Frankrike, Josselin
... eksisterende oppskrifter. Emballasje: bøtte 5 kg og sekk på 20 kg Sammensetning: Linfrømel, plantefibre Anbefalt dosering: Iskrem og sorbet: 0,5 til 0,7% Bruk: Forhåndsblande med de tørre ingrediensene og tilsette i blandingen Utseende: Beige pulver Smak: Nøytral Produkt fra økologisk landbruk: Sertifisert av FR-BIO-09...
Portefølje (15)
Frankrike, Merville
... honning- og godterismak, med svært lite karamellisering - tradisjonell karamell, den standard karamellsmaken som lett kommer til tankene, ofte brukt i topping og sauser - fyldig karamell, veldig uttalt smak, brukt i blandinger i kjeks eller meieriprodukter for å oppnå en god karamellsmak. HOVEDAPPLIKASJONER: - Meieridesserter - Grønnsaksdesserter - Iskrem - Kjeks - Kaker - Sauser - Topping - Konfekt...
Portefølje (7)
Frankrike, Yssingeaux
...Agentene er teksturerende og er ment å gi hold og en viss motstand mot tid og bruks-, oppbevarings-, bearbeidings- og transportforhold for matvarer. SEVAGEL 64G: stabilisator for iskrem SEVAGEL 64S, 65S: stabilisator for iskrem og sorbet SEVAGEL: emulsifisert stabilisator for iskrem (inneholder en emulsifiseringsmiddel) Stabilisator for krem: gjør det mulig å oppnå en krem uten synérese etter en fryse-/tine-syklus Stabilisator for Chantilly-krem...
Portefølje (55)
Frankrike, Arengosse
... gjenspeiler den fortryllende duften av ferske aprikoser. Naturlig Fargestoff : Bruk av et naturlig fargestoff for å bevare produktets autentisitet. Bruksanvisning : Sucre Abricot er ideelt for å tilføre et solfylt preg til dessertene dine, bakverk, iskrem og andre søtsaker. Dryss det over pannekakene, paiene eller bruk det til å søte yoghurtene dine for en fruktig og deilig smak. Produktegenskaper : Vekt : 100g Referanse:SUCRE00072A...
Portefølje (200)
Frankrike, Privas
... våre råd ved å klikke her. Når boksen er åpnet, oppbevar bruddene av kastanjer som du ikke trenger med en gang, i sirupen. De kan oppbevares slik i flere uker i kjøleskapet, og du kan glasere dem senere etter behov. Ingredienser: kastanjer, sukker, glukosesirup, naturlig vaniljearoma Bruddene av konfiterte kastanjer kan brukes som dekorasjon på kaker, på loger.
Portefølje (41)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...Kremet økologisk iskrem med saltet smørkaramell. En ren nytelse laget med kvalitetsøkologiske ingredienser i en 500 ml krukke, 100% biologisk nedbrytbar, komposterbar og sertifisert plastfri.
Portefølje (184)
Frankrike, Talant
...ingredienser og regelverk. Den andre delen er viet til oppskrifter, gjennom månedene i året og årstidene. Finn oppskriften på galette des rois iskrem med flytende sjokoladekaramell, et kokt påskeegg med kokos, iskrem éclair med svart skog, iskrem éclair med jordbærblomster, iskremkake Marinière med rød kirsebær... Referanse: BEL46 På lager: 3 Produkter Dimensjoner: 384 Sider Språk: Fransk...
Portefølje (192)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Våre iskrem er laget av naturlige ingredienser (fersk krem, skummet melk, eggeplommer), uten kunstige farger eller smaker.
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000010028 Perfekt for bakverk og desserter (småkaker, tuiles, kaker, iskrem) eller i salte retter: fisk, kjøtt, grønnsaker, salater... Utmerket slankenøtt, mandelen er elsket for sin smak og konsumeres også for sine helsefordeler. En utmerket kilde til enumettet fett, antioksidanter, fiber og proteiner, gir mandelen en langvarig metthetsfølelse. Smaksråd Inkluder i dine oppskrifter (müsli, desserter, kjøtt, salater…). Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys. Ingredienser Mandler fra Økologisk Landbruk...
