Frankrike, Clichy
...Hvit sukker er et kristallisert, renset søtningsmiddel som er hentet fra sukkerrør eller sukkerroer. Det er den typen sukker som oftest brukes i husholdninger og næringsmiddelindustrien for å søte og konservere mat og drikke. Kjemisk sett består hvit sukker hovedsakelig av sukrose.
Portefølje (17)
Frankrike, Aizenay
...Hvit krystallisert sukker er laget av sukkerroer. Prosessen begynner med utvinning av sukkerjuice, som deretter renses, konsentreres og krystalliseres. Dette gir jevne og glitrende sukkerkorn. Sukkeret, raffinert for å fjerne urenheter, har en strålende hvit farge og en ren smak, uten ettersmak. Den sprø teksturen og krystallene i middels til stor størrelse gjør det til et foretrukket ingrediens. Opprinnelse: Ukraina. Emballasje: Poser: 1 kg og 2 kg / kraftposer: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polyetylenposer: 40 kg og 50 kg. Palettisering: 750 kg til 1000 kg.
Portefølje (44)
...Hvit rørsukker er et krystallisert sukker som har blitt raffinert. Raffineringen har som mål å bleke sukkeret, fjerne urenheter og eliminere all melasse. Dette fører til en reduksjon i tilstedeværelsen av vitaminer og mineraler. Det er derfor viktig å ikke overdrive bruken og å konsumere det i moderate mengder på grunn av dets høye innhold av sukrose. Det har en sterk søtningskraft og en veldig diskret smak.
Portefølje (123)
Frankrike, Arengosse
...Dykk inn i en verden av sødme med vårt deilige sukker aromatisert med hvit sjokolade. En perfekt kombinasjon mellom sødmen fra ubehandlet fransk rørsukker og den kremete rikdommen av hvit sjokolade. Dette utsøkte sukkeret vil gi en smakfull touch til alle dine kulinariske kreasjoner. Egenskaper: Opprinnelse av sukker: Ubehandlet fransk rørsukker. Aroma: Hvit sjokolade, for en rik og smakfull...
Portefølje (200)
....","NUTRITIONAL VALUES":"Næringsverdier: Energi: 154 kJ (36 kcal) Fett: 0 g (hvorav mettet: 0 g) Karbohydrater: 8,5 g (hvorav sukker: 8,4 g) Kostfiber: 0 g Proteiner: 0 g Salt: 0,17 g Vitamin B3: 7 mg (44%) Vitamin B5: 2 mg (33%) Vitamin B6: 1,4 mg (100%) Vitamin B12: 5 µg (200%)"}...
Portefølje (38)
...Takket være en gammel prosess får hvit bærmelasse en honningaktig og ravfarget farge. Den utvikler karamelliserte og honningaktige aromaer som minner om en konsentrat av svarte kirsebær, uten noe tilsetning av sukker, fargestoffer, fortykningsmidler eller konserveringsmidler. Vår produsent presser fruktene for å hente ut saften. Deretter kokes den i kjele og reduseres i flere timer. Bruk: Hvit...
Portefølje (45)
Frankrike, Fleury Les Aubrais
... andre land. 2) Krystallisert sukker : verdsatt for sin kornete tekstur, det brukes ofte i matlaging og til drikkevarer. 3) Raffinert hvitt sukker : raffinert produkt, uten melasse og urenheter, ofte brukt som bord sukker. 4) Demerara og brunt sukker : delvis raffinerte sukker, som beholder spor av melasse for en unik smak, ideelle til baking. I tillegg til sin essensielle plass i næringsmiddelindustrien, er brasiliansk sukker også et strategisk biprodukt fra bioetanolfabrikker, derav viktigheten av sukkerrør i sukkersektorene.
Portefølje (11)
Frankrike, Saint Maur Des Fossés
...Ønsker du å lage ditt eget kosmetikkmerke med et hårserum som produkt? Dette serumet er formulert for å bekjempe hårbrudd og styrke håret, det nærer hele lengden av håret for å gi glans og ernæring. Denne hvite etikettformelen er basert på hveteprotein, erteprotein, fuktighetsgivende sukker (balsam) og flytende aloe vera. Vårt hvite etikettserum er beriket med hvete- og erteproteiner, som...
Portefølje (74)
Frankrike, Val De Cognac
... og bandet tre, lett søtet. En overraskende og tonisk flukt... Sammensetning: Økologisk fransk hvit rom modnet i gamle Cognac-fat, Økologisk og rettferdig sukker (Brasil), Økologisk Warana (Brasil)*, Økologisk Muirapuama (Brasil)* (*) Sertifisert FGP villplukking av Sateré Mawé-indianerne Serveres kald, alene eller i cocktail med tonic, både som aperitiff og digestif. Dimensjoner: 10 × 10 × 19 cm Macerering: Minimum 1 måned Alkoholprosent: 37° Vekt: 1.2 kg Visuell: Oransje/rød nyanse...
