... eksponering. Dette harde og steinete landet, ofte beskrevet som 'rebell', fordi det er vanskelig å arbeide med, produserer viner med en bemerkelsesverdig typisitet. CULTURE DE LA VIGNE Arbeid med jorden Epamprage og effeuillage VINIFICATION Begrenset avkastning Søt ekstraksjon for å fremheve fruktaromaene Vinifikasjon i termoregulerte ståltanker CÉPAGES 94% Merlot 5% Cabernet Sauvignon 1% Cabernet Franc.
Portefølje (96)
Frankrike, Bordeaux
... årene, med respekt for tradisjonelle dyrkingsmetoder og moderne vinproduksjonsteknikker. Fra beskjæring til innhøsting, blir det lagt stor vekt på omsorgen for vingården for å oppnå druer av optimal kvalitet. Vinifikasjonen er tradisjonell i termoregulerte betongtanker, med lang maserasjon for bedre ekstraksjon. Lagring i tank. Druetyper: Merlot (70%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (10%) Produsent: Familie Rebeyrol i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Magnum (1,5L) - Enhetlig (Enhetspakke) - 2016...
Portefølje (93)
Frankrike, Saint Emilion
... siden 2017 og ISO 14001 (SME for vinene fra Bordeaux) siden 2015 Kulturteknikker: rasjonell dyrking, pløyd eller gressdekket jord, beskjæring av vinstokker i blandet guyot, manuelle grønne arbeider tilpasset hver parcelle Høsting: mekanisk med flere sorteringer: modenhet og størrelse på bærene, parcellesortering Vinifikasjoner: tradisjonelle med en myk og kontrollert maserasjon i termoregulerte betongkar Lagring: 12 måneder i franske eikefat hvorav 40% er nye...
Portefølje (34)
Frankrike, Calvi
...Druer: Niellucco, Scaccarrellu, Vermentinu Høsting: manuell Vinifikasjon: Termoregulerte ståltanker Rosé laget ved saftutvinning etter en natts innlegging av høsten. Fermentering i tank med gjæring. Fermentering ved 16-18°C. Tapping av grov bunnfall og lagring på fin bunnfall i 6 måneder. Mild filtrering på celluloseplater og lett svovling. Flaskefylling våren 2023 i tunge, transparente...
Portefølje (5)
Frankrike, Monteux
ARSILAC, et selskap basert i Monteux, har siden 2006 spesialisert seg på handel, kommisjonssalg og megling av industrielt utstyr, spesielt rustfrie tanker, ståltanker eller tanker i fiberglass. Oppdag vårt utvalg av rustfrie tanker i 304 og 316, ideelle for lagring og/eller blanding av alle væsker innen flere områder som næringsmiddelindustrien, kjemi, farmasøytisk industri eller kosmetikk. Vi t...
Portefølje (299)
Frankrike, Calais
... mot vær og vind. Vi tilbyr skjermer tilpasset et ekstremt utendørsmiljø: støv, fuktighet, varme… Vi leverer disse skjermene med festestøtter. Disse skjermene er sertifisert IP56 (støv, vann) og IK10 (støt). De tåler også temperaturer fra -30°C til +50°C takket være innebygde ventilasjons- og termoregulerte varmesystemer.
Portefølje (12)
Frankrike, Cénac
...Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander...
Portefølje (9)
Frankrike, Reuilly
Vinmarken ble opprettet i 2004 av Mr Jean Pierre Ponroy og hans sønn Romain, som spesialiserer seg på produksjon av vin AOC Reuilly. Vinmarken har i dag 5,50 Ha, og de første plantene ble satt i jorden i 2006 på leirholdige kalksteinsjorder, kalkholdig marn og på høye terrasser av grus og sand. Vår Sauvignon produserer tørre og fruktige hvitviner, Pinot Noir gir myke rødviner, og Pinot Gris prod...
Portefølje (5)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Environ 25 ans Vinification : Vendanges manuelles, fermentering i termoregulerte betongkar. Vinen lagres på franske eikefat med 50% nye fat og 50% fat som har vært brukt til vin i 20-22 måneder.
