Frankrike, Paris
...Hvis du har behov for mel til tilberedning av rettene dine, tilbyr vi det kun for profesjonelle fra 1 kg til 25 kg.
Portefølje (15)
Frankrike, Torcy Le Petit
...spesifikke vekter, fuktighet, proteiner, deteksjon av mykotoksiner osv. På Mel Chopin alveograf, Hagberg fallindeks, farinograf, askeinnhold, skadede stivelser osv. Tjenester fra Prøvemøllen Bakingstester (CNERMA- og BIPEA-metoder) Kontroll av jevnhet og kvalitet på produktene. Opplæringssenter: (godkjent opplæringssenter av det franske departementet for økonomi, industri og sysselsetting) Opplæring i gode bakerpraksiser og bruk av MILLBÄKER-produkter.
Portefølje (18)
Frankrike, Aizenay
...Hvetemel T45, ofte kalt "flytende mel" eller "bakemel", er et mel laget av myk hvete, spesielt fint og lett. Det er laget av kjernen av hvetegranen, etter en veldig fin siling som fjerner majoriteten av kli og spirer, og etterlater bare den hviteste og reneste delen av hveten. Det er denne prosessen som gir det sin ultra-fine tekstur og strålende hvite farge. Opprinnelse: Ukraina. Emballasje: papirpose på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisering: 750-950kg.
Portefølje (44)
Frankrike, Saint Meen Le Grand
... raps- og soyamel, for eksempel. XL GRAIN er et sunt og stabilt produkt som ikke tiltrekker skadedyr. Det blandes enkelt med modne korn (bygg, hvete, havre, maismel, triticale...) ved innhøsting eller ved lagring ved hjelp av en blander. Overbevisende resultater på korn først: Proteininnholdet økt med 5% for å redusere bruken av mel. En alkalisk pH på 9 for å heve innblandingen i rasjonene uten risiko for acidose i vommen.
Portefølje (34)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vår mel inkluderer hele kornet. Det er rikt på proteiner, fiber, mineraler og vitaminer. Gunstig for helsen. Kornet, kim og skall gir en bedre ernæringsverdi. Kornstørrelsen på vårt mel gjør det enkelt å bruke i hverdagen. Dra nytte av alle fordelene med frøene samtidig som du beholder dine matlagingsvaner. Bruk: alene eller i blanding til alle dine salte eller søte retter: kaker, quicher, pannekaker, sauser, kremer, brød…...
Portefølje (15)
Frankrike, Aix En Provence
...Lette og sprø, disse ruskene er resultatet av en handelshemmelighet. Kokt med åpnet form, kan deigen heve fritt, noe som gjør det mulig for kornene å frigjøre all smaken som er så karakteristisk for ROGER Melba-toastene. Hvete mel T65*, skrellet sesam* (15%), spelt hvete mel* (10%), vegetabilsk margarin* (ikke hydrogenert palmeolje*, solsikkeolje*, lecitin fra solsikke, salt, sitronsaft*), rør sukker*, forbedringsmiddel* (hvete mel*, gluten*, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, bakergjær. *: resultat av økologisk landbruk Emballasje: omtrent 22 per eske...
Portefølje (31)
Frankrike, Condé-Sur-Marne
...Naturen er en pasta laget av myk hvete med T45-mel, det reneste melet. Den skjellformede formen minner om tradisjonell pasta, perfekt for å holde kremete og deilige sauser. Nettovekt: 400g...
Portefølje (17)
Frankrike, Saint Ignat
...Funksjonelle hvetemel Seriene med funksjonelle mel er resultatet av en unik og innovativ prosess: den patenterte hydrotermiske behandlingsmetoden Farigel®. I over 30 år har Limagrain Ingredients utviklet funksjonelle mel for ulike bruksområder: baking, konditorvarer, snacks, kulinariske produkter og ernæring. Hele kornfunksjonelle mel Hele kornmel er laget av maling av hele korn. De anbefales...
