Frankrike, Paris
...Når det gjelder stilkene og røttene, blir de forberedt som en maceration for å fungere som avføringsmiddel og motgift for mennesker, men de brukes også som veterinærbehandling for hester, for eksempel. Stilkene brukes også til tannhygiene, da de er svært effektive for å skrubbe og rense tennene. Bark fra daddelpalmen har mange egenskaper i den afrikanske farmakopéen, spesielt for tannverk...
Portefølje (32)
Frankrike, Paris
...Kaldpresset, rik på polyfenoler, omega 3 og 6 samt vitamin K og E, er denne ekstra jomfruolivenoljen laget av ferskplukkede grønne Koroneiki-oliven. Uten konserveringsmidler, uten kjemiske prosesser. Den moderate intensiteten i denne produksjonen gjør den også til en diskret alliert for matlaging av grønnsaker og fisk. Minste holdbarhetsdato: 18 måneder. Spesielle oppbevaringsbetingelser: oppbevares beskyttet mot lys og varme. PCB - KARTONG: 15 enheter...
Portefølje (21)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
...Et ungt kaviar med en overraskende friskhet som avslører den naturlige smaken av lett saltede egg. Med en kort modning på 2 uker til 2 måneder. Takket være en ren salting, har det allerede utviklet aromaer av jod og fisk, samtidig som det beholder smaker av nøtter og hasselnøtt i ettersmaken. For å garantere dette produktet uten konserveringsmidler, pålegger vi en holdbarhetsdato på 2 måneder...
Portefølje (18)
Frankrike, Mietesheim
...Velg pepperrot på tube for en mer praktisk og optimal bruk. Kraftig i smak, skiller pepperroten seg spesielt ut med sin sterke smak. Denne mildere og aromatiske versjonen avslører en lett pepperrot. Ferdig til bruk, pepperroten smøres veldig enkelt. Ideell for å heve aperitiff-toast, smørbrød, surimi, røkt fisk, spekemat eller til og med bourguignonfondue. Ingredienser: Pepperrotrot, vann...
Portefølje (80)
Frankrike, Ascain
...100 % ren eplejuice, 6 % alkohol. Emballasje Flasker på 75 cl, skrukork Pilfer, pappeske med 12 flasker. 30 liters rustfritt stålfat med pant. 20 liters resirkulerbar KEYKEG. Synspunktet til vinmakeren Nyt godt kaldt, ca. 12°C. Tørr og fruktig smak. Utviklede aromatiske noter, eksotiske frukter. Flasken må ristes før åpning for å sette det naturlige bunnfallet i en ufiltrert drikk i suspensjon. Serveres i en stråle fra ca. 50 centimeter over et flatbunnsglass.
Portefølje (8)
Frankrike, Talant
... emner (pralinéegg, friture, sukkertøy...), originale emner (gull-egg, godterikanin...), lekne emner (ku, fugl...). Hver oppskrift og teknikk presenteres trinn for trinn. En bok rettet mot profesjonelle innen sjokoladeproduksjon, som møter kravene til en bedrift. Referanse: BEL34 På lager: 3 Produkter Dimensjoner: 170 Sider Språk: Fransk og Engelsk...
Portefølje (192)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Fang Wang, tysk forretningskvinne av kinesisk opprinnelse, har hentet inspirasjon fra legenden om Mulan for å lansere Mulando: et vingård skapt av en sterk kvinne som kjemper for å ta sin plass i det kinesiske vinmarkedet... og i verden. Fra provinsen Ningxia, er M365 hvit en riesling med sterk personlighet som uttrykker seg gjennom nesen, og blander de typiske aromaene av hydrokarboner med de av pasjonsfrukt og sitrus. Notene av hvite blomster tilfører en friskhet til denne hvitvinen som vil harmonere perfekt med fisk, sjømat og fjærfe.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Vérand
...Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger...
Portefølje (18)
Frankrike, Marssac-Sur-Tarn
...MDA: En vannjet kutteutstyrserie fullt tilpasset matkutting Referer til eksemplene på applikasjoner: Bakeriprodukter Cocktailer Frukt- og grønnsakskutting Kutting av ferske eller frosne kaker MDA: En vannjet kutteutstyrserie fullt tilpasset matkutting Denne nye produktserien gjør det mulig å kutte matvarer som bakverk, fisk, cateringprodukter, smørbrød… Basert på en sveiset monoblokkramme og...
Portefølje (57)
Frankrike, Ostwald
... "gode" essensielle fettsyrene som kroppen vår ikke kan produsere. Bruksanvisning: ikke varme opp! Bruk rå på kalde eller varme retter (dressinger, pesto, salater, fisk, brødskiver, fersk ost, grønnsaker, ris, pasta, maki ...) Kan også brukes som økologisk kosmetisk ingrediens. Oppbevaring: beskyttet mot lys og varme, deretter kjølig (kjøleskap eller >15 grader) etter åpning og konsumere innen 6...
