• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • kjøtt og kjøttpålegg

Resultater for

Kjøtt og kjøttpålegg - Tilvirker Produsent - Frankrike

FrankrikeTilvirker/produsent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. LES FERMIERS D'ARGOAT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet LES FERMIERS D'ARGOAT, er en Multi-Category, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, Kjøtt og kjøttpålegg, Fersk kylling, Landbruk - import/eksport, Kjøtt og kjøttpålegg, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Ploufragan, Frankrike.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  4. VALLÉGRAIN

    Frankrike

    Selskapet VALLÉGRAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Coudray Au Perche, Frankrike.

  5. SALAISONS DROZ-VINCENT

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS DROZ-VINCENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Gilley, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

  2. FERME DE LA ROUSSE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet FERME DE LA ROUSSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologisk - næringsmidler bransjen. Det opererer også i Øl, ØKOLOGISK LANDBRUK, Posteier, Øl, ØKOLOGISK LANDBRUK, og Posteier bransjene. Det har base i La Fouillade, Frankrike.

  3. SARL RINJONNEAU & FILS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SARL RINJONNEAU & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Pølser og salami, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, og producers of dry-cured salamis bransjene. Det har base i Carpentras, Frankrike.

  4. PATRIMONIAM

    Frankrike

    Selskapet PATRIMONIAM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det har base i Rillieux La Pape, Frankrike.

  5. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Selskapet MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Skinke, Konservert kjøttpålegg, Skinke, duck meat, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  2. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Selskapet STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, preserved foodstuffs, og Posteier bransjene. Det har base i Castres, Frankrike.

  1. CHARLES FRÈRES

    Frankrike

    Selskapet CHARLES FRÈRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, og Slakteavfall bransjene. Det har base i L'étrat, Frankrike.

  2. O'BOUCHER

    Frankrike

    Selskapet O'BOUCHER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i butcher's shop bransjene. Det har base i Saint Brieuc, Frankrike.

  3. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Frankrike

    Selskapet LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Sisteron, Frankrike.

  4. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Selskapet HENRI RAFFIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, salami, raw ham, sausages, og Pølser og salami bransjene. Det har base i LA ROCHETTE, Frankrike.

  5. ETS PIERRE OTEIZA

    Frankrike

    Selskapet ETS PIERRE OTEIZA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Oster, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, foie gras, og Oster bransjene. Det har base i Les Aldudes, Frankrike.

  6. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS LABORIE FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Posteier, dressed pork products, Skinke, Pølser og salami, og Posteier bransjene. Det har base i Parlan, Frankrike.

  7. AGNEAUX MACQUET

    Frankrike

    Selskapet AGNEAUX MACQUET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i lambs bransjene. Det har base i Fruges, Frankrike.

  8. DELMOND FOIES GRAS

    Frankrike

    Selskapet DELMOND FOIES GRAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk and, duck meat, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Vezac, Frankrike.

  1. FAVID

    Frankrike

    Selskapet FAVID, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det har base i Parthenay, Frankrike.

  2. DUFOUR SA

    Frankrike

    Selskapet DUFOUR SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Reillanne, Frankrike.

  3. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. SASU LEHENA

    Frankrike

    Selskapet SASU LEHENA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i deli meats, salami, og ham factories bransjene. Det har base i Laguinge, Frankrike.

  5. BOUSQUET A. SARL

    Frankrike

    Selskapet BOUSQUET A. SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, Kjøttavskjær, wholesale meats, og machines for cutting and slicing meats bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

  6. FIPSO INDUSTRIE

    Frankrike

    Selskapet FIPSO INDUSTRIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, pork, og pork pate bransjene. Det har base i Lahontan, Frankrike.

  7. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Selskapet MAISON MILHAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, Posteier, og food ingredients for salted meats bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  8. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ROUCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Foie gras, Pølser og salami, Posteier, og Foie gras bransjene. Det har base i Foix, Frankrike.

  9. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Selskapet GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Posteier bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Whole block duck foie gras, og suppliers of pre-cooked meals bransjene. Det har base i Tournay, Frankrike.

  10. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Selskapet CANTAL SALAISONS TEIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Posteier, Pølser og salami, Skinke, Posteier, Pølser og salami, og ham export bransjene. Det har base i Aurillac Cedex, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis