Frankrike, Laissac
COTE2BOEUF, produsent av håndverksprodukter i Aveyron, gjenoppretter sin ære til et gastronomisk symbol i Frankrike: saucisson! Produksjonen skjer som før med kun 3 ingredienser: kjøtt utvalgt fra gårdsdrift i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot IGP pepper. Ingen konserveringsmidler, ingen fargestoffer, ingen nitritt! Kun 3 ingredienser som før. Coppa, lonzo, tørket skinke, tørket Aubrac okse...
Portefølje (29)
Frankrike, Belley
... polyuretan for kontakt med mat. Vi tilbyr filtrerende stoffer, lin- og ramie-ostelærret, tekniske stoffer, lerret for kontakt med mat. Våre ostelærret i bomull og lin, filtre, lerret og avrenningsposer, matlagingslærret for skinke, tekstiler for meierier og osteprodusenter gir alle nødvendige garantier for fagfolk innen næringsmiddelindustrien.
Portefølje (30)
Frankrike, Laguinge
... tarmene blir det nedbrutt til en forbindelse klassifisert som sannsynlig kreftfremkallende (som kan hemmes ved tilsetning av vitamin C). Siden vi ikke bruker det, må tørketiden være lengre, noe som gir en skinke med organoleptiske egenskaper som er verdige en eksepsjonell skinke. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr sees snart!
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk ...
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Carquefou
...hvitløkspølse * Pâté i gammel stil terrine i stein: gårdspâté, leverpâté, hvitløk. * Pâté i deig Stekeri: * Grillskinke BRASEROL, overlegen kokt skinke med bein, kokt skinke med avskallet svor, kokt skinke stekt i ovn. * Kokt bryst, stekt bryst grillet i ovn, Rillaux, mini rillaux * Griller, Nantes-bacon * Kokt ribbe Festoppskrifter: * Terriner: Terrine av andelever med kantareller, terrine av...
Frankrike, Aurillac Cedex
La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og ...
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykk...
SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres ...
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av svinekjøtt. FIPSO er det eneste franske slakteriet som eksporterer svinekjøtt til USA og Kina. FIPSO-produktene har mange sertifiseringer. Noen av produktene i produksjonen er identifisert: IGP svin fra Sørvest-Frankrike, IGP Bayonne-skinke, rødmerket gårdssvin oppdrettet på beite og GMO-fri kjede.
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Villeneuve Tolosane
...Aluminiumsfolie til skinke, Mattråd, Tubulært bomull- og polyester-nett, Elastisk nett i bomull eller polyester, Hage-elastisk nett, Elastisk nett på rør, Ekstrudert plastisk tubulært nett, Strikket polyetylen-nett, Nett for koking av svor, Strikket nett for emballering av juletre, Matnett, Palletfilm, Matstretchfilm og avvikler, Palletiseringsfilm, Dekke til skinke og skinkesokker, Rende for juletre og planter, Deksel, osv.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Plaisance
... Etter slakting ved slakteriene i Lacaune, blir svinekarcassene levert til Plaisance på mandager, tirsdager og torsdager. De blir delt opp, og de forskjellige delene brukes til produksjon. Når det gjelder oppskriftene, fra pølse til friton og skinke, er det en kompetanse bygget på femti års erfaring, basert på jakten på jevn smak gjennom hele året.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Fuentesauco (zamora)
Hei, takk for at du skriver inn teksten din her på fransk.
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Adour fordelen av å tilby økologisk Bayonne-skinke, som er et naturlig produkt laget med respekt for miljøet vårt.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Frankrike, Colmar
Frankrike, Arzacq Arraziguet
Frankrike, Estillac
Frankrike, Brienne Le Chateau
Frankrike, Saint Amour
Frankrike, La Talaudière
Frankrike, Toulouges

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play