... alle våre håndverksprodukter, et produkt uten nitritt og uten andre ingredienser enn Guérande-salt og Kampot-pepper, IGP-pepper fra Kambodsja med aromaer av eukalyptus og som gir en mineral- og blomsteraktig note til vårt kjøtt. Langsomt tørket i vårt salteriveri i Laissac, i Aveyron, vil dette tørkede Aubrac-kjøttet være perfekt for din spekematfat! Sammen med lonzo, coppa eller skinke, vil denne...
...Epinettevin eller zerishq på persisk er en liten rød, sur bær som dyrkes i Iran, i regionen Mashad.
Denne lille bæren har en myk tekstur og en syrlig smak.
Du kan lage mat med epinettevin sammen med ris eller servere den med kjøtt, slik de gjør i Iran. Bæren fremhever smaken og gir en liten syrlig touch til retten.
Du kan også trekke epinettevin i varmt vann, da den har betennelsesdempende egenskaper. Den påvirker også genene knyttet til aldring.
Forbruk av denne planten anbefales ikke under graviditet.
... og fulle av saft. Produsenten sorterer bærene, vasker dem, og plasserer dem deretter på veldig store siler for å lette tørkingen.
Bruk:
Epine vinette er en frukt med mange egenskaper. Dette lille syrlige bæret, som er svært populært i Iran, kan spises som det er. Du kan også bruke dem i matlaging for å gi smak til ris, for å akkompagnere vilt eller kjøtt i saus, og til og med kylling. For de som liker salater, vil det også passe veldig godt der.
Kartonger med: 5 kg...
...Boks på 800g – 8 bokser/pakke – 100 pakker/pall
Kartong på 3 kg - 4 kartonger/pakke - 80 pakker/pall,
Shagra-daten er en typisk dato fra Arabia.
En uttalt smak av vanilje og et fast kjøtt.
Standard pappeske.
Dette er en original og rimelig dato.
Emballasje og pakking tilgjengelig:
A-00087 : Shagra-dater 4 X 3 Kg (12 Kg)
A-00090 : Shagra-dater 8 X 800 g (6,4 Kg)...
... til protein og lettfordøyelige karbohydrater.
Med minst 10 ingredienser som bidrar til å styrke kroppens naturlige forsvar. Den tekniske informasjonen
Hva er kyllingmel?
Kyllingmel er laget av kjøtt og skinn fra kokt kylling, tørket og malt. Vann har derfor blitt fjernet i stor grad under prosessen. En måling av mel har samme næringsverdi som 5 målinger av kylling.
... sopp / frukt i tynne skiver
3 vegetarisk, optimalisert til 39 grader
4 veldig varm, 68 grader, ideell for kjøtt, tørketkjøtt, osv.
5 pasta
6 økonomisk, maks 260 W effekt. Ideell for bruk i campingvogner
7 stille for nattbruk, støynivået reduseres med omtrent 80%.
REF:SECBIO05
Effekt (W):495
Spenning (V):220
Frekvens (Hz):50
Hovedmateriale:plast
Farge:hvit
Lengde:50 cm
Bredde:27 cm
Høyde:27 cm
Andre dimensjoner:tørkehylle: 24x36x4 cm.
...Laktosefri og glutenfri tørket pølse. Naturlig tarm med en askeaktig blomst. Håndlaget på tradisjonelt vis, hjemme.
Samme kjøtt som for pølsen fra Pyreneene, med enda mer smakfulle aromaer på grunn av den smalere tarmen. Garanterer glede til middagsselskapets aperitiffer.
...En håndlaget, tørket pølse aromatisert med Espelette-chili AOP, laget av pur svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, basert på en tradisjonell oppskrift fra regionen. Denne pølsen er laget av magert kjøtt og fett fra skuldrene av svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, grovhakket (nøyaktig 80% magert kjøtt og bare 20% fett). Dette gir pølsene en smakfull smak.
PROFIL EXPORT er en familiebedrift basert i Isère, spesialisert på hestekutt, bearbeidede hestprodukter og behandling av hestekjøtt. Hesteoppdrett, hesteavliving, avskjæring, hestekutting, behandling av hestekjøtt, vakuumpakking, pakking i brett, løsvekt, hermetikk, distribusjon. Beherskelse av hele den franske hesteforsyningskjeden. IFS-SERTIFISERING på vår produksjonssted for å garantere våre ku...
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg.
Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune
Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc.
Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.