...Jeg kan PET
Vekt sukker 100 gram.
Mulig bruk: krem, yoghurt, marengs, makroner, skumgodt, sukkertøy, isbiter, is...
Sammensetning: sukker, smak av crèmebrûlée, naturlig fargebrun og gul (E150c og E100)
Det kan være spor av egg, melk, sennep, peanøtter, bløtdyr og skalldyr, fisk, sesamfrø og soyabønner
Referanse:SUCRE0011A...
Basert i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og parfymer, er Sélectarôme en produsent av mataromaer i over 30 år. Vi tilbyr mer enn 3000 referanser av aromaer i flytende eller pulverform, og har også utviklet en serie med sertifiserte økologiske aromaer. Vi tilbyr også en serie med aromaer spesielt utviklet for e-væsker til elektroniske sigaretter i samsvar med gjeldende forskrifter.
I tillegg ...
...Laget med Vaseline® Jelly, hjelper det å helbrede og forhindre tørre lepper ved å låse inn fuktighet. Det gir langvarig fuktighet, samtidig som det tilfører en lett duft av crèmebrûlée.
7 gram...
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist innen delikatesser. I over 25 år har vi betjent tradisjonell handel med et konstant fokus på å tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset våre kunder og forskjellige fra storsalgskanaler. Vårt merke, Les Saveurs du Clavon, tiltrekker de mest kresne gourmetene. Det er lett gjenkjennelig og garanterer et utvalg av smakfulle, delikate og fine produkter. Er du en u...
...Vår premium Gourmet Pompona vanilje omfavner sansene dine med sin fortryllende blomsterbukett, et hint av frukt og en forførende sjokoladefinish. De fyldige og aromatiske belgene er drømmen til enhver konditor, og tilfører herligheter som crèmebrûlée, iskrem og eggekrem en kompleksitet og karakter uten like. Med en glatt og tykk tekstur samt en robust vaniljeessens, tilfører Pompona vanilje...
... for dine behov. Vårt sortiment inkluderer en rekke populære smaker, som sjokolade eller vanilje, men også eksotiske trendvarianter som CrèmeBrûlée eller Irish Coffee.
Det passende toppingen for din cappuccino
For alle våre instantprodukter gjelder: Hovedkomponentene er fem til åtte prosent espresso, melk i form av topping eller kaffecreamer, sukker og – hvis ønskelig – kakao eller aromaer.
I tillegg til bruk i automater, er det også mulig å tilberede instant-cappuccinoen for hånd. For dette brukes ofte en skummer...
...La deg bli fylt av rikdommen fra de røde fruktene, kombinert med de sprudlende tonene av sitron og neroli. Et saftig hjerte av jordbær og bringebær fører deg mot en kremet avslutning av vanilje og crèmebrûlée.
Olfaktiv familie: Fruktig
Toppnoter: Sitron, neroli
Hjertenoter: Jordbær, bringebær...
...De mini størrelses brettene er pakket inn i plast i grupper på 16. Standardpakking er 128 mini crème brûlées i en pappeske.
Forberedelse Ta mini crèmebrûlée ut av plastposen. Tine i mikrobølgeovn i 30 sekunders intervaller på maks 500W. Hvis bunnen av aluminiumsformen fortsatt føles frossen, gjenta i 30 sekunder. Crèmebrûlée er klar til å spises når bunnen føles kald, men ikke frossen.
Hvis du lar det være litt plass mellom formene, kan du tine flere mini størrelses brett samtidig.
Du kan også tine ved romtemperatur. Ved 20°C er mini crèmebrûlée tint på omtrent en halvtime.
... blandes med ulike typer krem for å forbedre tekstur og smak
- Lett å smøre eller sprøyte
Karamell, kakao, sitron, moka, appelsin, vanilje og yuzu. Ikke-standard varianter er tilgjengelige på forespørsel. For eksempel: Blåbær, karamell, cappuccino, kanel, tranebær, crèmebrûlée, Dulce De Leche, lavendel, lime, mango, ananas, pistasj, bringebær, Tiramisu og mange flere.
... franske krystallverket, og representerer perfeksjon og det ekstraordinære håndverket til disse glasskunstnerne.
L’Essence de Courvoisier er en ekstraordinær cognac som fanger alle sanser.
Sandeltre og sigarblader er de første aromaene, etterfulgt av dufter av crèmebrûlée, mandelpasta, honning fra fjellblomster, for til slutt å avslutte med en delikat note av hagtornblomst.
