Frankrike, Arengosse
...Le PET kan Vekt: 100gr Sammensetning: grovt naturlig havsalt fra øya Ré, tomater, basilikum og hvitløk. Ideell i salater, grønnsaker, på pasta.... Det kan være spor av selleri, soya, nøtter, gluten, melk, sennep, sesam og sulfitter. Referanse: SEL0001...
Portefølje (200)
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
... melk, melkesyrebakterier, løpe, salt Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av ikke-tilstedeværelse av GMO ved grensen på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Attestasjon ionisering Vi bekrefter, basert på garantier og...
Frankrike, Épaignes
... Hasselnøtter 224 - I MELK...
Portefølje (184)
Frankrike, Marseille
...laget av melk som ikke kan behandles termisk. Det eneste tillatte tilsetningsstoffet er salt. Produksjonen av Parmigiano Reggiano utgjør omtrent 18% av den italienske melkproduksjonen og omtrent 95% av produksjonen i sine produksjonsområder.
Portefølje (9)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Spinat*(55%), potet*, Salers* **AOP ( melk fra ku* **, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(15%), vann, solsikkeolje*, salt, rismel*, hvitløk*, hvit pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på skiver av rugbrød eller på en tradisjonell baguette. Du kan også pynte smørbrødene med andre ingredienser som frø, spirer eller krydder...
Portefølje (37)
Frankrike, Marseille
...Smaksforsterker natriumglutamat E621. Følgende allergener håndteres i produksjonsanlegget selleri, lupiner, fiskeprodukter, melkeprodukter, nøtter. Croc'Ella, grossistdistributør, spesialisert på håndverksproduksjon av tørket frukt i regionen ProvenceAlpesCôted'Azur i Marseille. Et bredt utvalg av tørket frukt som , skrelte, saltede eller usaltede, men ikke bare vi har gjort tilgjengelig for deg to produktserier "les antipasti" og "les oliven".
Portefølje (145)
Frankrike, Paris
...Mandel er en svært populær matvare, både for sin behagelige smak, men først og fremst for sine mange bruksområder i matlaging og kosmetikk, samt for sine utallige helsefordeler. Den kan nytes alene, i desserter eller retter. Den brukes til å lage plantebasert melk, olje, smør, og den inngår i skjønnhetsprodukter. Mandel er frukten av mandeltreet, og vi skiller mellom søt mandel, Prunus amygdalus...
Portefølje (133)
Frankrike, Montmorot
...Utelukkende produsert i Jura, med melk og på tradisjonelt vis. Alle våre racletter kommer fra små fruktgårder i Jura som er spesielt utvalgt for sin grundighet og kvalitet i arbeidet. Osten, som veier mellom 6 og 7 kg, har en rund form og gylden farge, og nytes hovedsakelig smeltet...
Portefølje (18)
Frankrike, Ostwald
...ris, granola, plantebasert melk og smør, sauser og krydder … Oppbevaring: i en lukket beholder, tørt, beskyttet mot lys og varme. For å bevare smaken, konsumere innen tre måneder etter åpning og oppbevar i kjøleskap. Pakking fra 200g til 25kg Pakking i 10 Energi: 2372 kJ (584 kcal) Fett: 47,4 g Hvorav mettet fett: 4,8 g Hvorav enumettet fett: 6,1 g Hvorav flerumettet fett: 36,5 g Hvorav omega 3/6: 7,2 g / 23 g Karbohydrater: 8 g Hvorav sukker: 1 g Kostfiber: 5 g Proteiner: 31,3 g Salt: 0,12 g...
Portefølje (12)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: 55,4% cashewnøtter, vann, brunt sukker, 7,2% roquefort ( melk fra sau, salt, løpe, melkesyrebakterier, penicillium roqueforti), maisstivelse, salt, 0,28% timian. Næringsverdier per 100g: Energi 1628Kj, 391 Kcal, fett 27g, hvorav mettet fett 6,4g, karbohydrater 25g, hvorav sukker 12g, proteiner 12g, salt 1,1g.
