...Salvie er en aromatisk urt med en vedaktig stilk og tykke sølvgrønne blader som gir en veldig intens aroma. Den brukes til fysioterapi, innen kosmetikk som tannkrem, og i matlaging for å gi smak til steker og vilt. Tilgjengelig i brett eller polystyren i ulike vekter.
Samsvarende produkter
Salvie
Salvie
Andre produkter
Rødbete - Rød
Rødbete - Rød
Portefølje (47)
Italia, Paderno Franciacorta
...Primært laget for bygging av volierer og oppdrettsburer for vilt, men også egnet for å fungere som beskyttelse mot rovdyr, er volitex et nett laget av monofilamenter av høy tetthet svart polyetylen som er UV-stabilisert. Dette gir produktet en lang levetid når det utsettes for sollys. Uangripelig for mugg, råtner ikke og er vanntett, volitex absorberer ikke vann i tilfelle regn, frost eller snø...
Portefølje (48)
Italia, Venezia
...Frisk karakter og behagelig humle. Birra San Marco Pils er en øl med lett kropp og en ren, forfriskende smak. Dens utseende er naturlig uklart på grunn av tilstedeværelsen av gjær, og skummet er fint og vedholdende. Den lette sødmen fra malten er perfekt balansert av den tørre bitterheten fra edle humler som gir den friske blomster- og kryddernoter. Avslutningen er sprø og omsluttende, noe som gjør denne ølen til et ideelt valg for fiskefritert mat, skalldyr, sjømat, vilt og myke, gressaktige oster.
Portefølje (4)
Italia, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indikasjon Geografisk Typisk Produksjonsområde: Emilia Druetype: Lambrusco Alkoholinnhold: 8 % vol. Farge rubinrød Aroma Vinsmak og fruktig Smak dessertaktig, behagelig og harmonisk Kombinasjoner rødt kjøtt, vilt Serveringstemperatur 18°-20° C.
Portefølje (4)
Italia, Firenze
...Kondisjonert med ekstra jomfruolje med naturlig aroma av hvit trøffel - Ingredienser: ekstra jomfruolje (98 %), aroma av hvit trøffel (2 %) Anbefalinger: Utmerket til kraftige tilbehør, perfekt for å krydre kjøtt, vilt, grønnsaker og fyll.
Portefølje (9)
Italia, Nave
...vilt, steinsopp, trøffel og lagrede oster. Note Inneholder sulfitter. Kapacitet: 0.75l Kode: 07003 Kategori: Røde Gradasjon: 15% vol. Nasjon: Italia Region: Piemonte Druer: Nebbiolo 100% Farge: Intens granatrød...
Portefølje (46)
...Krydder basert på ekstra jomfruolje med naturlig aroma av hvit trøffel - Anbefalinger: Utmerket til kraftige tilbehør, perfekt for å krydre kjøtt, vilt, grønnsaker og fyllinger. Ingredienser: ekstra jomfruolje (98 %), naturlig aroma av hvit trøffel (2 %) Tilgjengelig også i formater på 250 ml og 500 ml.
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
...akkompagnert av et hint av kryddertoner gitt av lagringen i franske eikefat. I munnen er den varme innvirkningen etterfulgt av en betydelig friskhet, en markant saltaktighet og en elegant tannin, som harmonerer godt i den myke og fløyelsaktige strukturen. God intensitet og vedholdenhet. Atha Ruja passer godt til halvmyke oster av middels intensitet, smakfulle pølser og retter med rødt kjøtt av middels struktur, steker og vilt.
Portefølje (5)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
Italia, Maruggio
...Dyp granatrød, kompakt Bouquet: Blåbærsyltetøy, tamarind, balsamiske noter Smak: Fyldig og rund med lang aromatisk Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° c Anbefalt: Første retter med kjøttsaft, vilt, rød kjøttsteking, lagrede oster, sopp.
Portefølje (8)
Italia, Trento
...Allsidigheten til Salsa Bruna er total: den kan serveres med steker, braserte retter og andre retter som vilt, rødt og hvitt kjøtt, tagliatelle, grønnsaker, potetmos. Tilført under tilberedningen er den utmerket for å gi smak til gryteretter og kjøtt i saus. Løs opp 35 g av produktet i ½ liter kaldt vann og kok opp mens du rører kontinuerlig over moderat varme, i 5 minutter eller mer, til du oppnår ønsket konsistens. Kombiner den med skiver av kjøtt eller andre retter. For å lage gryteretter eller kjøtt i saus, tilsett Salsa Bruna Bauer som den er, eller etter å ha fortynnet den i vann.