Den rike og delikate...
...Farge: Mahogni med kobberaktige glimt
Nese: En bukett som harmonisk kombinerer fine noter av tørkede blomster, iris og liljekonvall med varmen fra kandiserte frukter, marmelade og crèmebrûlée. En krydret sødme som avdekker treaktige aromaer av ristet eik og sigarboks
Smak: En bemerkelsesverdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløyelsmyk tekstur og en overraskende amplitude
Smaksalder: rundt 15 år
Smaksforslag: Ren som en digestif (mellom 20 ° og 25 °), i harmoni med sjokoladedesserter eller med en god sigar.
...Le spiritueux : Denne fantastiske bourbonen fra Kentucky produseres av den mest medaljerte destilleriet i bransjen: Buffalo Trace. Bestående av en blanding av brennevin som har modnet i minst 10 år på fat, tilbyr denne flotte flasken en smakfull og generøs profil samt en strukturert munnfølelse. Aromaer av vanilje, karamell, kokos, crèmebrûlée, krydder (muskat, pepper) samt vakre steinfrukter...
...muffins, cupcakes, småkaker til vaniljeis, pudding eller crèmebrûlée.
Den tradisjonelle "Bourbon" modningsprosessen gjør det mulig å oppnå belger med en fuktighet på opptil 33 %. Dette gir også den oljete utseendet til disse høykvalitets belgene.
Gratis med hver bestilling får du vår dynamiske E-oppskriftsbok der du finner eksklusive oppskriftideer. Vi utvider denne regelmessig, slik at du alltid finner nye oppskrifter for din vanilje.
Rettferdig handlet gourmetkvalitet...
...Rosmarin, hvis latinske navn (ros marinus) betyr «havdråpe», er en busk av middelhavskilde som har spredt seg nordover i Europa til England.
Rosmarin, som inneholder kraftige antioksidanter, er et fryktinngytende våpen mot flere plager i livet. Det bidrar ikke bare til å redusere risikoen for nyrestein, forebygge revmatisme og søvnløshet, men også til å bekjempe intellektuell overbelastning.
I matlaging er rosmarin en venn av kjøtt og fjærfe. Det gir en fantastisk smak til lam, sauser og buljonger. Det tilfører en original touch til crèmebrûlée eller vaniljeflans, puddinger eller aprikosmarmelade.
... cappuccino, samt til å søte frukter av alle slag.
Vår anbefaling: bruk dette sukkeret som et skorpe til din CrémeBrûlée.
Ingredienser: Sukker, Tahiti-vanilje (malte)
Dette produktet er et rent naturprodukt og fritt for tilsetningsstoffer.
...Profesjonell Brenner For Karamellisering Av Desserter Eller For Å Gi Form Til Is-skulpturer, Med Justerbar Flamme, For Et Originalt Og Klassiskt Bakeri. Beskrivelse Profesjonell Brenner Ideell For Bruk På Kjøkkenet. Perfekt For Å Karamellisere Raskt Sukker På CrèmeBrûlée, Ricottakaker Eller For Å Arbeide Med Is-skulpturer, osv. Har En Ladingstid På Omtrent Fra Minimum 45 Minutter Til Maksimum 90 Minutter (Avhengig Av Modell). Piezoelektrisk Tennsystem Med En Flammebeskyttelsesenhet. Justerbar Flamme. Gass Karamelliserer Med Oppladbart Volum: 60 Ml...
... produktene er fri for konserveringsmidler. Agrodoubs er sertifisert IFS på høyeste nivå, og utvikler oppskrifter i økologisk kvalitet.
Bær- eller karamellfyll for sjokoladeprodusenter, sitron- eller sjokoladeterter, crèmebrûlée eller konditorcremer er noen av spesialitetene fra fabrikken som ligger i landsbyen Flagey. AGRODOUBS har satset på pasteuriserte, frosne produkter laget i Frankrike, som...
Alle produkter for Horeca, patisserie, sjokoladeproduksjon og iskremproduksjon: bringebær, knasende sukker, kantonesiske nøtter, nougatine, speculoos, canneles fra Bordeaux, smuldre, vegetariske quicher, tarte tatin, fylte profiteroles, fruktspyd, marshmallow, mini kaker, mini crèmebrûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini makroner, sjokoladefondant... Merker: Grand Marnier, Sosa, Zimolo...