Portefølje (109)
Frankrike, Auros
... også Saint Nectaire, Comté, naturell brie og trøffelbrie, gårdsyoghurt, sau-yoghurt, gårdskrem, cottage cheese, revet Emmental laget av melk osv.... Ikke nøl med å be om vår komplette katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Etienne
...Ukokt presset ost laget av melk fra ku, modnet i minimum 15 dager, skivet og fryst. Tartiflette, salte paier, pizza, salat, smørbrød..
Portefølje (187)
Frankrike, Landeleau
...Buckwheat-pannekaken kan spises kald til frokost som erstatning for brød, men også rullet som en "sunn sandwich" fylt med grønn salat, grønnsaker, tunfisk eller små biter av kylling. Tradisjonell pannekake fra Poher-regionen, i Sentral-Finistère Diameter: ca. 40 cm Ingredienser: Melk, bokhvetemel (55%), hvetemel, egg, soyamel uten GMO, solsikkeolje, salt Takket være sin balanserte oppskrift...
Portefølje (3)
Frankrike, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, som ligger i departementet DEUX-SEVRES, er en familiebedrift som både er bønder og produsenter. Med omtrent 1 600 geiter er vi i stand til å produsere og selge 60 tonn geitost. Vi er produsenter av gårdsoster laget med melk fra geitene på vår gård. Vi kan produsere ostemasse (freskost) i , thermisert eller pasteurisert form, med ønsket tørrstoffinnhold fra kunden, samt...
Frankrike, Hélette
... konserveringsmidler, og med naturlige skorper: sauemelk AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning, sauemelk AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning på trebrett, sauemelk AOP Ossau-Iraty med melk 5 til 6 måneders modning, sauemelk AOP Ossau-Iraty med 4 måneders modning, Petit Agour ost med melk gnidd med chili, baskisk kuost, ku-sauost, murstein av sau, sau med Espelette-chili, geit-sauost, sauemelk AOP Ossau-Iraty med melk gnidd med Espelette-chili, geitost. Maison Agour tilbyr hele oster, halv oster, i porsjoner, skåret i skiver.
Frankrike, Esquiule
... Ossau Iraty. Vi modner og markedsfører også sommeroster. Som navnet antyder, lages den i fjellet under transhumance, og er derfor utelukkende gårdsprodusert, og dermed kun laget av melk. Ostebutikken Balaka ligger i Baskerland, som er sør i Frankrike, ved foten av Pyreneene. Vi får ofte spørsmålet: leverer dere til Paris, Lille, Lyon, Marseille osv... JA, vi leverer over hele Frankrike via vår nettbutikk: https://www.fromages-fermiers.com/fromagerie-en-ligne/...
Portefølje (8)
Frankrike, Penne
...La Fromagerie du Pic: produksjon av geitoster laget av melk, myk ost, presset ost. Våre produkter: Cabecou d'Autan: geitost laget av melk Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic osv..
Frankrike, Cambrai
... ostene oppfyller spesifikke kriterier: hovedsakelig laget av melk, er det i hovedsak håndverks- eller gårdsprodukter med perfekt sporbarhet, fra småskalaprodusenter! Vi forplikter oss til en miljøvennlig tilnærming og prioriterer, så langt som mulig, produkter fra våre regioner, takket være våre partnerskap med bønder/affineurer, som deler de samme verdiene.
Frankrike, Rungis
Grunnlagt i 1969, er Fromi-gruppen et uavhengig familieeid selskap. Vår virksomhet har som mål å fremme tradisjonelle oste-spesialiteter, og mer spesifikt oster laget av melk, AOP-oster og delikatesser fra våre regioner. Fromi, med sitt utvalg av oster og delikatesser, er til stede i de beste salgsstedene i de 10 landene som utgjør vårt kjerneområde, og er anerkjent av både kunder og leverandører som en særlig pålitelig og effektiv partner.
