Belgia, Liège
... denne drikken nytes relativt ung og avslører med tiden et overraskende krydderbukett. Dette fruktige og behagelige alternativet til vin er anbefalt til nesten alle retter, spesielt med kjøttretter i saus og vilt.
Portefølje (19)
...Maïski vilt saus, en deilig kremet saus med mye tranebær som garnityr, som passer perfekt til alle dine viltretter av fjærfe og rødt kjøtt. Men den kan også gi smak til fylte fjærfe-retter med kjøttdeig.
Portefølje (34)
Belgia, Stoumont
...Opprinnelse: Wallonia Belgia En lammeskinn med lengre ull, med en silkeaktig følelse og en uovertruffen mykhet. Hver enkelt del er unik, dens form, tykkelse og farge kan variere litt fra klassisk elfenben til nyanser av beige eller gråbrun som gir disse skinnene et naturlig og vilt utseende som du ikke vil kunne motstå. Trendende dekor, teppe, i stolen eller sofaen din for å varme opp...
Portefølje (5)
Belgia, Arlon
...Disse gule traktformede soppene med oransje farge har en lett fruktig og krydret smak. De passer spesielt godt sammen med vilt, fjærfe eller omeletter. Forberedelsestips De ville kantarellene, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres med følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene - Børst forsiktig soppen, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å...
Portefølje (49)
Belgia, Fernelmont
Kooperativet Coprobel samler 25 lidenskapelige fjærkreprodusenter som har oppdrettet og markedsført en eksepsjonell, smakfull, økologisk og rettferdig gårdskylling, Coq des Prés, i over 20 år. Kyllingen tilbys hel eller delt opp, fersk eller frossen, og i forskjellige typer emballasje tilpasset kundenes behov. Kooperatørene tilbyr også sine økologiske egg, Œuf des Prés, og et utvalg av økologis...
Portefølje (37)
Belgia, Liege
J.Dessart tilbyr et bredt utvalg av ferskt kjøtt: vilt og fjærfe.
Et fjærfevirksomhet som startet i 1945 som en ambulerende handel med smør og egg, gradvis utvidet med vilt og fjærfe, og utviklet seg til å bli en av de største spesialbutikkene for fjærfe i regionen.
Belgia, Dottignies Mouscron
Le Faisan Gris er et verksted for skjæring av vilt og fjærfe. De tilbyr et bredt utvalg av fjærfe: kyllinger, perlehøns, and, kanin, unghane, vaktel, kastrert hane og ung høne. Men også et stort utvalg av vilt: fasan, gråand, bydue, perdix, rype, hare, villkanin, rådyr, hjort, villsvin, struts, kenguru og antilope. I tillegg tilbyr dette selskapet både hele dyr og stykkede kjøtt.
Belgia, Antwerpen
Danckers Pluimveehandel er referansen for ferskt, håndverksmessig og høykvalitetskjøtt av vilt og fjærfe i hele provinsen Antwerpen. Vi håndterer hver forespørsel fra våre kunder på en fleksibel måte for å kunne tilby skreddersydd service og levering. Danckers fjærfe-teamet betjener slaktere, supermarkeder, markedshandlere, grossister, ... i hele provinsen Antwerpen.
Belgia, Torhout
...Uansett hvor stor bestillingen din er, kan vi alltid levere volum. Også i den travle slutten av året. - Respekt for naturen: Vi driver ikke med behandling av vilt fra ulovlig jakt. Vi prøver å produsere så miljøvennlig som mulig. Vår anlegg i Torhout drives på 100% grønn energi, og vi er alltid på utkikk etter nye teknikker som bruker mindre energi.
Belgia, Houffalize
Socardenne er en grossist innen HORECA og institusjoner, men også spesialist på vilt. Når det gjelder vilt, jakter selskapet hovedsakelig på hjort og hind, kalv, rådyr, villsvin, spekemat og husets spesialiteter, fjærfe og småvilt. Alltid på utkikk etter nye produkter utvalgt etter kvalitetskriterier og tilbudt som en del av en komplett tjeneste, fortsetter SOCARDENNE sin spesialisering innen innkjøp, skjæring og salg av vilt direkte fra jaktområdene. Tjeneste, personlig rådgivning og stor fleksibilitet i leveranser kompletterer husets egenskaper.
