...Jeg kan PET
Vekt sukker 100 gram.
Mulig bruk: krem, yoghurt, marengs, makroner, skumgodt, sukkertøy, isbiter, is...
Sammensetning: sukker, smak av crèmebrûlée, naturlig fargebrun og gul (E150c og E100)
Det kan være spor av egg, melk, sennep, peanøtter, bløtdyr og skalldyr, fisk, sesamfrø og soyabønner
Referanse:SUCRE0011A...
Basert i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og parfymer, er Sélectarôme en produsent av mataromaer i over 30 år. Vi tilbyr mer enn 3000 referanser av aromaer i flytende eller pulverform, og har også utviklet en serie med sertifiserte økologiske aromaer. Vi tilbyr også en serie med aromaer spesielt utviklet for e-væsker til elektroniske sigaretter i samsvar med gjeldende forskrifter.
I tillegg ...
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist innen delikatesser. I over 25 år har vi betjent tradisjonell handel med et konstant fokus på å tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset våre kunder og forskjellige fra storsalgskanaler. Vårt merke, Les Saveurs du Clavon, tiltrekker de mest kresne gourmetene. Det er lett gjenkjennelig og garanterer et utvalg av smakfulle, delikate og fine produkter. Er du en u...
...Vår premium Gourmet Pompona vanilje omfavner sansene dine med sin fortryllende blomsterbukett, et hint av frukt og en forførende sjokoladefinish. De fyldige og aromatiske belgene er drømmen til enhver konditor, og tilfører herligheter som crèmebrûlée, iskrem og eggekrem en kompleksitet og karakter uten like. Med en glatt og tykk tekstur samt en robust vaniljeessens, tilfører Pompona vanilje...
...La deg bli fylt av rikdommen fra de røde fruktene, kombinert med de sprudlende tonene av sitron og neroli. Et saftig hjerte av jordbær og bringebær fører deg mot en kremet avslutning av vanilje og crèmebrûlée.
Olfaktiv familie: Fruktig
Toppnoter: Sitron, neroli
Hjertenoter: Jordbær, bringebær...
... franske krystallverket, og representerer perfeksjon og det ekstraordinære håndverket til disse glasskunstnerne.
L’Essence de Courvoisier er en ekstraordinær cognac som fanger alle sanser.
Sandeltre og sigarblader er de første aromaene, etterfulgt av dufter av crèmebrûlée, mandelpasta, honning fra fjellblomster, for til slutt å avslutte med en delikat note av hagtornblomst.
Den rike og delikate...
...Farge: Mahogni med kobberaktige glimt
Nese: En bukett som harmonisk kombinerer fine noter av tørkede blomster, iris og liljekonvall med varmen fra kandiserte frukter, marmelade og crèmebrûlée. En krydret sødme som avdekker treaktige aromaer av ristet eik og sigarboks
Smak: En bemerkelsesverdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløyelsmyk tekstur og en overraskende amplitude
Smaksalder: rundt 15 år
Smaksforslag: Ren som en digestif (mellom 20 ° og 25 °), i harmoni med sjokoladedesserter eller med en god sigar.
...Le spiritueux : Denne fantastiske bourbonen fra Kentucky produseres av den mest medaljerte destilleriet i bransjen: Buffalo Trace. Bestående av en blanding av brennevin som har modnet i minst 10 år på fat, tilbyr denne flotte flasken en smakfull og generøs profil samt en strukturert munnfølelse. Aromaer av vanilje, karamell, kokos, crèmebrûlée, krydder (muskat, pepper) samt vakre steinfrukter...
...Rosmarin, hvis latinske navn (ros marinus) betyr «havdråpe», er en busk av middelhavskilde som har spredt seg nordover i Europa til England.
Rosmarin, som inneholder kraftige antioksidanter, er et fryktinngytende våpen mot flere plager i livet. Det bidrar ikke bare til å redusere risikoen for nyrestein, forebygge revmatisme og søvnløshet, men også til å bekjempe intellektuell overbelastning.
I matlaging er rosmarin en venn av kjøtt og fjærfe. Det gir en fantastisk smak til lam, sauser og buljonger. Det tilfører en original touch til crèmebrûlée eller vaniljeflans, puddinger eller aprikosmarmelade.
... produktene er fri for konserveringsmidler. Agrodoubs er sertifisert IFS på høyeste nivå, og utvikler oppskrifter i økologisk kvalitet.
Bær- eller karamellfyll for sjokoladeprodusenter, sitron- eller sjokoladeterter, crèmebrûlée eller konditorcremer er noen av spesialitetene fra fabrikken som ligger i landsbyen Flagey. AGRODOUBS har satset på pasteuriserte, frosne produkter laget i Frankrike, som...