Italia, Messina
...Vi forplikter oss til å bruke kun de beste råvarene. Eggeplommene kommer fra burfrie høner, mens smøret er laget av sentrifugert melk. Våre meltyper er av høy kvalitet fra Italia, og våre sitrusfrukter kommer fra det anerkjente området Paternò, i "Piana di Catania", kjent for sine røde appelsiner, duftende sitroner og saftige mandariner. Våre Panettoni er pakket inn i deilige stoffservietter. Hver bit forteller historien om en hundreårig tradisjon og kjærligheten til autentiske ingredienser.
Portefølje (10)
Italia, Forlì
...Den økologiske havregrynen er en matvare som ikke er så kjent og brukt i Italia, mens den i engelsktalende land er en av hovedingrediensene til frokost. Den økologiske havren selges i korn for å lage smakfulle veganske eller vegetariske oppskrifter. Havre brukes ofte i flak for å gjøre frokosten med melk eller yoghurt mer smakfull, mens kornvarianten er utmerket for å lage supper eller...
Portefølje (50)
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... av Dajung Co.,Ltd\nImportert av PT Srl – Via Marchesina 31 – 20090 Trezzano sul Naviglio (Milano) Italia\nwww.persalute.it","INGREDIENTS":"Panax Ginseng Rotekstrakt: 100,00%;\nInnhold av saponin (Ginsenosider) Rg1 + Rb1 + Rg3: 9,0 mg/g","DIRECTIONS":"Bruksfrekvens: 2 ganger om dagen, helst om morgenen og om ettermiddagen en time etter måltider\nAnbefalt inntak: en måleskje om gangen (1 dag)\nInstruksjoner for administrasjon: oppløs i varmt vann, melk, te\nMerk: under 15 år halver dosen"}...
Portefølje (10)
...Caciocavallo er en ost laget av buf melk fra Cilento, med en sfærisk, elastisk pasta som har en diameter på 9-12 cm og en høyde på 12-20 cm. Denne formen er resultatet av manuell bearbeiding av løpe. Skorpen er veldig tynn, glatt og hvit. Osten er halvhard, elastisk og har en elfenbensfarge. Typer og Formater Hvit og Røkt. Vekt: omtrent 1 kg pakket i vakuum Kode: CACIOFERR HOLDBARHET: 60 DAGER...
Portefølje (10)
Italia, Codigoro
...Michele Grassi, ekspert på meieriteknologi, jobber med teknologisk forskning på italienske oster laget av melk. Han er meierikonsulent og lærer for opplæring av fagfolk. Forfatter av flere bøker om ost, inkludert Aroma, en sensorisk reise gjennom italienske DOP-oster, Tamellini forlag, og Manuale del Casaro utgitt av Hoepli.
Portefølje (5)
Italia, Pollena Trocchia
... store meieriindustrier. Vi tilbyr faktisk B2B-tjenester og produkter til meierier, melkeproduksjon, og meieriindustrier av små, mellomstore og store størrelser. Våre styrker ligger spesielt i markedsføringen av melk, både og pasteurisert, i tanker (omtrent 26.000 kg) fra både italiensk og utenlandsk produksjon (spesielt tysk melk) og markedsføringen, både direkte og gjennom agenter, av industriell ostemasse fra Tyskland, Polen og Litauen, samt FERSK OSTEMASSE i kasser fra utenlandsk produksjon.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play