Frankrike, Bordeaux
...Sjømat, fisk i saus, salat med andelever, hvitt kjøtt, paier.\n\nAlkohol: 14,5% vol.\nDruetyper: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProdusent: Merke AG Vins\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2020"}...
Portefølje (93)
... vinifikasjon som kombinerer ancestral kunnskap med moderne teknologier DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc SMAKSNOTATER Roumaguet Bordeaux Rouge har en vakker rubinrød farge med en behagelig duft av røde frukter og et hint av krydder. Smaken er glatt og rund, og strekker seg ut i en behagelig fruktig ettersmak. MATPARING Roumaguet passer perfekt til grillet storfekjøtt, kalv blanquette, eller til og med rød fruktterter. Serveres mellom 16°C og 18°C.
Portefølje (96)
Frankrike, Saint Emilion
...Ligger på Pomerol-platået, får Château Taillefer sitt navn fra en typisitet i appellasjonen, jernoksidene. De gamle forteller at plogen "skjærer jernet" så mye som den løfter i denne vinmarken. Situasjon Pomerol-platået (høyde 25 m) Jord silika og grus på blå leire, rik på jernoksider Areal plantet 12 hektar Druetyper: merlot 85% cabernet franc 15% Miljøsertifiseringer: HVE 3...
Portefølje (34)
Frankrike, Bordeaux
...Historie: Château Brane-Cantenac er et eiendom som ligger i vinmarkene i Bordeaux, i appellasjonen Margaux. Eiendommen på 75 hektar er kjent for sine elegante og fine viner. BriO de Cantenac er den andre vinen fra Château Brane-Cantenac, som ligger i hjertet av Margaux-appellasjonen. Druetyper: 29% Cabernet Sauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc Vinifikasjon: Håndplukkede druer Lagring...
Portefølje (43)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
... 6 bouteilles de 75cl":"Kartong med 6 flasker på 75cl","CEPAGE":"Cabernet franc.","NOTES DE DEGUSTATION":"Appetittvekkende farge, kobberoransje. Floral duft (roseblader) og fruktig (jordbær, bringebær). Myk og smakfull angrep med en vakker fruktighet som varer.","APPELLATION":"AOP Cabernet d'Anjou.","MILLESIME":"2020"}...
Portefølje (12)
...Fransk Betegnelse Cabernet franc N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 5 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 og en halv til 3 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er middels store og bærene er små. Denne druesorten gir aromatiske viner av høy kvalitet som kan lagres i middels lang tid. På den annen side er potensialene for...
Portefølje (71)
Frankrike, Auxerre
...Haut-Médoc Château Haut-Logat (2015) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Årgang: Haut-Médoc Druetype: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Kultur: Tradisjonell Referanser: Gullmedalje...
Portefølje (190)
Frankrike, Saint-Loubes
...En elegant og kraftig rødvin. Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet. Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder. Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial. Farge: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokker: Leire-silt terroir Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Portefølje (21)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru Assemblage : Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Omtrent 10 år Vinifikasjoner : Håndplukkede druer, druene blir avstilket og deretter sortert ved hjelp av densitetsbad. Deretter følger en kald pre-fermenteringsmaserasjon i en uke, og den alkoholiske fermenteringen varer i 10 dager, hvor det utføres oppstramming og pigeage. Tapping etterfulgt av pressing før lagring i 15 måneder i ståltanker med staver.
Portefølje (53)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Les Graves er en fruktig og saftig cuvée som uttrykker seg med en veldig vakker intensitet av friske røde og svarte frukter (bringebær, jordbær, bjørnebær osv.). Smaken er en stor glede takket være denne renheten av frukter som kommer til uttrykk i alle cuvéene fra familien Gasnier. En virkelig flott Chinon, fruktig og med karakter, ideell som aperitiff sammen med et utvalg av spekemat eller under måltidet med fjærfe og rødt kjøtt. Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Cabernet-franc AOC: Chinon Lagring: Drikkes nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT eller 1/2 sec AOP Metode Tradisjonell VINIFIKASJON: Vår Saumur Brut er laget etter den tradisjonelle metoden. Denne vinen får deretter en betydelig lagring på bunnfall i 24 måneder i våre underjordiske kjellere: dette kvalitetsvalget gjør at vi kan oppnå en stor finesse i boblene og en aromatisk eleganse. Denne originale blandingen av Chenin Blanc, Cabernet Franc og Chardonnay gir en karakteristisk boble med en eksepsjonell friskhet. DEGUSTASJON Farge: Lys gul med grønne refleksjoner, fine bobler Nese: Den delikate effervescensen bærer luftige aromaer som gir en følelse av friskhet: grønt eple...