Frankrike, Maurs
...Vår gruppe av melkebønder har opprettet merket «L'éleveur Occitan» for å verdsette produksjonen vår. Vi markedsfører ulike produkter, inkludert en Cantal AOP «Fleur d’Auvergne» laget av melk og pasteurisert melk (ung og mellomlagret). Vår Cantal mellomlagret er garantert minimum 4 måneders modning for å sikre en jevn smak for forbrukerne. Vi utvikler også følgende produkter: Tome fraîche...
Frankrike, GRANGES NARBOZ
Les fromageries Marcel Petite er spesialisert på produksjon av comté. Dette familieforetaket forpliktet seg raskt til økologisk landbruk. Målet til Fromageries Marcel Petite er å tilby et autentisk produkt. Våre oster: 35 Crus de Comté Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome melk .
Grunnlagt i 1960, er meierisammenslutningen JEUNE MONTAGNE lokalisert i Laguiole i Aubrac. Meierisammenslutningen er spesialisert på produksjon av osteprodukter fra Aubrac laget av melk. Plassert i hjertet av Aubrac, produserer Jeune Montagne Aligot fra Aubrac og fersk Tome fra Aubrac. De er også den viktigste produsenten av Laguiole A.O.P. ost laget av og hel melk. Meierikooperativet viderefører de tradisjonelle håndverkene arvet fra munkene og buronnierne i Aubrac. Meierisammenslutningen JEUNE MONTAGNE er garantist for rettferdig og solidarisk landbruk.
Frankrike, Arraye Et Han
Liten melkegård i Val de Seille med rundt femti melkekyr. Siden 2000 har gården vært drevet økologisk og har nylig begynt å produsere meieriprodukter. Produkter tilgjengelig for salg: Naturell og fruktyoghurt. Kremost. Smør. Krem. Melkedesserter. Poser med melk.
Siden 1956 har den landbrukslige melkekooperativen i Saint Bonnet de Salers produsert ost. Den lager CANTAL med kontrollert opprinnelsesbetegnelse av melk. Den produserer også CANTAL AOP av melk laget utelukkende med melk fra Salers-kyr.
Frankrike, Saint Arnoult En Yvelines
Ligger i Saint Arnoult i Yvelines, i departementet Yvelines (78), tilbyr Le Cellier à Fromages et utvalg av A.O.P. råmelksoster, samt gårdsoster produsert på en mer eksklusiv måte. Marie Montini, en osteprodusent utdannet av en av de beste håndverkerne i Frankrike, tilbyr også ultra-ferske meieriprodukter: smør, melk, fersk ost (glatt eller landlig, geitost), samt viner som passer til ostene du velger. Hos Le Cellier à Fromages finner du også et variert utvalg av håndlagde delikatesser (tapenader, olivenolje, soltørkede tomater, syltetøy, krydderbrød, småkaker).
Frankrike, Verdun
Cloche d’Or er et meieri og osteprodusent i Pont de Ruan. De lager geitoster av fersk melk, formet i tråd med tradisjonelle metoder. Produsent av geitoster. Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser (AOC). Ferske og modnede. Av melk. Av pasteurisert fersk melk.
Frankrike, Gouzon
Produsent av creusois-oster. Produsent av tradisjonelle kuoster. Produsent av ost laget av termisert melk fra Limousin. Produsent av ost laget av melk fra Limousin. Creusois-oster laget av termisert melk. Produsent av oster fra Limousin: Limouson med tradisjonell modning, Limouson i ren tradisjon. Produsent av limousin-oster formet med øse. Produsent av smeltet ost for pomfrit med camembert.
Frankrike, Pont De Ruan
Cloche d’Or er et meieri og osteproduksjon i Pont de Ruan. De lager geitoster av fersk melk, formet i tråd med tradisjonelle metoder. Geitoster. Beskyttet opprinnelsesbetegnelse. Ferske og modnede. Av melk. Av pasteurisert fersk melk...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play