Belgia, Geel-Zammel
... å få preparert et dødt dyr? Dette bør man ta med til taksidermisten så raskt som mulig, eller fryse det ned så raskt som mulig. Skinnet (huden) bør skjæres av til BAKENFOR de fremre bena for å lage hode-skulder montasje av vilt som villsvin, hjort, rådyr,...
Belgia, Beringen
Geyskens Delikatessen er spesialisert på matvarer som gåse- og andelever, brød, pannekaker, spekemat, aperitiffer, asiatisk mat, eddik, olje, syltetøy, fond, iskrem, sopp, spekemat, deigvarer, fjærfe, desserter, terriner, teksturer, fisk, kjøtt (ferskt), vilt, meieriprodukter...
Belgia, Diest
Fugler og spesialiteter, kalde tilberedninger, stort vilt, lite vilt.
Belgia, Merksplas
Fuglefarmer - levende dyr, husdyrhandel, oppdrettsfarmer.
Belgia, Vlierzele
For å kunne tilby deg det beste og ferskeste viltet, kjøper vi direkte fra jegere både nasjonalt og internasjonalt. Vi gjør viltet ditt helt klart til bruk og pakker det for deg med de mest moderne teknikkene. Vi gir deg gjerne all denne informasjonen slik at du også er helt oppdatert på opprinnelsen og tilstanden til viltet, og kan tilby det på en ansvarlig måte. Sammen med deg tar vi viltet til ...
Belgia, Oostrozebeke
Kipco-Damaco er en distributør av fersk og frossen fjærfe og viltprodukter. De tilbyr også et bredt utvalg av kjøtt, som kylling, kalkun, kokt suppekylling, svinekjøtt og storfekjøtt. De er også importører og eksportører av kjøtt.
Belgia, Schoten
C.T.O. Food er spesialisten innen fjærfe og kjøttprodukter for både industri og foodservice. Direkte distribusjon fra de mest moderne selskapene (slakterier og bearbeidere) sikrer den beste kvaliteten på kjøtt fra kylling, kalkun, suppekylling, and, gås, storfe eller svin. For standardkjøtt kan du kontakte oss, men ikke glem å spørre om vårt økologiske og halal-sortiment.
Belgia, Kluisbergen
halal slakteri kylling håndskåret skjæring vi kjøper fra de største slakteriene i Benelux, slik at vi alltid har den beste prisen og fersk kvalitet * stekt kylling * kylling til koking * mor-kylling * skjæring * kanin, vaktel, kylling, økologisk kylling, ... * kalkun + skjæring ikke nøl med å kontakte oss...
Belgia, Genappe
Top Quality ble grunnlagt i 1990 av André Debièvre, en tidligere restaurantleder utdannet ved hotellskolen i Namur. Deres spesialiteter er: konserverte produkter (løk, fiken, endivie,...), langsomt kokte sauser (sauser til vilt, med tyttebær,...), emulgerte sauser (bearnaise, hollandaise, majones,...). Kundene til Top Quality er: Storkjøp og grossister. Top Quality jobber under sitt eget merke...
Belgia, Malmédy
I over 20 år har Perfor vært spesialist på beskyttelse av skogplanter mot skader fra vilt. I samarbeid med vår partner NORTENE Pro vil vi gi deg råd om det beste valget. Vi tilbyr også tilbehør for skogforvaltning: Lite verktøy (klør, tellere...), Plantebeskyttelsesprodukter (insektmidler, soppmidler, herbicider...), Bambusstøtter, akasietre eller behandlet gran, Rotakselerator, Viltavvisende middel, Farge aerosolmerking.
Belgia, Liège
Hos JO DESSART har vi vært grossister av fjærfe og vilt for profesjonelle siden 1959. Vi leverer alle typer vilt og fjærfe, utelukkende i engros. Leveranser kan gjøres etter kundens forespørsel.
