Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Gullmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. JORDTYPE: Leire-kalkstein. VINIFIKASJON OG MODNING: Druene høstet i svært god modenhet, avstilket 100%. Fermentering i 15 dager med temperaturkontroll. Modning i 6 måneder i ståltank. BETEGNELSE: AOP Anjou Rouge. SMAKSNOTATER: Dyp rød, granatrød farge. Fin duft, delikate aromaer av røde frukter, solbær og rips. Behagelig og balansert struktur. MAT-/VINKOMBINAJON: Kjøttpålegg, rødt kjøtt, milde oster. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellom 15 og 17°C. Kartong med 6 flasker à 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Marseille
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
Frankrike, Rabastens De Bigorre
... anerkjent leverandør i regionen kjent for sine Label Rouge-kjøttprodukter. Nøklene til vår suksess er: smaken, balansen av smaker og den appetittvekkende teksturen! Med en kompetanse som er overlevert fra generasjon til generasjon, blir produktene laget etter oppskrifter i den reneste tradisjon. Selskapet er stolt av å tilby naturlige produkter til sine forbrukere. Siden 2021 har Conserverie du Sud oppnådd IFS versjon 8-sertifisering. IFS FOOD er en internasjonal standard som gjør det mulig å vurdere samsvar med produkter og prosesser når det gjelder sikkerhet og kvalitet på mat.
Portefølje (27)
Frankrike, Castelnaudary
... fremst, vår berømte "cassoulet", tilberedt etter familiens tradisjon med hvite bønner fra Castelnaudary og kjøtt fra regionale produsenter. Vi er tilgjengelige for ytterligere informasjon om produktene våre. Hos "Le Coustelous" er familien kjernen i vårt konserveringsfirma, og vi er stolte av å dele vår lidenskap for gastronomien fra Sørvest-Frankrike med deg. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
... gjelder proteininnhold og næringsverdi sammenlignet med kjøtt. Derfor produserer vi ikke produkter basert på VSM. Vi tilbyr storfekjøtt, kylling, kalv, lam og halal-pølse. Våre produkter er tilgjengelige ferske eller frosne. Vi er stolte av å selge halal-kjøtt eller fjærfe fra Frankrike og Europa som er sertifisert Achahada.
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter. Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen. Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene. En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
Portefølje (7)
Frankrike, Wissous Cedex
Selskapet VARACHAUX ble grunnlagt i 1968. Det er en SMB spesialisert på mellomprodukter for matvarer (PAI) basert på kjøtt. Vi skaffer oss råvarer fra slakterier og skjæreverksteder i Frankrike og Europa, og vi markedsfører produktene våre til industrien for ferdigretter og storkjøkken. Vår virksomhet er industriell tilberedning av rå og kokte kjøttprodukter for matvareindustrien for ferdigretter...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Amancy
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturlige tarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
Frankrike, Chemy
... produkter, i B to B. Våre flaggskipprodukter er: modnet kjøtt, Galisisk storfe, Angus, Kobe storfe blant annet. Våre hovedkunder er steakhouse-restauranter, restauranter som ønsker å tilby "prestige"-kjøtt, og tradisjonelle slaktere.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
Frankrike, Aix En Provence
... tilpasset og komplett service. Hos CAS’AIACCINA elsker vi gode ting, hvorfor ikke la deg nyte dem?! Kvalitetsprodukter for de som liker å glede seg over å smake på dem… Vi har klart å omgi oss med kvalifiserte fagfolk i bransjen som er dedikert til å tilfredsstille deg. Men også strengt respektfulle av et visst antall spesifikasjoner og som følger HACCP, IGP, VPF og ØKO-krav. En oppfølging og kontroll blir dermed utført i hver fase av produksjonen, fra innkjøp til ferdig produkt, for å tilby kvalitetscharcuterie til vår kundebase.
Frankrike, Emerainville
... forbrukerpreferanser i ulike land, kombinert med kvalitetsmerker. Vårt engasjement er å demokratisere disse gastronomiske produktene og gi deg muligheten til å være enda mer kreativ og original i dine utvalg og innkjøp, med mål om å tilby skreddersydde tilbud som ennå ikke er distribuert internasjonalt. VDC står for forkortelsen av betegnelsen «Vie de Château», som har som mål å gi deg en unik følelse av å gjenoppleve den franske livsstilen.
... storfe - halal pasterma av storfe - halal lammekjøttskinke Vi tilbyr vår halal pølse i engros i hele stykker eller i skiver. Alle våre produkter er sertifisert halal og akkreditert av EIAC. Levering til fastlands Frankrike unntatt Korsika.
Portefølje (4)
Frankrike, Ploufragan
... 2013. Disse forskjellige sektorene, samt bearbeiding av kjøttprodukter, er basert på strenge oppdrettsnormer, fokusert på dyrevelferd og spesifikke ferdigheter, med mål om å levere kvalitetsprodukter som smaker godt til forbrukerne. Les Fermiers d'Argoat har i dag 320 medlemmer, hvorav 260 oppdrettere og 60 selskaper (fôrprodusenter, slakterier, tekniske organisasjoner, rugerier...
Portefølje (4)
Frankrike, Auros
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Carquefou
...Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Frankrike, Lyon
... Pyreneene tilgjengelige og demokratisere dem, samtidig som de tilbyr en uforglemmelig smaksopplevelse. Vår håndverksmessige pølsemaker og kokk, Pierre, har 28 års erfaring og har vunnet flere utmerkelser innen pølsemakerfaget. Han bruker råvarer fra regionen for å lage kvalitetsprodukter. Vi legger stor vekt på den landbruksmessige og kulinariske tradisjonen i regionen, derfor har vi valgt å kun jobbe med førsteklasses regionale produkter og samarbeide tett med de ulike lokale aktørene. Dette er en del av identiteten til vårt selskap. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (40)
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Aicirits Camou Suhast
LUR BERRI Samvirke tilbyr et bredt utvalg av plante- og dyreproduksjoner fra sine medlemmer. Gruppen tilbyr kvalitetsprodukter med håndverk laget i Baskerland. Gruppen skaper en forbindelse mellom bønder og forbrukere og bidrar til å styrke det regionale tilbudet ved å dele det med andre aktører.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play