Frankrike, Malataverne
...Rødvin til å akkompagnere forrettene Når det gjelder forretten, er det best å servere kald rødvin sammen med en rett som inneholder spekemat for å skape en perfekt kombinasjon mellom de to elementene. Når du serverer en salat med dressing, velg heller mer tanninrike rødviner. Å servere rødvin med fisk som tunfisk eller rødspette gir en perfekt harmoni av smaker for smaksløkene. Servering av...
Portefølje (188)
Frankrike, Fretin
... fisk i en butikk uten dekorasjon. Det kundene ønsker, er en atmosfære, en ramme som vil dykke dem ned i hjertet av en gammel havn midt i fiskeaukjonen. På vår nettside tilbyr vi en serie artikler som vil hjelpe deg med å fremheve produktene dine bedre. Oppdag emballasjen vår for sjømatprodukter På denne siden tilbyr vi forskjellige artikler hvis estetikk vil passe perfekt til din fiskehandel. kurver og våre trekasser.
Portefølje (8)
Frankrike, Saint Malo
...For å lage våre BREIZH SURIMI krabbestenger, seiler våre sjøfolk ut fra kystene av Bretagne, Irland og Skottland på jakt etter det beste havet har å tilby. Hvis produktene våre smaker så godt, er det fordi de er laget av blåseifilet som vi fryser om bord på fartøyet vårt for å holde dem ferske, før vi damper dem i vårt verksted i Saint-Malo. Vår surimi er full av "laget i Bretagne" proteiner...
Portefølje (43)
Frankrike, Gisay La Coudre
...Den ekte "honningeddiken" er laget med vår hagtornhonning, som er søt og fruktig. Sukkeret i honningen har blitt omdannet til alkohol og deretter til eddiksyre: på dette stadiet er produktet derfor ikke lenger søtt. Vi tilsetter deretter honning for å gi den en lett søt og rundere smak på ganen. Den kommer i fine flasker på 25 cl, med kork i tre og helletut. Deilig til "klassiske" vinaigretter, samt i matlaging for å deglacere kjøtt og fisk. Den anbefales spesielt for sensitive mager!!! Den har ingen utløpsdato.
Portefølje (41)
Frankrike, Capbreton
...Våre trykk er laget med silketrykk i et fransk verksted. Vi tilpasser spesifikke blekk for hvert trykk for å oppnå et kvalitetsmessig sluttresultat som er så tro mot arbeidet til våre kunstnere som mulig. Trykk: Fransk Silketrykk Kutt: Rett Farge: Smør 3/4 år: 98-104 cm 5/6 år: 110-116 cm 7/8 år: 122-128 cm 9/11 år: 134-148 cm...
Portefølje (187)
Frankrike, Lys Haut Layon
...noe som gir en tørr hvitvin. Råd for smaking: Den bør serveres kald, 10°C. Den passer godt til sjømat, fisk, men også til geitoster som Valençay. For god oppbevaring bør flaskene ligge i et kjølig og mørkt rom i 3 år, avhengig av årgangen. SOUS SOL: Kalkstein Areal: 4 hektar...
Portefølje (43)
Frankrike, Fleurines
...Portugisiske Sardiner Øredobber, Ulike Fliser Fisk Øredobber, Antikke Azulejo Blå Øredobber, Blå Hvit Sardin Fliser, Fisk Dråpe Øredobber Disse portugisiske fliseøredobbene er laget for å etterligne ekte keramiske antikke fliser som finnes på monumenter, offentlige bygninger og private hus. Perfekte for daglig bruk Passer til avslappede, stilige antrekk Øredobbene måler omtrent 43 mm x 12 mm...
Portefølje (111)
Frankrike, Gonesse
...Naturlige grønnsaker uten tilsatte terninger, 100g. Krydderne vil være til salgs tidlig i januar; for mer informasjon, vennligst kontakt meg.
Portefølje (32)
Frankrike, Appietto
... spist, kan du bruke denne fine boksen til å oppbevare dine personlige eiendeler. Vekt: 150 gr Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Egg, Invertert sukker, Bakepulver Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mettet fett: 1,7 g Karbohydrater: 71 g hvorav sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Portefølje (118)
Frankrike, Melesse
...Vitamin D3, også kjent som kolekalsiferol, er en av formene for vitamin D. Dette vitaminet produseres av huden under påvirkning av solens ultrafiolette stråler og lagres av musklene, leveren og fettvevet hos mennesker. Det kan også tilføres gjennom visse matvarer som tran, fet fisk, smør, osv. For å unngå mangel er det mulig å ta kosttilskudd av vitamin D i tillegg til kostholdet. Inntak av...
Portefølje (8)
Frankrike, Guérande
...Perserne og egypterne betraktet sjalottløk som en hellig plante for 2000 år siden. Sjalottløk er en løkplante nært beslektet med løk og hvitløk, og den brukes ofte i matlaging, hakket i salater eller sauser som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampet eller konfiterte, vil de være fantastiske til å akkompagnere fisk, kjøtt eller foie gras. Den ideelle følgesvenn for alle dine oppskrifter med vin, eller bare for å heve smakene i rettene dine. Ideell for røde sauser, tilberedning av kjøtt, dampede poteter, tomatretter og tradisjonelle supper. SKU:SGE250...
