Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Rabastens De Bigorre
... anerkjent leverandør i regionen kjent for sine Label Rouge-kjøttprodukter. Nøklene til vår suksess er: smaken, balansen av smaker og den appetittvekkende teksturen! Med en kompetanse som er overlevert fra generasjon til generasjon, blir produktene laget etter oppskrifter i den reneste tradisjon. Selskapet er stolt av å tilby naturlige produkter til sine forbrukere. Siden 2021 har Conserverie du Sud oppnådd IFS versjon 8-sertifisering. IFS FOOD er en internasjonal standard som gjør det mulig å vurdere samsvar med produkter og prosesser når det gjelder sikkerhet og kvalitet på mat.
Portefølje (27)
Frankrike, Castelnaudary
... fremst, vår berømte "cassoulet", tilberedt etter familiens tradisjon med hvite bønner fra Castelnaudary og kjøtt fra regionale produsenter. Vi er tilgjengelige for ytterligere informasjon om produktene våre. Hos "Le Coustelous" er familien kjernen i vårt konserveringsfirma, og vi er stolte av å dele vår lidenskap for gastronomien fra Sørvest-Frankrike med deg. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Wissous Cedex
Selskapet VARACHAUX ble grunnlagt i 1968. Det er en SMB spesialisert på mellomprodukter for matvarer (PAI) basert på kjøtt. Vi skaffer oss råvarer fra slakterier og skjæreverksteder i Frankrike og Europa, og vi markedsfører produktene våre til industrien for ferdigretter og storkjøkken. Vår virksomhet er industriell tilberedning av rå og kokte kjøttprodukter for matvareindustrien for ferdigretter...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Amancy
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturlige tarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Carquefou
...Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Frankrike, Lyon
... Pyreneene tilgjengelige og demokratisere dem, samtidig som de tilbyr en uforglemmelig smaksopplevelse. Vår håndverksmessige pølsemaker og kokk, Pierre, har 28 års erfaring og har vunnet flere utmerkelser innen pølsemakerfaget. Han bruker råvarer fra regionen for å lage kvalitetsprodukter. Vi legger stor vekt på den landbruksmessige og kulinariske tradisjonen i regionen, derfor har vi valgt å kun jobbe med førsteklasses regionale produkter og samarbeide tett med de ulike lokale aktørene. Dette er en del av identiteten til vårt selskap. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (40)
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Nogent Sur Oise
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
... talentene til herr Garcia som slakter. Utdannet for å fortsette eventyret, slutter de to brødrene Gérard og Guy seg til familien henholdsvis i 1979 og 1985, efter å ha nytt godt av undervisningen fra de beste nasjonale mesterne i yrket.
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Captieux
...I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
Frankrike, Coudray Au Perche
Svin er vårt fag. Vi er til og med spesialister. Men for 30 år siden bestemte vi oss for å gjøre svin på en annen måte. Et kvalitetsvin, av kjøttrase, fra en lokal kjede og produsert i henhold til presise spesifikasjoner (Label Rouge svin på halm, Bleu-Blanc-Cœur svin og sertifisert, og snart et økologisk svin). Vi lager smakfulle produkter for vår egen glede, men også for vår helse. Oppdag vår kjede, våre produkter, kvinnene og mennene som jobber sammen med oss hver dag. Og ikke nøl med å ta kontakt, hos Vallégrain er vi lidenskapelige, så vi elsker å prate med deg!
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play