...Smaken av hvite sitroner er mer sitronaktig enn smaken av svarte sitroner. Dette gjør dem til et must for en infusjon eller til å tilberede fisk. Aromaene er også sterkere enn de fra gule sitroner. Det er et uunnværlig krydder i persisk matlaging og i Golf-regionen. På treet fremstår de som små grønne sitroner. De tørkes kun i solen. Det er under tørkingen at de utvikler sine sterke...
Portefølje (45)
Italia, Palagonia
... sjømat, fra salater til fruktdesserter, og til å lage iskrem og forfriskende drikker. Sitron brukes også til terapeutiske formål i kampen mot kreft og revmatisme. En enkelt sitron inneholder 35% av det daglige behovet for vitamin C. Dette frukten har sannsynligvis asiatiske, muligens indiske, røtter; den ble introdusert for omtrent tusen år siden i Middelhavet av araberne. I dag er Sicilia en av de mest produktive regionene for sitroner. Produktet er tilgjengelig nesten hele året.
Portefølje (55)
Italia, Capo D'orlando
... Appelsinene har lange og kjøttfulle blader, de unge skuddene er grønne, fruktene er runde, og skallet og fruktkjøttet er oransje. Primofiore Sitronene, med sitt tynne og glatte skall, kjennetegnes av en aromatisk og syrlig smak, og de er rike på vitamin C og antioksidanter. Ved å kjøpe dette sparekitet får du muligheten til å teste den høye kvaliteten på produktene våre til en fordelaktig pris. I tillegg vil du ha en stor mengde frukt tilgjengelig, ideelt for å dekke ernæringsbehovene til familien din eller for å lage deilige oppskrifter.
Portefølje (27)
Tunisia, Hammam Sousse
...-infectious substances.":"Sitroner er rike på vitamin C, som er mye mer enn det daglige forbruket. De er også fulle av flavonoider, jern, magnesium, kalsium, kalium, vitamin B6, kobber og folater. Beskjeden kan det forsikres at de fungerer som anti-toksiske og anti-infeksjonsstoffer.","The healthy fats in olives are extracted to produce extra virgin olive oil, one of the key components of the incredibly...
Portefølje (43)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
... en sirupaktig følelse i munnen. Sukkeret fungerer som en aromatisk bærer. Vi bruker økologiske sitroner (gule og grønne) til produksjon av limoncello. Vi har OGP-sertifisering på Génépy des Alpes. Vi tilbyr spesifikke serier for Storkiosken og to serier "Epicerie fine & caves" (moderne og tradisjon), samt for RHF. Vi kan også tilby tilpassede og spesiallagde brennevin og produkter. Merk: Misbruk av alkohol er farlig for helsen. Skal konsumeres med måte.
Portefølje (41)
Spania, Chipiona
...Granatepler, Litchi, Mangoer, Papayaer, Jordbær, Rips, Bringebær, Nektariner, Ferskener, Fikener, Aprikoser, Druer... Grønnsaker: Brokkoli, Kål, Blomkål, Kålrot, Radiser, Kålrabi, Rutabaga, Spinat, Rødbeter, Bladbete, Salater, Escarole, Søtpoteter, Poteter, Gresskar, Agurk, Zucchini, Grønne bønner, Mais, Selleri, Sellerirot, Endiver, Vinterportulakk, Persille, Asparges, Løk, Purrer, Aubergine...
Tyskland, Kassel
... pakket. Vi er sertifisert og oppfyller alle kravene til gjeldende europeiske standarder. Vi kan tilby deg følgende: -Grønnsaker: Tomater, cherrytomater, plommetomater, paprika, chili, poteter, Erter, grønne bønner, sukkererter -Frukt: Vannmelon, melon, honningmelon, sukkermelon, jordbær, Fersken, nektariner, appelsiner, sitroner Vi står gjerne til disposisjon for en personlig samtale. I tillegg kan du når som helst kontakte oss via e-post eller telefon. Takk for din oppmerksomhet.
Portefølje (10)
... produkttypen som produseres innenfor rammen av avtalt dyrking. ADA Ziraat, som er en av de ledende leverandørene av Iceberg-salat i regionen, produserer og pakker årlig 2000 dekar med grønnsaksgrupper (Iceberg-salat, Kivircik-salat, Purrasa) og presenterer dem for det ferske frukt- og grønnsaksmarkedet etter å ha oppnådd nødvendige standarder. På den annen side leveres produksjonen av sitrusfrukter som appelsiner, sitroner, mandariner og grapefrukt av våre avtalte produsenter.
Portefølje (4)
... nedgraving av favino dyrket mellom radene, og reduserte behandlinger i henhold til Økologisk Landbruk, er grunnlaget for vårt innovative arbeid. Produktene vi tilbyr er: Vin, Ekstra jomfruolivenolje, Honning, Syltetøy av appelsiner, sitroner og mandariner, Paté av soltørkede tomater, artisjokker, svarte og grønne oliven, Krydder med oregano, rosmarin, sitron, appelsin og hvitløk basert på ekstra jomfruolivenolje. L’Agricola Montalbano er en virksomhet som har vært til stede i generasjoner, i et område med store muligheter.
Ledende selskap innen produksjon og markedsføring av grønnsaker og frukt fra økologisk landbruk i Sør-Italia. Hovedprodukter: tomater, squash, gulrøtter, cherrytomater, meloner, grønne bønner, paprika, sitroner, auberginer.
Populære land for denne søkefrasen