Portefølje (42)
Frankrike, Saint-Just-Saint-Rambert
... næringsmiddelindustrien (kjøtt, frosne varer, fisk, ost, sjokolade, osv.), og kjennetegnes av en struktur i rustfritt stål (AISI 304) og en transportør som oppfyller FDA-, EU- og USDA-standardene for kontakt mellom produkter og mat. I forhold til tradisjonelle L-sveiseapparater tilbyr FP-serien høyere produktivitet, samt muligheten til å bruke polyetylenfilm, i tillegg til tradisjonelle krympfilmer, og inkluderer flere modeller som kan produsere opptil 3600 pakker/time.
Portefølje (98)
Frankrike, Saint Marcel Les Valence
... ditt eget bilde og tilby en global serviceinnovasjon til kundene dine. Salg av ferske produkter i kortslutning er i dag en selvfølge for alle håndverkere som ønsker å utvikle sin virksomhet. Den kjølte butikken kan installeres hvor som helst, innendørs eller utendørs, parkeringsplasser, trafikkerte veier, fabrikkutsalg, flyplasser, kjøpesentre, sykehus, landsbyplasser, osv... Dimensjoner for et...
Portefølje (158)
Frankrike, Vouneuil Sous Biard
...Komplett fôr for valper fra 2 til 12 måneder og tisper som er gravide eller die. I denne perioden må fôret være både svært næringsrikt og lettfordøyelig. Crunchy Menu Puppy er et høyproteinfôr som er lett å fordøye takket være kvaliteten på ingrediensene (kylling, fisk og ris). Det gir det nødvendige energinivået for å støtte veksten av valper og for å håndtere den fysiske svekkelsen hos gravide eller die tisper. Det inneholder også omega 3- og 6-fettsyrer som styrker glansen i pelsen og helsen til huden.
Portefølje (25)
Frankrike, Paris
... Frankrike inneholder 32 haier av syv forskjellige arter i 3 millioner liter vann. Under besøket ditt finner du en restaurant som er åpen lørdag og søndag mellom 11:30 og 14:30 for lunsj, eller for et ettermiddagsmåltid fra 14:30 til 16:30. Ikke gå glipp av den fantastiske suvenirbutikken hvor du kan velge blant et bredt utvalg av gaver og bøker med hav-tema. Akvariet er åpent fra mandag til søndag fra 10:00 til 19:00, og for kveldsåpning lørdag kveld fra 19:00 til 22:00 hele året, unntatt 14. juli.
Portefølje (17)
Frankrike, Pontivy
...Rengjørings- og desinfiseringsreglene for arbeidsflaten følges av alle kokker og profesjonelle i restaurantbransjen. Fjerning av smuss, skrelling av frukt og grønnsaker, samt utrensing av fjærfe og fisk krever hyppighet i rengjøring og desinfisering av utstyret. For å lette denne hygieneoppgaven er dette bakteriestoppende og desinfiserende middelet spesielt formulert for å fjerne fettresiduer...
Portefølje (62)
... områdene fra et økologisk perspektiv, men at det også må være økonomisk bærekraftig. Dette er en historie vi føler oss nær" forklarer representantene fra saltbøndene i Guérande som har kommet for å dele sin erfaring med kambodjanske Kampot i en ånd av aktivt samarbeid. Hippolyte og Sreymom har laget disse blandingene av salt og krydder i laboratoriet sitt i Kampot for å la deg oppdage smakene fra Asia. Den spesielle BBQ-saltblandingen KHLA er klar til bruk. Nettovekt: 450 gr Høsteperiode: Januar - mai...
Portefølje (50)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000010028 Perfekt for bakverk og desserter (småkaker, tuiles, kaker, iskrem) eller i salte retter: fisk, kjøtt, grønnsaker, salater... Utmerket slankenøtt, mandelen er elsket for sin smak og konsumeres også for sine helsefordeler. En utmerket kilde til enumettet fett, antioksidanter, fiber og proteiner, gir mandelen en langvarig metthetsfølelse. Smaksråd Inkluder i dine oppskrifter (müsli, desserter, kjøtt, salater…). Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys. Ingredienser Mandler fra Økologisk Landbruk...
Portefølje (114)
Frankrike, Sète
...Våre middelhavsprodukter er strengt utvalgt. De er ville produkter fra bærekraftig fiske, kjent for sine eksepsjonelle smaksegenskaper: sardiner, rødspetter og eksepsjonell fisk til bordet ditt!
Portefølje (42)
Frankrike, Bidart
...De store blekksprutarmene kalt "Rabas" (ca. 23G per stykk), lett panert fra Maison Caudalie, er tapas som kan dyppes uten tining, i olje ved 180° for å oppnå perfekt sprøhet. De er fryst og pakket i 1 kilos poser; de transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
Frankrike, Aix-En-Provence
... største respekt for persisk håndverk. Noen pistiller fra vårt prestisjefylte utvalg av Safran vil gi en uforlignelig aroma til ris, fisk og sjømat. Vi foreslår en dosering på 0,1 gram for en rett til 4 personer. Så, klar til å oppdage det Røde Gullet?