Portefølje (43)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Kraftig vin med solide tanniner og aromaer av kokte frukter. Veldig gamle vinstokker på grus. Kan drikkes i sin ungdom. Domaine: DOMAINE DAMIEN LORIEUX Appellation: BOURGUEIL Region: VAL DE LOIRE Farge: Rød Druetyper: 100% CABERNET FRANC Dyrkingsmetode: Bærekraftig landbruk Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Årgang: 2020 Karakter: lett / fruktig...
Portefølje (100)
Frankrike, Saint Cannat
... Gassac, som er opprinnelsen til ryktet til Aniane terroir i Languedoc. DRUESORTER Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % SMAKSNOTATER En fin og delikat duft, modne røde fruktaromaer, med spesielt kirsebær som skiller seg ut. På ganen er det uttalte noter av kakao med en kompleks finish av tobakkaromaer. Munnen preges av sin rikdom, sine fine og silkeaktige tanniner; en veldig fin balanse og spesielt sin vedvarende smak.
Portefølje (46)
Frankrike, Pujols
... også kan lagres i lengre tid. De røde vinene produseres på 25 hektar, hovedsakelig bestående av Merlot, men også av Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. Parcellene med Sauvignon Blanc og snart Semillon er dedikert til produksjonen av vår hvite vin. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, St Pierre D'oléron
... selges på flasker under våre merker Boyard og Louis Pearl. Vinmarkene som er engasjert i kooperativet representerer 320 ha (50 % av vinmarkene på Oléron). Av dette arealet er 220 ha dedikert til Cognac og Pineau des Charentes (druesorter Ugni Blanc og Colombard), 25 ha er plantet med druesortene Sauvignon og Chardonnay for hvite viner, og omtrent 75 ha med røde druesorter (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) for røde viner og rød Pineau. Våre vinmarker drives av menn og kvinner med en gjennomsnittsalder på rundt 42 år, noe som er relativt ungt og gir gode muligheter for utvikling.
Portefølje (4)
Frankrike, Cars
... brukes er Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc, som i gjennomsnitt er 25 år gamle og har en svært rimelig plantet tetthet. Châteauet søker etter en balanse mellom frukter, krydder og treverk for sine viner. Vinene fra Château CANTINOT er elegante og har en tannisk smidighet.
Frankrike, St Laurent Medoc
Ligger i Médoc nær Bordeaux, er Château BARATEAU spesialisert på produksjon av rødviner. Slottet har en vingård på 24 hektar, og druetypene som finnes er Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og Petit Verdot. Som et kvalitetsstempel blir Châteauet jevnlig belønnet i ulike nasjonale og internasjonale konkurranser. Château BARATEAU er blant de beste i appellasjonen.
Frankrike, Cabanes
Ligger i Sørvest-Frankrike, nærmere bestemt i departementet Tarn, produserer domenet LES VIGNES DE GARBASSES vin under merket Vin de Pays des Côtes du Tarn. Vinmarkene på domenet er 85 % dedikert til produksjon av rødvin og 15 % til produksjon av hvitvin. De røde druesortene er Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc og Sauvignon, samt to Gaillacois-druer: Duras og Braucol. De hvite druesortene er Sauvignon, Listan og tre Gaillacois-druer: Mauzac, Lenc del El og Muscadelle. Dermed produserer LES VIGNES DE GARBASSES hvitviner, roséviner, rødviner, druesaft og eddik laget av rødvin.
Les VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR representerer et vinproduserende kooperativ i Bordeaux. Samlet sett strekker vinmarkene til vinprodusentene i Monségur over nesten 1300 hektar med rødvin og 100 hektar med hvitvin. Her finner man følgende druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon for rødviner, samt Sauvignon, Sémillon og Muscadelle for hvitviner. Det vinproduserende kooperativet forplikter seg til å etablere sporbarhet for produktene, og tappetjenesten til kooperativet er sertifisert ISO 9001 og IFS – BRC, og kooperativet er under akkreditering av Terra Vitis (bærekraftig landbruk).
Frankrike, Neac
CHATEAU VIEUX CHEVROL er en familieeid vingård på 21 hektar. Châteauet har den kontrollerte opprinnelsesbetegnelsen LALANDE DE POMEROL. Druetyper er 80% Merlot, 10% Cabernet Franc og 10% Cabernet Sauvignon.
Frankrike, Blaignan
CHÂTEAU LA GORCE, som ligger i Médoc, har en vingård på 45 hektar. Vingården består av edle druesorter, hvor 45 % er Cabernet Sauvignon, 50 % er Merlot og 5 % er Cabernet Franc. Eiendommen produserer to viner: CHÂTEAU LA GORCE og CHÂTEAU CANTELOUP. Vinen som produseres er av høy kvalitet.
Frankrike, St Estephe
Château Saint-Estèphe produserer og markedsfører viner fra Médoc. Slottet dyrker flere druesorter som cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, petit verdot og mer nylig malbec. Château La Haye er klassifisert som Cru Bourgeois Supérieur siden 1932. Viner fra slottet kjennetegnes av sin kvalitet og robusthet.
