...MACUBA er sirupen laget av macerasjon og konsentrasjon av biologisk siciliansk johannesbrød, naturlig vegansk og glutenfri. Det er et utmerket naturlig søtningsmiddel som kan tilsettes i søte produkter og bakverk. Det er perfekt for å marinere kjøtt, på iskrem og pannekaker, og kan også brukes som ingrediens i smoothies og drikker. I tillegg har johannesbrød sirup alltid blitt brukt som et...
Portefølje (3)
Italia, Torino
...Kiwi inneholder en rekke essensielle næringsstoffer og kostfiber, og er virkelig en eksepsjonell kilde til biologisk aktive forbindelser med høy næringsverdi. PRODUKTBESKRIVELSE Næringsrik og allsidig, gir den tørkede kiwi en deilig søt-syrlig smak til både søte kreasjoner. Tilgjengelig både som økologisk og konvensjonell pulver, blander vårt kiwi-pulver seg lett med andre smaker. Bland vårt tørkede kiwi-pulver inn i formuleringene dine for et løft av superfood-næring og rik smak. De har blitt brukt i tilberedning av juicebaserte drikker, gelé, syltetøy, sirup, likører og iskrem.
Portefølje (10)
Italia, Turin
... ingredienser er alltid sporbare, og noen er sertifisert økologiske. Å opprettholde strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder resulterer i den beste smaken, teksturen og aromaen. Tilgjengelige produkter: -Hasselnøtter i skall, -Naturlige / Ristede terninger av hasselnøtter -Naturlig / Ristet hasselnøttmel -Hasselnøttpasta...
Portefølje (10)
Italia, Coriano
...Vi produserer over 100 smaker av iskrem, inkludert Gourmet (salte) smaker. "Vi har valgt å 'lage' iskremen utelukkende med naturlige ingredienser, og gir deg tilbake autentiske smaker som har gått tapt."...
Portefølje (1)
Italia, Gazzada Schianno
... erfaringen, og forslag til nye trendy design gjør at hvert av våre produkter oppleves ikke som et mål, men som et utgangspunkt. Faktisk inneholder merket Gold Plast en balansert blanding av strategiske ingredienser som gjør det til et symbol på innovasjon: teknologi, forskning, design, kvalitet, oppmerksomhet på detaljer, og et rikt produktsortiment. En kreativitet helt italiensk, en produksjonskapasitet med europeisk rekkevidde, en distribusjonskraft i flere retninger. Omfattende distribusjon både nasjonalt og internasjonalt, for engros og detaljhandel.
Italia, Torino
...smørbar krem med 50 % hasselnøtter og mange delikatesser som bare venter på å bli oppdaget. Sperandri tilbyr publikum en bedriftsbutikk, godt utstyrt og innbydende, hvor man kan kjøpe produkter direkte med et utmerket forhold mellom kvalitet og pris, som vil tilfredsstille smakene til hver kunde og gi et øyeblikk av stor sødme. I tillegg er det også en butikk på Via Tripoli 72/F, hvor du finner alle våre sjokoladeprodukter og iskrem laget med ingredienser fra vår egen produksjon. Vi ser frem til å se dere!
Portefølje (97)
Italia, Bistagno
Giuso: et århundre med innovasjon. Produksjon og salg av produkter, ingredienser, halvfabrikata og matvarer for iskrem, konditori og bakeri: italienske iskrem, krem, kandisert frukt, syltetøy, marmelade, konserverte kirsebær. Oppdraget: Å produsere sammensatte ingredienser og halvfabrikata for håndverkere og småindustrier, gjennom kontinuerlig forskning på innovative løsninger og med mål om total tilfredshet for sluttkunden.
Italia, Barletta
... produksjon av industrielle granuler for iskrem og yoghurt. Konfekt og sjokolade med lakris fra Calabria og mynte fra Piemonte. Vi er sertifisert for økologisk produksjon, vegan og nutraceutisk, FDA, ISO 140001 miljø. I 2020 utviklet vår idé og forskning sjokolade med vitaminer og mineraler, i 6 forskjellige varianter: blåbær med vitamin C, appelsin og magnesium, alle med sukkerfri sjokolade, og 10...
Portefølje (10)
Italia, Comacchio
Segel er et italiensk familieeid selskap som har produsert høykvalitets iskrem og sorbeter siden 1982, håndlaget med utvalgte ingredienser. Segel leverer sine produkter til virksomheter innen HO.RE.CA-sektoren, til grossister og til dagligvarehandelen, både nasjonalt og internasjonalt.
Portefølje (3)
Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
Italia, Putignano
Lippolis produserer og markedsfører halvfabrikata for iskrem- og konditoribransjen av høy kvalitet. Selskapet er også spesialisert på økologiske, naturlige, glutenfrie og sukkerfrie produkter. Håndverksmessigheten i våre prosesser gjør produktene enkle å bruke, lette å oppbevare og fremfor alt i stand til å bevare alle de edle egenskapene til naturlige ingredienser. Vi har vært til stede i flere år på AICs liste. Vi har en linje for å lage iskrem basert på 100% ØKOLOGISKE produkter garantert av ICEA-sertifiseringen, den høyeste internasjonale kontrollordningen for økologisk produksjon.
Italia, Montecchia di Crosara
Cesarin velger ut og forvandler frukt til edle ingredienser for både industriell og håndverksmessig konditori for å produsere kandisert frukt, kandiserte kirsebær, fruktpuré, kandiserte produkter for bakervarer, konfektindustri, iskrem, kaker og iskrem. Fruktpuré er den nye serien av ferdige produkter laget av ferskplukket frukt. Den er ideell til forberedelse av sorbeter, iskrem, mousse og kaker...
Italia, Scandolara Di Zero Branco
... absolutt hygienisk sikkerhet, samtidig som smaken og egenskapene til fersk frukt bevares over tid. Våre homogeniserte flytende blandinger, sammensatt av melk, sukker og fløte i nøye dosering, er egnet for iskrem ved bruk av soft-ice maskin. Vi har også en spesifikk linje med pulverprodukter basert på gelifiserings- og emulgeringsmidler for varm eller kald tilberedning av melk- eller fruktsorbet...
Italia, Basciano
Geni er en familieeid bedrift som spesialiserer seg på produksjon av søtsaker og håndlaget glutenfri iskrem. Familien er involvert i alle faser, fra valg av råvarer til produksjon og markedsføring av produktene. Ønsket om å gjenvinne autentisitet, bruken av nøye utvalgte naturlige ingredienser og innovasjon representerer verdiene til vårt selskap. Våre produkter følger en håndverksprosess som...
Italia, Matera
...-hydrogenerte fettstoffer, ikke-kunstige fargestoffer, naturlige aromaer, og retter seg hovedsakelig mot to sektorer: HÅNDVERK med et dedikert sortiment for iskrem, konditori, bakeri og Ho.Re.Ca.; INDUSTRI med Nicoletti-serien som er dedikert til store industrielle produsenter. Vi er også ubestridte ledere innen utviklingen av serien kalt Myblend: et nytt konsept som tolker og realiserer produktet, og tilpasser det spesifikt for hver kunde med: ingredienser, struktur, aromaer, farger og tilpassede emballasjer. Selskapet organiserer KURS for opplæring ved SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play