Portefølje (114)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
... originale oppskrifter, ved å bruke utelukkende edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken fargestoffer eller aromaer. Du vil derfor finne smaken av det som er i våre iskrem og sorbeter. Å lage ekte gode iskrem og sorbeter er enkelt. Det handler bare om å forestille seg gode oppskrifter, bruke autentiske og kvalitetsingredienser, og legge mye lidenskap i det! Næringsverdier per 100g Energi 741kJ / 176kcal, Fett 0g, Hvorav mettet fett 0g, Karbohydrater Emballasje: krukke på 0,6L Best før: 12 måneder...
Portefølje (85)
Frankrike, Appietto
...Knasende pålegg uten palmeolje fra Biscuiterie d'Afa. Den sprø teksturen til dette nye pålegget vil glede både små og store. Ideelt å bruke til dessertene dine, iskrem, pannekaker eller bare å nyte med skje! Hvis du liker våre canistrelli, vil du elske vårt pålegg. Vekt: 250 gr Ingredienser: Korse kjeks Canistrelli 57% (Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje) Oppbevaring: Oppbevares tørt og borte fra varme Næringsdeklarasjon per: 100 g Energi: 2241 kJ (537 kcal) Fett: 34 g Mettet fett: 5,7 g Karbohydrater: 52 g hvorav sukker: 30 g Proteiner: 5,3 g Salt: 0,30 g...
Portefølje (118)
Frankrike, Landeleau
...Liten, ultra myk galette: en ekte delikatesse! Denne lille galetten kan nytes kald og naturell. Den kan også stekes i panne og flamberes med en alkohol etter eget valg, eller serveres med en kule iskrem, karamellsaus og pisket krem. En oksygenabsorber bevarer kvaliteten på produktet, så lenge posen er lukket. Diameter: ca. 18 cm Ingredienser: melk, hvetemel, sukker, egg, solsikkeolje, salt...
Portefølje (3)
Frankrike, Grasse
... til de mest krevende internasjonale kvalitetsstandardene. Selskapet leverer hovedsakelig til næringsmiddelindustrien innen sektorer som drikkevarer, meieriprodukter, konfekt, småkaker, iskrem, desserter og salte produkter. Selskapet har et nettverk av salgsagenter over hele verden og har et datterselskap i Florida (USA) som inkluderer en produksjonsenhet og R&D-laboratorier.
Frankrike, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE tilbyr et bredt utvalg av effektive og innovative produkter: bakerimikser, fyllinger, stabilisatorer for kremer og mousser, fruktforberedelser, glasurer, sjokolade, aromaer, ingredienser til iskrem, toppings og dekorasjoner. DAWN FOODS FRANCE er en av lederne innen BVP-sektoren (Bakeri, Viennoiserie, Patisserie) i Europa og utvikler sin virksomhet gjennom fire hovedmarkeder: håndverksbakeri, restaurant, iskremproduksjon og industri.
Frankrike, Prades-Le-Lez
...enzymer og naturlige fargestoffer. CHR HANSEN er til stede i ditt daglige liv gjennom sine ingredienser: enzymer og kulturer for meieri- og kjøttindustrien, bakterier for vin og naturlige fargestoffer for iskrem, konfekt og drikkevarer samt probiotika. Våre ingredienser brukes både innen næringsmiddelindustrien og innen farmasi, ernæring og landbruk. I Frankrike er divisjonene Meat & Prepared...
Frankrike, Nanterre
...løsemiddeleksjon), Kontroll av dyrefôr (råvarer, ingredienser, animalske mel, laboratorier, produksjon av kjæledyrfôr, fôr og dyrefôr), Kontroll av melk og meieriprodukter (smør, ost, melk til konsum, iskrem, melkepulver, yoghurt), Kontroll av biodrivstoff, Kontroll av korn, mølle og oljer (mottak av korn, spiselige oljer, analyse på stedet, utvalg), Kontroll av kjøttprodukter (kutting og avskjæring...
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukter, røde frukter, eksotiske frukter, gulrøtter og rabarbra), beregnet for ferske meieriprodukter (dessertkrem, yoghurt), iskrem, frosne eller melkeaktige desserter, bakverk og konfekt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play