Portefølje (7)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Fylling av ubehandlede, stabiliserte speltkuler. 100% bomullsstoff til puten 100% bomull eller lin til trekk Varierende mønstre avhengig av sesong 100% håndlaget produksjon...
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
... Bircher laget sin oppskrift tidlig på forrige århundre etter å ha møtt en svært våken gjeter i høyfjellet, til tross for sin høye alder, og etter å ha delt måltidet sitt. Måltidet besto av knust hvete i melk, servert med noen hasselnøtter og et eple, søtet med honning. I begynnelsen var det først og fremst kjent i «helse»-miljøer og blant fjellentusiaster, men muesli har nå mange varianter og spiller en viktig rolle i kostholdet vårt. Ean13:3770010599579 Referanse:MuesliNatureBioFrance1...
Portefølje (133)
Frankrike, Brazey En Plaine
...Sikker løsning for å kondisjonere, lagre og transportere produktene dine innen landbruk og dyrefôr som frø, hvete, havre, bygg, mais, erter, lin, fôr til husdyr, dyrepulver og mel, dyrekjeks (katter, hunder...)...
Portefølje (150)
Frankrike, Ostwald
... pasta i gemilli-form! Og for en mykt sprø tekstur, velg al dente tilberedning. Bruksanvisning: kok opp vannet, rask tilberedning i 3/4 minutter som bevarer næringskvaliteten, server kald eller varm. Oppbevaring: i en lukket beholder, tørt og beskyttet mot lys. Ingredienser: mel av gammel hvete, vårt hampmel, vann Innhold 250g til 2,5kg Pakking i 10 Energi: 315 kcal Fett: 4,9 g Hvorav mettet fett: 0,8 g Hvorav enumettet fett: 0,9 g Hvorav flerumettet fett: 3,2 g Karbohydrater: 47 g Hvorav sukker: 2 g Kostfiber: 11 g Proteiner: 15 g Salt: 0,01 g...
Portefølje (12)
Frankrike, Objat
...{"Ingrédients":"Ingredienser: 61,10% mandel-hasselnøttpraliné (sukker, hasselnøtt, mandel, smør), 30,55% hvit sjokolade 30% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: rapslecitin), 4,07% feuilletine (hvete mel, sukker, vegetabilsk fett (kokosfett), rapsolje, malt ekstrakt av bygg, fargestoff: paprikaekstrakt), peanøttolje, vaniljestang.\nVerdier per 100g: Energi 2348Kj, 564Kcal, fett 38g...
Portefølje (109)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
... sukker 40.8 g Proteiner 4.7 g Salt 0.2 g Minste holdbarhetsdato 4 måneder etter produksjon. Håndlaget pepperkake uten skiver for å bevare mykheten Deilig smak av kastanjehonning, bokhvete og blomster fra regionen Centre Ingredienser (honning, mel, egg og smør) samlet i LoiretCher. Kilde til fiber, lavt fettinnhold. Selv formen er laget i vårt departement.
Portefølje (28)
Frankrike, L'union
...Vi supplerer mel med våre ulike forbedringsmidler som er utviklet for å kompensere for mangler i visse meltyper. CARIF har et komplett analyselaboratorium for utvikling av melkorreksjoner som er helt tilpasset kravene fra våre møllekunder. Metodikken for å lage en melkorreksjon i vårt laboratorium er som følger: Fullstendig analyse av basismelet eller hvete levert av kunden (alveograf, farinograf...
Portefølje (12)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser canistrelli 33 % (hvete mel, hvitvin, brennevin, sukker, bakepulver, salt, solsikkeolje), saltet smørkaramell 33 % (krem, helmelk, sukker, smør 11 %), sjokolade 33 % (kakaomasse, kakaosmør, emulgator sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), spor av peanøtter, gluten, nøtter. Referanse: UTUIN...
