og spekemat. Våg å kombinere med en svinefilet med salvie, en kalvestuing med oliven, grillede lamme- koteletter eller en stekt kylling.
Portefølje (5)
Frankrike, Marseille
...Er du interessert i cocktailen med steinfrie oliven à la Boscaiola? Cocktailen med steinfrie oliven à la Boscaiola er en smakfull blanding av italienske oliven, Leccino-oliven og Giarraffa-oliven, akkompagnert av sopp, grillede paprika og krydder. Denne cocktailen med oliven selges i glass på 2,9 kg for salg av oliven i løsvekt. CROC’ELLA, din grossist og leverandør av oliven og tørket frukt...
Portefølje (145)
Vi plukker olivenene, som er sendt som en gave til jorden, fra treet uten å skade en eneste oliventre, og modner dem under moderne, sunne og hygieniske forhold. Med ansvar for å bidra til oppveksten av sunne generasjoner, produserer vi oliven uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Våre oliven får sin utsøkte smak, som setter spor på ganen, fra vår mangeårige erfaring og deres helt naturlige egens...
Portefølje (9)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
...Le hmiss blir laget overalt i Algerie, med små forskjeller fra region til region. I den østlige delen av Algerie lages det med hvitløk, tomater og grillede paprika. Man begynner med å ha hvitløk, hakkede tomater og olje i en panne i noen minutter, deretter tilsetter man paprikaene og moser alt godt sammen med en gaffel eller i en tre morter, mehraz. Det serveres deretter på en tallerken. Ulike produktstørrelser: 100g Opprinnelsesland: Algerie...
Portefølje (61)
Italia, Sassello
...sprø fylte chilipepper (med tunfiskkrem) i ekstra virgin olivenolje, sprø chilipepper i olivenolje med ansjos, kapers og oliven, arrangerte soltørkede tomater i olivenolje, bittersøte løk, grillede små løk i olivenolje, små løk med Modena balsamicoeddik I.G.P., sprø sardinske artisjokker i olivenolje, grillede auberginer i olivenolje, paprika med trøffel, blanding av hors d'oeuvre i olivenolje, ostekrem smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelkrem,...
Portefølje (9)
...Ta solen, havet, det middelhavsklimaet, et landskap som tar pusten fra deg og den italienske livsgleden. La alt dette være i hendene på en bonde, og her er hva som kommer ut av det. Grønnsakene og de grillede grønnsakene med ekstra jomfruolivenolje fra Casa Di Cecco, ingenting annet enn enkelhet, godhet og naturlighet. Utvalgt og håndlaget fordi de er dyrket med lidenskap og respekt for vår jord...
Portefølje (9)
Frankrike, Malataverne
... med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Portefølje (188)
Frankrike, Paris
...Hmiss eller Mechouia, en algerisk salat laget av grillede paprika, skrelt og stekt i olivenolje med tomater og hvitløk. En veldig enkel, rask og spesielt velsmakende forrett.
Portefølje (20)
Italia, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer BEHANDLET FRA FERSK Spekk-ruller fylt med delikat melkekjøtt Bonde-artiskokker BEHANDLET FRA FERSK Soltørkede tomater marinert på middelhavsmåten BEHANDLET FRA FERSK Monacale-oliven Med chili, hvitløk, krydder, salt...
Portefølje (7)
... offisielle inspeksjons- og sertifiseringsorganer i samsvar med strenge regler og praksiser knyttet til gjødsling og sykdomskontroll. Artem Oliva organisk ekstra jomfruolivenolje har lave syrenivåer, en dyp grønn farge og en fløyelsmyk følelse i munnen. Den har en mild, fruktig aroma og en lett pepperaktig ettersmak. Den kan brukes til matlaging og baking, dryppes over salater, som en del av en dressing, på stekte kjøttretter, grillede grønnsaker og selvfølgelig som en dipp alene.
Portefølje (10)
Spania, Córdoba
...KVALITET OG TRADISJON, VÅR GARANTI San Leandro er en kaldpresset ekstra jomfruolivenolje laget på møllen av vår mester. Mild med en lett krydret ettersmak og en distinkt aromatisk smak som fanger essensen av nyhøstede oliven, er denne oljen optimal for salater, fisk og grillede grønnsaker. Perfekt for et sunt og velsmakende kosthold. San Leandro ekstra jomfruolivenolje ble valgt av "BBC Good Food Magazine" som den favoritt milde og fruktige ekstra jomfruolivenoljen i en blindsmaking av mer enn 25 ekstra jomfruolivenoljer fra Storbritannia.