Frankrike, Belves De Castillon
Ved CLOS PUY ARNAUD produserer og markedsfører Thierry Valette Bordeaux-viner. Vinmarken består av 70% Merlot, 25% Cabernet Franc og 5% Cabernet Sauvignon. CLOS PUY ARNAUD er engasjert for miljøet og produserer økologiske viner. Takket være dette engasjementet er druene av svært høy kvalitet. CLOS PUY ARNAUD produserer 3 vinserier: en Grand Vin som er en stor lagringsvin, Cuvée Pervenche som er en fruktvin med middels lagringspotensial, og Cuvée Bistrot som er en fruktvin.
Frankrike, Pomport
Ligger nær Bergerac, produserer domaine GRANGE NEUVE varierte og typiske viner. Vinmarkene strekker seg over 70 hektar, hvor 26 hektar er viet til produksjon av rødviner og 44 hektar er dedikert til produksjon av hvitviner. Hvitvinsdruene består av 80% Sémillon, 10% Muscadelle og 10% Sauvignon. Rødvinsdruene inkluderer 60% Merlot, 20% Cabernet Franc og 20% Cabernet Sauvignon. Dermed produserer og markedsfører domaine GRANGE NEUVE følgende viner: Monbazillac, Bergerac rød, Bergerac tørr hvit, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac søt, Tradisjonell metode (en brut musserende vin) og druesaft.
Frankrike, Baron
VIGNOBLES GARZARO forvalter 70 hektar vinmarker som ligger i Baron, i Entre-Deux-Mers, samt 10 hektar fordelt på de mest prestisjefylte appellasjonene i Libournais: Pomerol, Lalande-de-Pomerol og Saint-Emilion-Grand-Cru. Vinmarkene i Baron, som ligger på leire-kalksteinsbakker, gjør at edle druesorter som Merlot, Cabernet franc og Sauvignon kan gi sitt beste. I Pomerol og St Emilion gir de dype sandene og gruslagene viner med en svært elegant karakter.
Frankrike, Parleboscq
Siden 1820 har DOMAINE DE LABALLE produsert viner og Bas Armagnac. DOMAINE DE LABALLE har 17 hektar på et terroir kalt Sables Fauves, som er de foretrukne jordsmonnene for Bas-Armagnac. Druetypene som brukes til armagnac er: ugni blanc og baco, for tørre hvite viner: colombard, ugni blanc, sauvignon blanc, sauvignon gris, gros manseng, chardonnay, for søte hvite: petit manseng og gros manseng, for rosé: cabernet franc, og for rødvin: merlot, cabernet sauvignon og tannat. Viner og Bas Armagnac produsert av DOMAINE DE LABALLE blir jevnlig tildelt medaljer.
Frankrike, Saint-Ciers-Sur-Gironde
Château HAUT GRELOT ligger i appellasjonen Blaye Côtes de Bordeaux. Châteauet har en vingård som strekker seg over 62 hektar, som er omtrent 25 år gammel. 24 hektar er viet til produksjon av hvite viner, mens 38 hektar er dedikert til produksjon av røde viner. Blant de røde druene finner vi Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Malbec. For produksjon av hvite viner brukes druene Sauvignon Blanc, Muscadelle og Sémillon. Château HAUT GRELOT forplikter seg til miljøet og til et kvalitetssikringssystem kalt Sporbarhet.
Frankrike, Saint-Émilion
CHÂTEAU DE FERRAND er en Grand Cru Classé Saint Emilion. Vinmarken dekker 42 hektar, hvorav 32 hektar er beplantet med Merlot (75%), Cabernet franc (15%) og Cabernet sauvignon (10%). Vinmarken drives med fokus på en rasjonell plantevernpraksis for å fremme kvaliteten på innhøstingen. CHÂTEAU DE FERRAND er forpliktet til bærekraftig utvikling.
Frankrike, Fronton
CHÂTEAU CRANSAC dekker et område på omtrent 150 hektar, hvorav 50 hektar er vinmarker. Eiendommen ligger på de gamle terrassene til Tarn, og vinmarkene er plantet på Boulbènes-jord, som er sandholdig leire. 49 hektar produserer rødvin og 1 hektar hvitvin, og vinmarkene har en gjennomsnittsalder på 30 år. Druetyper på eiendommen er 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah og 6% andre druesorter for produksjon av rødvin, samt 100% Sauvignon for produksjon av hvitvin. CHÂTEAU CRANSAC fremstår som en uavhengig vinprodusent.
Frankrike, Monnieres
...Produsent av tørre og fruktige hvite viner, perfekt til sjømat. Bedrift beliggende i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Produsent av hvite, røde, rosé og musserende viner. Produserte viner: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Noen av vinene våre lagres på eikefat. Philippe og Thierry...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play