Portefølje (12)
Frankrike, Nîmes
...Sikkerhetslås med 2 medfølgende nøkler. Dekor i galvanisert stålplate, tykkelse 2 mm. Veggfeste. Figurer etter valg: Delfin: 2 A4 - Havskilpadde: 4 A4 - Fisk: 6 A4 - Sjøstjerne: 6 A4 1 magnet inkludert per A4 ark. ADVARSEL: For økt levetid, anbefales det ikke å installere disse vitriner i umiddelbar nærhet av bassengene. Ref:405033-1...
Frankrike, Boulogne-Billancourt
... Frankrikes beste sommelier, Dominique Laporte, passer denne blandingen med varierte aromaer og smaker perfekt til fisk. Sommelierens råd: Nyt den veldig kald for å akkompagnere aperitiffer og grillmat. Etter åpning, konsumere innen 48 timer og oppbevar i kjøleskap. DIMENSJONER: 9,81 CM (D) X 25,4 CM (H) KAPASITET: 74 CL...
Portefølje (57)
Frankrike, Livry Gargan
... fryser. Denne presentasjonsplaten for matvarer er tilgjengelig i 2 farger: hvit eller svart. FORDRINGER - Mange presentasjonskombinasjoner - Vakker finish - Enkel å vedlikeholde BESKRIVELSE - ABS-presentasjonsplate for utstillingsvindu - Rektangulært format - Matvarekvalitet, uten Bisfenol A BPA Free - Kompatibel med oppvaskmaskin - Egnet for fryser - Ikke kompatibel med mikrobølgeovn Ref: 861107 Materiale: ABS uten Bisfenol A Dimensjoner LxBxH: 300 x 190 x 15 mm Type hjørner: Runde Temperaturområde for bruk: -40°C til +80°C...
Portefølje (46)
Frankrike, Auxerre
....","Bouche":"Munnfølelsen er lett til fyldig, og gir lag av dristige sitrusfrukter og krydder med en fantastisk spenning og en kalkaktig finish.","Temps de garde":"17 år.","Œil":"farge gyllen halm.","Taux d'alcoolémie":"14,5%.","Vinification":"Etter manuell og nøye sortering av druer, foregår vinifikasjonen i eikefat med omtrent 30% ny eik, før lagring i de samme beholderne i mer enn ett år.","Millésime":"2018.","Domaine":"Domaine de Chevalier.","Culture":"Bærekraftig."}...
Portefølje (190)
Frankrike, Varennes-Jarcy
...Det klassiske formatet. Vår svarte hvitløk er laget av en økologisk hvitløk IGP fra Drôme. Hvitløken blir kokt ved lav temperatur i 15 til 30 dager. Svovel, som gir hvitløken sin astringerende smak, frigjøres, og de naturlig forekommende sukkerne i hvitløken karamelliseres for å la hvitløken utvikle smaker av lakris og balsamico. Dens umami-smak gjør at den passer både med salt og søtt, og...
Portefølje (5)
Frankrike, Grigny
...Oseille har blitt valgt ut, vasket, hurtigfryst i IQF, kuttet og deretter pakket. Den er kjent for sin uovertrufne smak. Den er også veldig velsmakende når den er kokt. Dampet, sautert eller smeltet i smør, passer den godt til egg eller hvitt kjøtt og fisk. Dette kvalitetsproduktet vil bevare all sin smak takket være sin ZIP-pose. FORPAKNING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Epinay Sur Orge
...En ny mirakuløs fangst! En gyllen fisk! En fisk som man sjelden ser og som kan endre form nesten uendelig... Og det er opp til deg å gi den det utseendet du ønsker, avhengig av humøret ditt for øyeblikket, eller din kreativitet. Du kan enkelt finne tilbake til den opprinnelige formen og gå videre til nye figurer, alle merkelige (eller fornuftige) på sin egen måte: vær den frie tolkeren av verket...
Portefølje (44)
Frankrike, Capdenac Gare
... mot oksidativt stress. ERGYCARTIL Fort inneholder ingredienser av høy kvalitet: Kollagen og kondroitinsulfat fra fisk. Ikke-allergent glukosaminsulfat = ikke fra skalldyr. Kollagen, kondroitin og glukosamin fra ISO 22000-sertifiserte produsenter. Gurkemeieekstrakt kombinert med essensiell olje av gurkemeie for optimal absorpsjon. Når anbefales det? ERGYCARTIL Fort kan anbefales for sin...
Portefølje (151)
Frankrike, Lalinde
...Tekniske spesifikasjoner Mobicook Crossi Grill Indu+: > Vogn med kraftig stekeplate med infrarød teknologi / maks 2400 W > Stekeplate (mål): 31 x 52 cm > Mål: 144 x 56 x 90,5 cm > Mål grillområde: 20x31cm > Vekt: 33kg > Direkte steking på glasset: kjøtt, fisk, pannekaker, panini, osv… > Enkel rengjøring av keramisk glass > Digital visning av effekt: posisjon 0 til 9 > Intuitiv sentral...