Portefølje (2)
Tyrkia, Istanbul
... dagligvarebutikker, eksport-import handelsmenn og basarboder. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ulike varianter av svarte oliven, grønne oliven, olivenpasta, paprika-fylte, grillede, skiver, uten stein, sauserte oliven, samt oliven i salatform og mye mer. Våre pakkemuligheter starter fra 250 GR til 220 LT fat. Metallbokser, vakuumpakker, plastbøttepakker og større fat er noen av...
Portefølje (10)
Italia, Calenzano
Il Nutrimento, grunnlagt i 1990, er et produksjonsselskap med en stor ambisjon: å bringe smaken av gamle middelhavsoppskrifter inn i hjemmene. Med dette målet tilbyr de pastasauser, pesto, grillede grønnsaker, grønnsakskremer og patéer til bruschetta, oljer, oliven og mange andre produkter som forener tradisjonelle smaker med en moderne produksjonsprosess. Oppskriftene fra Il Nutrimento er...
... å produsere et bredt utvalg av produkter, inkludert syltet paprika, grillede grønnsaker, oliven og sauser, samt mange økologiske produkter. Ahmetoğlu Konserve Tarım Limited Şirketi vil fortsette å tilby sine varierte produkter, dyrket i forskjellige jordsmonn i Tyrkia, på den mest naturlige, smakfulle og sunne måten til deres bord. Vår misjon; • Å være en innovativ virksomhet som alltid...
Tyrkia, Kemalpasa-Izmir
... industrien, har vi kontinuerlig utviklet vår FoU-avdeling i henhold til forespørslene fra våre kunder. Gjennom årene har vårt selskap blitt en ekspert på produksjon av gourmet- og konserverte produkter. I tillegg til å produsere alle typer soltørkede tomater, har vi også høy erfaring med produksjon, pakking og eksport av kapers, grillede paprika, artisjokker, oliven, grillede grønnsaker og...
Frankrike, Estillac Cedex 9
...Opprettet i 1997, er SUD'N'SOL et selskap som spesialiserer seg på produksjon av tomater og halv-tørkede eller grillede grønnsaker. Med fokus på kvaliteten av produktene sine, integrerer selskapet hele prosessen med bearbeiding av tomater, og det er engasjert i CLEAN LABEL (uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler). I tillegg til tørkede, marinerte tomater, tilbyr SUD'N'SOL også et bredt utvalg av marinerte grønnsaker: artisjokker, asparges, auberginer, rødbeter, gulrøtter, sopp, squash, oliven, kikerter, paprika, osv.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... til sitt område: soltørkede eller fylte tomater, grillede auberginer, gresskar-kremer, artisjokker, brokkoli, fylte oliven, fylte paprika og sterke chili er bare noen av de typiske produktene fra Cilento som er forvandlet til olivenolje-bokser.
...middelhavs spesialiteter som grillede grønnsaker, pestoer, bruschetta-pastaer, ville sopp, ferdigretter, marmelader, honning, oliven, olivenolje, patéer, hummus, frosne frukt- og grønnsaksjuicer, ville sopp, kapers, laurbær og timian. Vår innovative tilnærming til emballasje gjør at vi kan møte kravene fra et bredt spekter av kunder. Mer enn 30 års erfaring i bransjen gjør at vi kan tilfredsstille våre kunder over hele verden, inkludert EU-land, Japan og USA. Våre hygienestandarder er av høyeste kvalitet, og sertifiseringene inkluderer A-standard BRC-sertifisering.
Italia, Montella
... ruccola, grana og balsamico, til grillede fiske-retter. Fra linguine med hummer til rødspette med poteter og svarte oliven. Uunnværlige, i vinterperioden, er også kastanje- og kantarellsupper, kantarell- og trøffelkaker, samt semifreddo med kastanjer fra Montella IGP. Vinlisten, et resultat av kontinuerlig forskning, har som mål å oppdage de mest interessante realitetene i det regionale, nasjonale...
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play