Frankrike, Laissac
... alle våre håndverksprodukter, et produkt uten nitritt og uten andre ingredienser enn Guérande-salt og Kampot-pepper, IGP-pepper fra Kambodsja med aromaer av eukalyptus og som gir en mineral- og blomsteraktig note til vårt kjøtt. Langsomt tørket i vårt salteriveri i Laissac, i Aveyron, vil dette tørkede Aubrac-kjøttet være perfekt for din spekematfat! Sammen med lonzo, coppa eller skinke, vil denne...
Portefølje (29)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
...Halal lammeskinke laget håndverksmessig i Andalusia. Tørket og modnet etter fjellvindene. Solgt enkeltvis vakuumpakket.
Portefølje (4)
Frankrike, Auxerre
... "à la chablisienne" skinke. Vinifikasjon Pneumatisk pressing, ingen bruk av eksogene gjær, ingen tilsetning av enzymer. Modning 100% i rustfritt stål. Emballasje pris per enhet solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéene fra eiendommen, fritt frakt. Øye:lys og gylden Vinmakerens råd:server ved 10-11°C Alkoholinnhold:13% Lagringstid:3 til 5 år Domaine:Domaine Bersan Appellasjon:Bourgogne Côtes d'Auxerre Årgang:2018 Druetype:Chardonnay Kultur:Høy Miljøverdi Merkelapp:Kontrollert Opprinnelsesbetegnelse...
Portefølje (190)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... dens lett gyldne farge. Dens kraftige duft avslører aromaer av tørket frukt, sitrus, hint av tørket aprikos og kvitt. Le Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideell som aperitiff med ostegougères. Den kan også serveres som forrett med en skinke-fylte butterdeig. Den vil med suksess følge en fjærkre eller en bifffilet i saus.
Portefølje (4)
Frankrike, Levallois Perret
...Brun og hard, tørket i solen, er denne blomsterknoppen fra nellik en krydder med en krydret og varm smak. Bruk av nellik i matlaging: Nellik brukes til å aromatisere skinke, appelsiner eller løk. Men den kan også brukes til å krydre mange retter. Det er den ideelle krydderet for dine pølser, oster, grønnsaker og bakverk. Den passer veldig godt sammen med kanel eller muskat. Fordelene med nellik...
Portefølje (28)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play