Frankrike, Saint-Loubes
...En frisk og sjarmerende vin. Bestående av en blanding av Sémillon, Sauvignon Blanc og Sauvignon Gris fra leirholdige sandjord, tilbyr denne vinen aromaer av hvite frukter, eksotiske frukter og mineralske noter. Med sin unike blå flaske fanger den blikket og inviterer til å nyte et fat med sjømat på terrassen til en gammel havn. Farge: Hvit AOC: Bordeaux Blanc Sec Vinstokker: Leirholdige sandjord Vinifikasjon: Lagret på bunnfall i tank i 2 måneder...
Portefølje (21)
Frankrike, Lézignan-Corbières
...Ytelse Trefordel med smeltet smak, myke og fine tanniner, de aromatiske bidragene er veldig nær fransk eik. Anbefalinger Hvite druesorter: subtil eikesmak etter 4 til 5 måneder. (Smaking veldig tidlig). Røde druesorter: lagring i minimum 10 måneder. Tørking Naturlig, utendørs, under harde klimaforhold: regn, kald vind og naturlig varme. Tørketid: 2 år.
Portefølje (21)
Frankrike, Manosque
...Utvalg av krukker og bøtter, med lokk; plast- eller metallhåndtak; Materiale: polypropylen (PP); uten ftalater; IBC tanker UN; Blå fat med full åpning eller med tapp. Produksjon i samsvar med europeiske matstandarder 1935/2004 og 10/2011 Engros salg Fordeler: leveringsavtale med sikkerhetslager.
Portefølje (5)
Frankrike, Saint-Vérand
... 50 % helling, som er helt eksponert mot sør. Alt arbeid i vinmarken utføres helt for hånd og på ryggen. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 45 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: Mellom 40 og 45 hektoliter per hektar, avhengig av året. Druer overmodnet med vilje. Vinifikasjon: Svært lang vinifikasjon, kald på bunnfallet. (mellom 15 °C og 20 °C) Lagring: 100 % lagring på eikefat fra 1 til 3 viner. Lagringen på fat varer fra 9 til 12 måneder.
Portefølje (18)
Frankrike, Auxerre
... Vinifikasjon Håndplukkede druer Indigene gjær Fermentering og lagring fat og tank (50/50), lagring på bunnfallet i fat i 3 måneder, total lagring 6 måneder. Vintnerens ord Opulensen og variasjonen av smaker av eksotiske frukter innhyllet i den balanserte syren som Chenin tillater når den vinifiseres i "sectendre". Vinråd: serveres ved 12-13°C Alkoholinnhold: 13.50% Lagringstid: 5 til 10 år - også ung smaking Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Domaine Vincent Denis Appellasjon: Montlouis Årgang: 2020 Druetype: Chenin Kultur: Fornuftig Etikett: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
...Sukkerinnholdet i bærene kan nå høye nivåer samtidig som det opprettholdes en betydelig syre. Dette gjør det mulig å oppnå viner som er spesielt godt balanserte, kraftige og fyldige (med mye fett og volum). Aromaene er typiske, komplekse og intense (tørket frukt, nøtter, ristet, eksotiske frukter, smør, osv.). Chardonnay B egner seg også godt for lagring og fermentering på fat. Kulturelle og agronomiske egenskaper Chardonnay B beskjæres vanligvis til lange greiner. Imidlertid i klimatiske områder som favoriserer...
Portefølje (71)
Frankrike, Bordeaux
...Historie: Ligger i Léognan, dekker vingården Château Carbonnieux en høyde av grus over en leire-kalkstein undergrunn. 42 hektar er dedikert til produksjon av hvite viner. Eiendommen har vært eid av familien Perrin siden 1956. Druetyper: 65% Sauvignon, 35% Sémillon Lagring: 10 måneder på fat og store tanker (25% nytt tre) Smaking: Fargen er en lys gul. Nesen avslører friske aromaer av sitrus og hvite blomster, samt sitrusnoter og eksotiske frukter. I munnen finner man friskhet, vinen er rund med en myk og delikat angrep. En bemerkelsesverdig stil.
Portefølje (43)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... måneder i små fat, etterfulgt av ett år i eikefat, gir den nøtteaktige toner samt et hint av treverk og vanilje, som gir en perfekt balanse til helheten. En cuvée utenom tid og konvensjoner! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetyper: 80% Clairette, 10% Grenache blanc AOC: Palette Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2030 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...81 % Økologisk hvitvinseddik* - 19 % Redusert økologisk druesaft * Produkt fra Økologisk Landbruk Uten Konserveringsmidler, Uten Allergener Ikke Pasteurisert Brukes i dressinger, salater, rå grønnsaker og marinader. Denne hvite balsamicoen vil komplementere dine forretter, kjøttretter eller fiskeretter. Den balanserte smaken passer til alle dine varme eller kalde retter. Det er en condiment og ikke eddik, da syreinnholdet kun er 5,4 %. Dette produktet er også tilgjengelig i 25 cl flaske, 3-5-10 liters cubi, 220 liters fat og i 1000 liters container på bestilling.
Portefølje (132)
Frankrike, Perquié
...Siden 1724 har familien de MURET, arvingene etter CAUMALE de GAUBE, utviklet sin vingård. De hvite vinene fra eiendommen blir destillert i kobberkjeler og lagret på eikefat. Denne familieeiendommen er dermed spesialisert på produksjon av Bas Armagnac. Denne prestisjefylte armagnacen kalles "Grand Bas-Armagnac" av kjennere. Armagnacen som produseres, nytes etter minst 10 år på fat; det er først etter 10 år på fat at de endelig kan forlate kjelleren.
Frankrike, Porte De Benauge
Familieeiendom i 4 generasjoner, uavhengig vinprodusent med HVE-produksjon, beliggende i Bordeaux-regionen, mer spesifikt i Haut Benauge (betegnelse for 9 kommuner) på høyre bredd av Garonne. Vi produserer tørre hvite viner og rødviner, vinifisert tradisjonelt og på fat for våre Bordeaux Supérieur Haut Benauge. Vi deltar på messer for uavhengige vinprodusenter over hele Frankrike, og vinene våre...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play