Portefølje (50)
Frankrike, Brunoy
... solen til det blir hvitt. Denne pepperen vekker den subtile og blomsteraktige siden av kornet, samtidig som den beholder sin egen friskhet. Hvit pepper fra Madagaskar passer utmerket til sauser, fisk eller hvitt kjøtt; og den vil også være et pluss for ostene og dessertene dine. Vekt: 250 g Mengde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portefølje (11)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Estragon, hvis latinske navn (dracunculus) betyr «liten drage», er en juvel i det franske kjøkken! Den er spesielt kjent for sin intense anisaktige smak og lett kamferaktige preg. Estragon er en del av de fine urtene, og aromaene passer utmerket sammen med egg, kjøtt, fisk, og hever smaken på de fleste sauser: béarnaise, tartar, majones, vinaigrette, tomatsaus eller aromatisert smør. Den kan brukes til å aromatisere eddik ved å legge en kvist i flasken. I infusjon er den kjent for sine beroligende egenskaper.
Portefølje (30)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Varm opp vår Frita Méditerranéenne i en kjele på lav varme og bruk den som tilbehør til kjøtt ved å tilsette stekesjyen. Den kan også serveres varm i omelett eller med stekt eller grillet fisk. Kald som en forrett for å starte et sommermåltid. Den kan også brukes til å lage deilige butterdeigsfylte paier kalt "coka". Ingredienser tomater (61%), grønne og røde paprika (25%), løk (7%), solsikkeolje, modifisert maisstivelse, olivenolje (1%), sukker, salt, urter, krydder.
Portefølje (142)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Pressurage délicat. Fermentering ved lav temperatur for å bevare den aromatiske ungdommen til frukten. Lagret på fine gjærrester i ståltank. APPELLATION : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION : Lys, strålende farge med grønne refleksjoner. Intens, subtil duft med florale noter (gullregn, vinblomst) og sitrus (grapefrukt). Frisk, harmonisk og fyldig smak. ACCORD METS/VIN : Forretter, sjømat, fisk. TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Levallois Perret
... smaken på grønnsaksretter, fisk eller hvitt kjøtt. *Kanel i søte retter: Dette krydderet passer spesielt godt til vinterfrukter som eple, pære, kastanje eller appelsin. I søte oppskrifter finner vi de uunnværlige eplekakene med kanel eller hjemmelagde kompoter med kanel. Helsefordeler med kanelstenger: Kanel har hovedsakelig antioksidante, antibakterielle og betennelsesdempende egenskaper.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
...Hele dillfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dill er en svært populær krydder i matlaging for sin karakteristiske anis-smak. Dillfrø er spesielt deilige som tilbehør til grillet eller røkt fisk, ferske oster, salater, grønnsaker, kjøtt, papilloter, sauser, kaker, kompoter og syltetøy. Deres anis-smak gir en unik dimensjon til disse rettene og gir dem et forfriskende preg. Oppskriftstips: Grillet Laks med Dill Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskjeer dillfrø Saften av en sitron Salt og pepper etter smak 2 spiseskjeer olivenolje Referanse: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portefølje (127)
Frankrike, Saint Cannat
...{"VINIFIKASJON":"Druene høstes ved optimal modenhet. Ved ankomst til kjelleren skjer det en direkte pressing etterfulgt av avklarering, før mosten settes i fermentering ved lav temperatur (16-18°C). Vinen lagres på bunnfall i noen måneder; en delikat fatlagring fullfører modningen før tapping på flaske.\n\nDØMMING\nDenne Chardonnayen har en vakker, lys og glitrende gul farge med gyldne...
Portefølje (46)
Frankrike, Besancon
...I KJØKKENET Passer godt med: Gurkemeie, hvitløk, ingefær, kanel, timian, oregano og anis. Det passer veldig godt med fisk, samt lam, kylling, men også med grønnsaker, sauser og supper. FORDELER Kumin er et effektivt krydder for å forebygge og lindre de fleste problemer knyttet til fordøyelsen. Det øker frigjøringen av fordøyelsesproteiner i munnen, magen og tynntarmen, for å oppnå en mer...
Portefølje (28)
Frankrike, Paris
... paradisiaca er faktisk en frukt som konsumeres som en grønnsak, fordi smaken er nærmere en søtpotet enn en banan. Den kan kokes, stekes eller sauteres. Det er også mulig å beholde skallet for å bake den i ovnen. Bananplanten brukes spesielt til å akkompagnere kjøttretter, kylling, fisk, men også til karri, sterke sauser og kokosmelk...
Portefølje (9)
Frankrike, Brue Auriac
...I munnen gir den friske og livlige angrepet raskt plass til en fyldig og kjøttfull følelse som minner om hvite frukter og kandisert sitron. Den lange avslutningen støttes av intense fruktige noter. Mat- og vinparinger: Fisk, skalldyr, reker, hvitt kjøtt Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikk innen 3 år Spesialitet: Navnet på cuvée Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddik * - Uraffinert salt - 2,5 % Espelette chili pulver - Vann - *Produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Denne sennepen med Espelette chili er perfekt for å heve smakene i sauser og vinaigretter. Den passer utmerket til kjøtt og fisk. Pensle den på grillmat, steker og lammelår for å bevare saftigheten. Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g & 200 g.
Portefølje (132)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play