Portefølje (53)
Frankrike, Bordeaux
... Druer: 100% Merlot Vinifikasjon: Termoregulerte betongkar Lagring: 5% nye fat, 47.5% fat fra ett vin, 47.5% fat fra to viner Smaking: Dette er en vin med mye karakter og krydder; den er krydret og frisk på nesen med en vakker angrep av mørke frukter og lakris. I munnen er teksturen kremet, med godt volum og godt integrerte tanniner. Avslutningen er lang med en krydret og sjokoladeaktig smak.
Portefølje (43)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rød Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Vendange éraflée, macération carbonique på Carignans, préfermentation ved lav temperatur for de 2 andre druesortene i termoregulerte tanker. Smaksnotater: Fargen er intens, rubinrød med lilla refleksjoner. Nesen er kraftig og kompleks, med noter av lakris, krydder og mørke frukter. Munnfølelsen er rund og fyldig. Mat- og vinparinger: Stekt lammeskulder, stekt Camembert. Druemiks: Syrah - Carignan - Grenache noir Jordsmonn: Leire-Kalkstein, terroir fra Aspres...
Portefølje (8)
Frankrike, Auxerre
... brioche-, vanilje- og lett røykt noter. Dens finale, med silkeaktige og smakfulle tanniner, har en vakker lengde. Mat- og vinparinger: storfe, lam, vilt (hjort, rådyr), fjærfe. Vinifikasjon: Den begynner med en skånsom pressing og lange maserasjoner i termoregulerte sementtanker før en modning på 12 måneder i eikefat som fornyes med halvparten hvert år. Øye: granatrød, dyp purpur. Vinråd...
Portefølje (190)
Frankrike, Roubia
...En overgang til økologisk landbruk. Nattinnhøsting. Total avstikking, Fermentering i rustfritt stål, Termoregulerte fermenteringer, Utvunnet fra presset. Lagring i termoregulerte rustfrie tanker, Blandingsprosess, Lagring på bunnfall, Teknisk kork i kork. Leire-kalkholdige jordsmonn. Øye Grå, lys farge, rosa refleksjoner. Nese Aromatisk, delikat, lette sitrusaromaer, rike grapefruktaromaer...
Portefølje (28)
Frankrike, Saint Cannat
...TERROIR & EIENDOM Blanding av leire og kalkstein. Utbytte 36 hl per hektar. DRUESORTER Mourvèdre 75% Grenache 10% Cinsault 12% Carignan 3% VINPRODUKSJON Tradisjonelt bearbeidet jord (både mekanisk og for hånd), bevisst jordbehandling. Manuell drueplukking. Klaser blir håndplukket i vinmarken. Druene blir avstilket og lett knust. Vinfremstilling i 2 eller 3 uker i termoregulerte tanker ved rundt...
Portefølje (46)
Frankrike, VIANNE
Domaine de Salisquet er en familiebedrift som strekker seg over 9,73 ha med vinmarker klassifisert som AOC Buzet: merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Domaine de Salisquet har valgt økologisk landbruk og får støtte i sin tilnærming fra ViniVitisBio. Domaine de Salisquet har termoregulerte ståltanker og rundt femti fat i et semi-nedgravd kjeller som er under oppføring, hvor den sørlige siden snart vil bli dekket med 816 m2 solcellepaneler. I en etikk for lokal utvikling kjøper jeg franske flasker, kapsler produsert i Marmande, korker ferdigstilt i Lavardac og klorfri kraftpapp.
Frankrike, Azé
...La cave d'Azé ligger i hjertet av Mâcon-vinregionen, i Sør-Burgund (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de opprettholder tradisjonelle metoder (lagring i eikefat for modning av lagringsviner), har La cave d'Azé også anskaffet seg ny, moderne teknologi (luftpresser og termoregulerte ståltanker). I La cave d'Azé kan du oppdage og smake på: hvite, røde og roséviner: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge lagret på eikefat, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play