Frankrike, Carpentras
117km
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Laissac
81km
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
169km
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Frankrike, Marseille
196km
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
120km
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Aix En Provence
180km
... tilpasset og komplett service. Hos CAS’AIACCINA elsker vi gode ting, hvorfor ikke la deg nyte dem?! Kvalitetsprodukter for de som liker å glede seg over å smake på dem… Vi har klart å omgi oss med kvalifiserte fagfolk i bransjen som er dedikert til å tilfredsstille deg. Men også strengt respektfulle av et visst antall spesifikasjoner og som følger HACCP, IGP, VPF og ØKO-krav. En oppfølging og kontroll blir dermed utført i hver fase av produksjonen, fra innkjøp til ferdig produkt, for å tilby kvalitetscharcuterie til vår kundebase.
Frankrike, Beaumont De Lomagne
238km
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Frankrike, Pamiers
241km
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
144km
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Lacaune
135km
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Le Rouget
127km
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Manosque
180km
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Frankrike, Lacaune
133km
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Fonsorbes
237km
Frankrike, Aurillac Cedex
114km
Frankrike, LA ROCHETTE
205km
Frankrike, Luc La Primaube
105km
Frankrike, Les Mées
185km
Frankrike, Castres
170km
Frankrike, Parlan
131km
Frankrike, Chaponost
143km
Frankrike, Servas
201km
... engasjement hviler på tre pilarer: den strenge utvelgelsen av våre leverandører og råvarer, sporbarheten til produktene og vårt industrielle håndverk. Våre produkter er direkte inspirert av oppskriftene fra Bresse-regionen og laget med nøye utvalgte ingredienser. Vi produserer skinker, blodpølser og mange pølsemakeriprodukter som hodepølse, Bressan civiers, Lyon-kokepølser og andouillettes.
Frankrike, Plaisance
230km
Frankrike, Barbentane
110km
Vi har vært produsent av håndverkskjøtt i 7 generasjoner. Vår kjøttproduksjon lages håndverksmessig hver uke for å sikre ferskheten av produktene våre. Uten konserveringsmidler eller fargestoffer, vil dette gi deg smakene fra vår region. Tørrkjøtt: okse-pølse, rullet bryst.....osv. Kokt kjøtt: hodeost, andouillettes, caillettes, osv. Våre grillretter: andouillettes, pølse (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Frankrike, Pradelles
19km
Frankrike, Lanarce
21km
Frankrike, St Pierre De Chandieu
149km
Frankrike, Colombier-Saugnieu
159km
Frankrike, Costaros
35km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play