Portefølje (29)
Frankrike, Brignais
...Fullkorn Rik på fiber Langsomt bakt i ovnen Sprø og smakfull Hvit sjokolade Bjørnebær og blåbær tørket, ingen frysetørkede frukter. Kort ingrediensliste Bruksanvisning Hell i en bolle med melk eller dryss der du ønsker (yoghurt, eplemos, dessert). Ingredienser Ingredienser: Havregryn*, ubehandlet brunt sukker*, hvit sjokolade* 6% (kakaosmør*, sukker fra sukkerrør*, melkepulver*), blåbær* 1,75...
Portefølje (26)
Frankrike, Warmeriville
...Liste over ingredienser: Glukosesirup, sukker, gelatin, dekstrose, syre: sitronsyre, karamelisirup, aroma, beleggmidler: hvit og gul bivoks, carnaubavoks, Næringsverdier per 100g: Energiverdi (kcal) 332 kcal / 100g Cellulose 0,03g / 100g Fett 0,5g / 100g Sukker 43g / 100g Kostfiber 40g / 100g Proteiner 6,6g / 100g Mettet fett 0,1g / 100g Karbohydrater 75g / 100g EAN-kode:3103220030486 Artikkelnummer:939406 Holdbarhet i gjennomsnitt:200 dager Opprinnelsesland:FRANKRIKE Pakking av kolli:30 UVC Pakking av pall:9600 UVC (eller 320 kolli) Merke:HARIBO Nøkkelord:haribo...
Portefølje (127)
Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... og karakter til denne cuvéen. Mer enn en reise, tilbyr Bidaia en rik og kompleks smaksopplevelse, ideell for romelskere som søker en autentisk og original smaking. SMAKSNOTATER: Palett: mellom aromaer av hvit tobakk og deilige noter av honning og vanilje, er dette en rom som inviterer til flukt. Nese: Bidaia skiller seg ut med sine deilige og bakverkaktige noter, balansert i munnen av friskheten og dynamikken fra Irouleguy hvit.
Portefølje (58)
Frankrike, Moringhem
...Dette er små fruktbiter å knaske på under fysisk aktivitet, på tur, på kontoret eller når du har en liten sult! Uten tilsatt sukker, bare frukt og ingenting annet. Superpraktisk og lett å ta med seg under en løpetur for å gi deg energi. Den gjenlukkbare posen gjør en forskjell ... slutt på smuler i lommene eller i bunnen av sekken!
Portefølje (14)
Frankrike, Malataverne
... Sveits. På 1930-tallet ønsket selskapet å kvitte seg med et overskudd av kakaosmør som ble brukt til produksjon av tradisjonell sjokolade, i stedet for å kaste det. Hvit sjokolade kan nytes som den er, i plater, som kakaopulver eller brukes i baking. Fordelene med hvit sjokolade Hvit sjokolade blir ofte assosiert med en liten, nostalgisk glede og mye sukker. Likevel, i motsetning til hva mange tror, kan hvit sjokolade ha sine fordeler.
Portefølje (188)
Frankrike, Soreze
... til 2 uker, overfør forsiktig uten å ta med bunnfallet, bland med sukker og tapp på flasker. Dette sukkeret vil skape bobler og skum ved åpning, etter 2 til 3 måneders modning. REF:BIEBLCHE Diameter:10 cm Høyde:19 cm Netto vekt:1,745 kg...
Portefølje (195)
Frankrike, Biguglia
...Næringsverdier per 100 g energi (kcal) = 166.9 energi (Kj) = 696.8 fett (g) = 8.2/ hvorav mettet fett (g) = 0.7 karbohydrater (g) = 17.1/ hvorav sukker (g) = 3.6 proteiner (g) = 3/ salt (g) <0. Tilstand: Ny INGREDIENSER: HVIT BALSAMICO 61%, KASTANJER FRA CORSICA 17% PASJONSFRUKTPURE fortykning: XANTHAN GUM Innhold: 25 cl...
Portefølje (68)
Frankrike, Paris
...Maisflak, mandler, hasselnøtter, chia, gresskar, solsikke, sesam, kokosolje, agavesirup, hvit sjokolade, macadamia. Uten raffinert sukker og rik på fiber Allergener: sesam, nøtter, kan inneholde spor av gluten Oppbevares på et tørt sted Per 100g: KCAL: 458 Fett: 18g Karbohydrater: 65g Fiber: 3,3g Proteiner: 7g ARTIKKELDETALJER Økologisk Kraftpapirpose Pakking 250G Inneholder: Chiafrø, mandler, hasselnøtter, solsikkefrø, gresskarfrø, nøtter, sesamfrø, linfrø, macadamia, hvit sjokolade, maisflak, kokosolje, agavesirup SKU:217537123517253...
Portefølje (27)
Frankrike, Bobigny
...Råvare Hvit raffinert sukker fra sukkerrør ICUMSA: 45 RBU Polarisation: 99,80% min. Fuktighet: 0,04% maks. etter vekt Askeinnhold: maks. 0,04% etter vekt Løselighet: 100% tørr / fri fin flyt Stråling: Normalt innen internasjonalt aksepterte grenser Kultur: nåværende Askeinnhold: 0,04% maks. Magnetiske partikler: 4 mg / k SO2: 70 mg / k Farge: Glitrende hvit maks 45 Icumsa dempingsenheter (Icumsa...