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...Vitrinen med 3 dører i lys hvit med canopy fra Combisteel er ideell for presentasjon av produktene dine i din dagligvarebutikk, supermarked eller nærbutikk. Denne vitringen gjør det mulig å selge produkter som iskrem, frosne grønnsaker og fisk, da temperaturen kan justeres fra -18° til -22°C. Dimensjoner: 1880 x 710 x 2092 mm Effekt: 1,82 kW Spenning: 230V Temperatur: -18° til -22°C Antall hyller: 15 Nettovolum: 1480 liter Kjølemedium: R290...
Portefølje (188)
Frankrike, Paris
...Betegnelsen Spécial Réserve skiller ut en Ossetra-kaviar av oppdrett med ekstraordinære egenskaper, hvor eggene varierer fra lys til mørk rav, honning eller gull. Denne kaviaren er vidunderlig sensuell, eggene ruller over ganen og tungen for å eksplodere til vår store glede i en lett jodaktig, maritim smak, full av finesse, og i ettersmaken uttrykker svært delikate toner av tørket frukt. Kun i butikk. ** Klikk for å lære mer **...
Portefølje (5)
Frankrike, Marseille
...Elsker du blekksprut? Da vil du sette pris på babyblekkspruten med chili fra CROC'ELLA. Er du engrosforhandler, semi-engrosforhandler, distributør, restaurant, hotell eller driver av en brasserie eller kafé i Frankrike? Babyblekkspruten med chili er perfekt som tilbehør til en rett, og du vil elske å lage den. Ingredienser Babyblekksprut (55%) Solrosolje Paprika Eddik Salt Chili Antioksidant E300...
Portefølje (145)
Frankrike, Biguglia
...Våre kreative oljer er utviklet for å gi rettene dine det som manglet: en karakteristisk tone, et preg av originalitet eller et hint av korsikansk identitet. Fulle av smak, venter de bare på at dine ideer skal kombineres med vår ekspertise. Sitronoljen passer til alle typer retter, som fisk eller vinaigrette. Næringsverdier per 100 g Energi (kcal) = 744 Energi (Kj) = 3058 Fett (g) = 82 / hvorav...
Portefølje (68)
Frankrike, Mandelieu
...Ekstra jomfruolivenolje fra François Roméo, aromatisert med basilikum, bringer alle de middelhavsduftene i én og samme flaske. Ideell for å akkompagnere fisk, parfymere tomatsausene dine, heve tomat/mozzarella-salatene dine, og den aromatiserte olivenoljen med basilikum gjør også underverker på pastaen din. Ta en reise til Italia og Sør-Frankrike! Nettovekt: 0,250 KG Kapasitet: 25 CL...
Portefølje (45)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aroma av tørket drue, karamell og noter av tre der den modnes. Alt dette gjør denne eddiken til et ekte krydder som hever rettene den følger med. Brukt sammen med San Carlos ekstra jomfruolivenolje eller Pago Baldios San Carlos, vil denne blandingen forvandle rettene dine til stor glede for smaksløkene dine. Anbefalt for escabeches, vilt, fjærfe, storfekjøtt, fisk og sjømat... Glassflaske 250ml...
Portefølje (198)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Sauser, smør og salte og søte krydder i IQF-frosne piller • Fra 2,2 til 32 g, i 2 eller 3 dimensjoner • Varierte former APPLIKASJONER • Fyll til panerte produkter (fisk, fjærfe, annet kjøtt…) • Frosne ferdigretter (fisk, kjøtt, grønnsaker, stekte retter) • Dekor og krydder på stykker av fjærfe, kjøtt eller fisk • Pizza-topping • Smeltende hjerte for salte eller søte kaker FORPAKNING...
Portefølje (9)
Frankrike, La Celle-Saint-Cloud
... kulinarisk kvalitet. Den kan steke 5 panini på 40 sekunder, 4 croque-monsieur på 60 sekunder, 1 pizza Ø 30 cm på 75 sekunder... men også smørbrød, toast, desserter (tart, kaker osv.), fisk, skalldyr og kjøtt... på rekordtid. Veldig stille (45dB), den krever ikke avtrekksvifte takket være den innebygde katalysatoren og kan kobles til en 230V enkeltfase for høy energibesparelse.
Portefølje (4)
Frankrike, Cavignac
...Omega 3 og 6 er essensielle flerumettede fettsyrer for kroppen. ANSES definerer dem som "fettsyrer som er strengt nødvendige for normal vekst og fysiologiske funksjoner i cellene, men som ikke kan syntetiseres av mennesker eller dyr, eller som syntetiseres i utilstrekkelige mengder i forhold til behovet. De må derfor tilføres gjennom kostholdet." Deres forløpere er linolsyre (AL) for Omega 6 og...
Portefølje (100)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play