Portefølje (97)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser (ingredienser; 48% smeltet ost (melk) (45% smeltet ost, løpe av opprinnelse [ost (melk), 29% camembert (melk), vann, smør (melk), proteiner, smelte salter (E452, E331), stivelse, salt], mel (hvete, maltbyg), vann, rapsolje, salt, hevemidler (E450, E500), solsikkeolje, eddik, gjær, emulgatorer (E471 (raps), E322) fra kampanjer, tørket persille; tilberedning; frityr; stek i 2’30 min ved 175 °C, ikke stek for mye. Stek eller kok produktene til de er klare.
... produksjonssted, utvalg av mel og semule. Vi tilpasser oss deres behov når det gjelder format: Big bag, bulk, 25 kg, 5 kg, 1 kg... Vi har også et økologisk utvalg som består av økologisk mel malt på stein (hvete, spelt) og økologisk durumsemule. Våre sertifiseringer IFS, KOSHER, ISO 140001 og Økologisk fra CAAE er et bevis på vårt fokus på kvalitet og samfunnsansvar. Vår regionale salgsrepresentant vil ta kontakt for å kunne svare på deres spørsmål. Vi snakker flere språk for å kunne betjene dere, inkludert fransk og engelsk.
Frankrike, Valenciennes
SOUFFLET ALIMENTAIRE er en agro-matdivisjon av den kommersielle aktiviteten til GROUPE SOUFFLET. Som ekspert på ris- og belgfruktsystemene er SOUFFLET ALIMENTAIRE den største private samleren av korn i Europa. Vi tilbyr fagfolk i agro-matindustrien et utvalg av risprodukter (mel, funksjonelle mel, stivelse...) supplert med mel fra belgfrukter og andre spesialingredienser (psylliumfibre...
Frankrike, Gron
Siden 1703 har MOULINS DUMÉE produsert bakehvetemel, spesialbrødmel, konditoramel, industrielt mel og forbedringsmidler for tusenvis av kunder: bakeriindustri, håndverksbakerier og uavhengige konditorer. MOULINS DUMÉE er blant de 10 største møllene i Frankrike. Det nye produksjonsanlegget åpnet dørene i Salcy-området i Gron (89) i september 2015. Det har en lagringskapasitet for hvete på 11 500 tonn og en produksjonskapasitet på 450 tonn per dag. Dette nye anlegget har en svært innovativ helautomatisering som gjør det mulig å tilby mel av optimal kvalitet for alle kunder.
Vi dyrker 40 hektar med korn. Vi har en kvern med granittstein. Dette gjør at vi kan levere økologisk mel av svært høy kvalitet. Vi dyrker gårdssorter. Hvete. Durumhvete. Spelt. Landsmaiskorn. Bokhvete. Vi ser etter samarbeidspartnere som bakerier og crêperier. Innen en radius av 50 km rundt gården vår. Andre avstander er mulige (finn en passende levering).
Frankrike, Montpellier
...LE MOULIN DU SAURET er en bedrift som ble etablert i 1146 og er den lokale partneren for håndverksbakeri. LE MOULIN DU SAURET har økologisk sertifisering for å produsere melet "RASPAILLOU" laget av hvete fra Gard, samt godkjenning fra Moulin du SAURET for å produsere Label Rouge-melet "La Festive". Siden 2011 har installasjonen av 500 m² solcellepaneler på møllebygningene gjort det mulig å produsere 30 % av møllens elektrisitetsforbruk.
Frankrike, Vic En Bigorre
Gruppen TRANSPORTS VEZO har spesialisert seg på levering av dyrefôr siden 1970. Selskapet transporterer pellets, mel, smuler og råvarer (hvete, bygg, mais, soya). De jobber med oppdrett av fjærfe, svin, storfe, sauer, geiter, hester, ørret, osv. Gruppen leverer dyrefôr i hele den store vestlige delen av Frankrike. Som et kvalitetsstempel er selskapet HACCP-sertifisert.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play