Portefølje (3)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Hvit sjokolade 33% Opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakao, emulgator: rapslecitin, bourbonvanilje i belger). Næringsverdier per 100g: Energi 2118kj / 508 kcal, fett 34g, hvorav mettet fett 21g, karbohydrater 45g, hvorav sukker 44g, proteiner 5.6g, salt 0.18g.
Portefølje (109)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: 31% hvit sjokolade (kakaosmør, sukker, kakaobønner, soyalecitine, naturlig vaniljeekstrakt), melkesjokolade. Referanse: CASBLANC...
Portefølje (97)
Frankrike, Paris
...Næringsverdier per 100g: Energiverdi: 1478 kJ - 348 Kcal Fiber: 0,7g Proteiner: 6,9g Fett: 0,7g hvorav 0,2g mettet fett Karbohydrater: 78,2g hvorav sukker <0,5g Salt: 0,0045g Gluten < 20mg/kg Camargue er den franske regionen som har produsert ris siden middelalderen. Ris fra Camargue er i dag beskyttet av en IGP. Denne merkelappen garanterer ris av høy kvalitet, produsert med hjelp av...
Portefølje (133)
Frankrike, Saint-Vérand
...leire-kalkstein. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 10 til 40 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: mellom 60 og 65 hl/ha avhengig av året. Små druer med høy konsentrasjon av sukker. Vinifikasjon: Veldig lang vinifikasjon, kald (mellom 15 °C og 20 °C). Lagring: I tank på bunnfall i 6 til 8 måneder og i fat med 30 % på bunnfall.
Portefølje (18)
Frankrike, Marseille
...)":"BAKTERIOLOGISK ANALYSE (gjennomsnittlige data)","Couleur":"Farge Hvit","Salmonella spp":"Salmonella spp Fravær i 25 g","OGM":"GMO Fravær, produkt i samsvar med anvendelsesområdene til forordningene CE 1829/2003 og 1830/2003","Matière grasse sur sec":"Fett på tørrstoff Min 52%","Sel":"Salt 0.6g"}...
Portefølje (9)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 561 kJ (135 kcal) Fett: 10g Hvorav mettet fett: 4,2g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 0,3g Proteiner: 5,6g Salt: 1g...
Portefølje (37)
Frankrike, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Papillote av myk hvit nougat, laget for hånd i Provence. Ingredienser mandler, honning og karamellisert sukker.
Portefølje (142)
...Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, egg fra frittgående høner, hvit sjokolade 23% [Sukker, kakaosmør, laktose (melk), helmelkpulver, skummetmelkpulver, emulgator: solsikkelecitin (E322), vaniljearoma.] (4,8%), tørkede aprikoser (4,8%): aprikoser, mandler (4,8%), bakepulver, salt. Formater: 180 & 100g...
Portefølje (12)
Frankrike, Appietto
...Metallboks i form av Maurhode, svart modell, som inneholder 150g klassiske canistrelli. I 1573 tildelte Filip II av Spania Korsika emblemet av Maurhodet på hvit bakgrunn. I 1762 bestemte Pascal Paoli, far til den korsikanske nasjonen, seg for å gjøre det til sitt flagg. Maurhodet er i dag symbolet på korsikanere over hele verden. Vekt: 150 gr Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Egg...
Portefølje (118)
Frankrike, Monchy-Lagache, France
...Sukkerroer er en raffinert plante av Beta vulgaris, en plante hvis knoll inneholder en svært høy andel av sukrose. Denne planten dyrkes vanligvis for sukkerproduksjon. Sukkerroer er en hvit, konisk og kjøttfull rot med en glatt krone. Planten inneholder en rosett av blader og røtter. Sukkeret dannes fra planten gjennom en fotosynteseprosess fra bladene, og lagres deretter i røttene. Sukkeret kan...
Portefølje (10)
Frankrike, Wingles
...Håndlagde fyllte egg med smeltende og sprø praliné av mandler og hasselnøtter. Oppbevares tørt og kjølig (18°C) beskyttet mot lys. Gjennomsnittlige næringsverdier / 100 g, Energiverdi, 525 kcal, 2196 kJ Fett, 31,7 hvorav mettet fett, 9,4 Karbohydrater, 48,7 hvorav sukker, 45,4 Proteiner, 8,0 Salt, 0,1 Antall per kartong: 4 Minste bestillingsantall: 4 Type minste bestillingsantall: Enhet per kartong SKU: P-PN-N-P Produksjonsland: Frankrike Forhåndsbestilling: Ja Bestselger: Nei Tilpasning: Ja Vekt (lbs): 0,40 Lengde (tommer): 9,00 Bredde (tommer): 5,00 Høyde (tommer): 20,50...
Portefølje (43)
...Appellation Française Petit Manseng B Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 2 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 3. periode, 4 og en halv uke etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er små og bærene er veldig små. Petit Manseng B er bemerkelsesverdig for sin svært store evne til å konsentrere sukker i bærene samtidig som den opprettholder en...
Portefølje (71)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play