Belgia, Houffalize
Vårt hotell ligger i en grønn oase, rolig og avslappende i dalen ved Ourthe, 1,5 kilometer fra Houffalize i retning mot La Roche en Ardenne, hvor du kan oppholde deg med familie eller venner. Ved bredden av Ourthe kan du nyte terrassen i naturen når som helst på dagen. Den ardennesiske salongen gir deg muligheten til å slukke tørsten eller ta en aperitiff. I restauranten kan gastronomer smake på regionale og personlige retter; om våren asparges, om sommeren retter med friske urter, og om høsten vilt og våre røkte spesialiteter laget ...
Belgia, Rochefort
...vilt fra området (i sesong). Restauranten er kjent for sitt storfekjøtt, inkludert entrecôte for to personer. Dyrereservatet. Reservatet samler dyrelivet fra Ardennes-skogene samt de viktigste dyrene som en gang levde i regionen. Fra sentrum av landsbyen tar en liten trikk deg til inngangen til grottene. Deretter kan du utforske rom som er vakrere enn de andre. Du kan også utøve din favorittsport.
Belgia, La-Roche-En-Ardenne
...Privat garasje, sykkelrom og grillområde. Vårt hotell har 8 perfekt utstyrte rom. Garasjeservice og moms inkludert. Bar og hage - gratis garasje og sykkelrom. En gastronomisk meny og husets spesialiteter med markedskjøkken, vilt fra området, husets foie gras og vår månedlige skiftende meny "Le Caprice". Synlig vinkjeller hugget ut i fjellet. Innvendig koselig med eikepanel og en samling malerier. Vår restaurant tilbyr anerkjent lokal mat.
Belgia, Viroinval
For å ta en pause, er noen rom med koselig komfort tilgjengelig for deg. Hotellet har 8 rom med alt nødvendig, bad, toalett, telefon, TV. Hvert rom har vask, badekar, toalett, TV, telefon. Utenfor landsbyen tilbyr Hotel-Restaurant le Melrose både overnatting og kvalitetsmat i en grønn park, perfekt for avslappende helger. Restauranten serverer kvalitetsmat, med et variert utvalg av fisk og vilt. Vi har også 2 bankettsaler samt en terrasse og en hyggelig hage.
Belgia, Rochefort
7 km fra Rochefort. Du tilbringer ferien din på et rolig sted, ved bredden av Lesse i Belvaux, en sjarmerende landsby i Ardennene. Du er 3 km fra Grottene i Han (Kommune Rochefort, Hovedstaden for latter). Lokale retter, grilling om sommeren, vilt om vinteren. Dobbeltrom (Bad med dusj og privat toalett). Bare noen kilometer fra Møllekroen ... ta en spasertur på fantastiske landsbyvandringer. Du...
Belgia, Aywaille
Romantisk restaurant. Velkomst, komfort og gastronomi er i fokus. Måltider på den blomstrende terrassen. Du vil sette pris på friskheten og kvaliteten på vårt kjøkken: ørret, kreps, hummer, eller vilt fra våre skoger. 3 rom med kapasitet fra 15 til 80 personer for dine kommunjoner, bryllup, fester,… Mulighet for temakvelder. 2 rom for seminarer. Ikke-residentielt 50 pers - Residentielt 25 pers...
Belgia, Sint-Katelijne-Waver
... sesonger har vi et spesialtilbud. Vi tilbyr for eksempel vilt i jaktsesongen eller paella og sjøtunge i hvitvinsaus om sommeren. Avhengig av produktet og takket være våre vakuumpakkinger og pasteurisering, holder våre ferdigretter seg i fire til fem uker. Egen oppskrift eller oppskrift fra kunden: Quality Food Group lager sine ferdigretter etter egen oppskrift. Men hvis du ønsker det, kan våre kokker også jobbe med din oppskrift.
... Bernard Colinvaux tilbyr et oppriktig og autentisk kjøkken. Å gå rett på sak, jobbe med de beste produktene som er tilgjengelige, la terroirene snakke, det er oppdraget han har satt seg. Den gastronomiske opplevelsen er berusende, noe som er naturlig siden den rett og slett er et speilbilde av en manns kjærlighet til sitt yrke. Landssopp, vilt i sesong, fisk fra små fiskeriproduksjoner, også kalt «små båter», alle disse produktene blir hevet til nye høyder, bearbeidet med talent.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play