Handelsfirma som opererer innen næringsmiddel- og fôrbransjen. Vi spesialiserer oss på handel med meieriprodukter; planteproteiner og aminosyrer som tilsetningsstoffer til fôr og mat. Tilbudet er rettet mot selskaper i B2B-sektoren.
Takket være vårt team har firmaet fått mange lojale forretningspartnere og fortsetter å utvikle seg. I 2019 vant vi en prestisjefylt pris som den raskest voksende bed...
...Vi tilbyr emballasje som har økte mekaniske egenskaper, motstand mot punktering og motstand mot lave lagringstemperaturer, noe som sikrer at næringsverdiene, kvaliteten og smaken av et frossentprodukt bevares. Vi utfører både overflate- og mellomlagstrykk i form av laminater, som forhindrer at trykket blir slitt av når det oppbevares i kjøleskap, og i tillegg sikrer de lagrede varene.
...Vår laksestek er et frossentprodukt. Oppbevares ved -18 °C. Ikke fryse på nytt etter tining. Konsumeres før utløpsdato. Frysedato, utløpsdato og batchnummer er tilgjengelig på emballasjen.
Skjæremetode: Skive - Steak
Størrelsesområde: 130 - 230 - 330 G
Lagringsmetode: Frossen IQF
Salg: Engros
Emballasjemetode: 5 kg pappeske med 20 % glasur
Produksjonssted: Svartehavet, Samsun, Tyrkia...
...Kjent for sin deilige friske smak og sprø, knasende tekstur, kan IQF paprika brukes i en rekke applikasjoner for å lage velsmakende produkter. De tilbyr all den friske smaken, lyse fargen, næringsstoffene og vitaminene fra fersk paprika, men med bekvemmeligheten og lengre holdbarhet av et frossentprodukt. Paprika i forskjellige farger kommer alle fra den samme planten. Fargen avhenger av hvor...
Hvem er vi Antica Compagnia Siciliana ERL SL, et dynamisk matfirma, etablert ved foten av Etna-vulkanen, med merkene "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" og "Mongibello Sicily Franchising", har klart å forene, i produksjonen av typiske sicilianske produkter, oppmerksomheten på den gamle kunsten av siciliansk matlaging med de mest raffinerte behovene til kundene,...
...Surkirsebær (Prunus cerasus L.) er en vedaktig plante og tilhører familien Rosaceae, slekten Prunus. Surkirsebær er i høy etterspørsel for fersk konsum, men de er også svært verdsatt i industriell bearbeiding i produksjonen av juice, syltetøy, kompotter og som et frossentprodukt. Det antas at kirsebær stammer fra Lilleasia og ble brakt til Hellas. I henhold til sin næringsmessige sammensetning...
“Pizza-bunn” laget med utvalgte meltyper og naturlig gjær, hvilt i mer enn 24 timer og kjevlet for hånd av våre pizzameistre. Dette er løsningen for de som ønsker å tilby kvalitets-pizzaer raskt og uten kvalifisert personale. “Pizza-bunn” er ikke et frossentprodukt, og har ingenting å gjøre med pizzaene som finnes i supermarkedene. Den er laget utelukkende for pizzeriaer, trattoriaer...