Portefølje (9)
...Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar kirsebærduft og vaniljetoner. Smak: fyldig, rund med myke og balanserte tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Matparinger: utmerket til å akkompagnere steker av rødt kjøtt, vilt og lagrede oster. Vinifikasjon: etter avstilkingen av druene, får mosten macerere med skinnet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-26°C. Etter at malolaktisk gjæring er fullført, lagres en del i barriques, mens den andre delen lagres i stål. Lagringskapasitet: 2 år eller mer avhengig av årgang.
Portefølje (4)
Oppdrett og salg av levende vilt. Fasaner av varianter som Mongolia, Tenebroso, Kinesisk, Rødhøns, Italiensk starn, kyllinger, flyvekviger og kjøttkviger, europeiske vanlige harer, ville kaniner. Mulighet for levering med egne transportmidler.
Portefølje (9)
Italia, Cervasca
La Franco srl produserer klimaanlegg, oppvarming og fuktighetskontrollsystemer for dyrehold, landbruk og industrisektoren siden 1962. Utvalget av produkter vi tilbyr er svært omfattende og inkluderer vann- og gassdrevne varmeovner, evaporative kjølere, sentrifugalfuktere og sprayere. Nylig har tilbudet blitt utvidet med produksjon av skreddersydde modulvinduer. La Franco s.r.l. er til stede på det...
Portefølje (10)
... dufter. Vår beliggenhet er i Belpasso, en liten by i provinsen Catania ved foten av Etna, hvor de berømte "fichi d'india" kjent som "Bastardoni" vokser vilt, med en håndverksmessig bearbeiding av produktet, med ingredienser fra det gamle. Våre kunder inkluderer viktige distribusjonsgrupper i Italia og spesielt i utlandet, hvor vi i flere tiår har blitt stadig mer verdsatt.
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
Mila sas-butikken er et håndverksfirma som jobber med kjøtt, vilt og ville dyr, og har vært til stede i området av Cerbaie-høydene i Toscana siden 1969. Selskapet har gjort KVALITET til mottoet for sin virksomhet, og produserer sauser, dressinger og gryteretter med produkter fra området, hentet fra italienske eiendommer og naturparker. Alle produktene blir laget som de ble laget av våre...
Portefølje (1)
VÅRT SELSKAP Å oppnå tillit fra våre kunder er vårt primære mål. Derfor bruker vi hver dag alle våre menneskelige og profesjonelle ressurser som vi har opparbeidet oss gjennom over 40 års erfaring innen landbruk av fjærfe. Vårt mål er å tilby våre kunder sunne produkter med høy robusthet og kvalitet. I mange år har vårt selskap prioritert dyrevelferd, med fokus på hygieniske og helsemessige aspekt...
Italia, Cisano Sul Neva
... produkter som passer til et stadig mer krevende marked. Selskapet ligger ved den vakre sletten i byen Albenga, men er harmonisk plassert i det fantastiske området som er kommunen Cisano sul Neva, kjent for produksjon av aromatiske planter, førsteklasses grønnsaker og unike frukter. Grov stein fra Liguria, et land badet av et hav som noen ganger er mildt og noen ganger voldsomt, er trangt, barskt og vilt...
Italia, Pinarolo Po
Fugleprodukter...
Italia, Sovizzo
Vårt selskap har i over 50 år produsert og oppdrettet kyllinger av høyeste kvalitet, vi selger både til publikum og leverer personlig til forhandlere i hele Triveneto og Emilia Romagna.
Italia, 35026 Conselve (pd)
VI PRODUSERER FERSKE FROSNE KYLLINGFØTTER.
Italia, Palo Del Colle
Slakting, deling, bearbeiding og pakking av storfe, svin, småfe og hester Utvikling og produksjon av produkter laget av storfe, svin, småfe og produkter basert på storfe og svin Markedsføring av fjærfe og vilt...
Italia, Villagrande Strisaili
Oppdrett og slakting av vaktler...
Italia, Cortona
Kyllingoppdrett og slakting...
Hvite og fargede kyllinger...
Italia, San Martino Buon Albergo
ITALIENSKE LANDBRUKSMAT KOMMERSIELLE KONTORER...
Italia, Milano
ENGROS MATMARKEDER I MILANO...
Italia, Manfredonia
aktiviteter for mottakelse og forbruk av egne produkter som fjærfe, egg og melk, beliggende i et kulturelt turistområde, guiding og omvisninger til arkeologiske steder, UNESCOs arvabbedier, båtturer i Manfredonia-bukten, markeder og håndverk fra Gargano, olivenoljesmaking i olivenmøller, gjestfrihet for musikere og bruk av musikkrom med tilgjengelige instrumenter, utstillinger og teatre med lokale...
Italia, Corazzano - San Miniato
Antica Fattoria La Mignola tilbyr med lidenskap, dedikasjon og profesjonalitet sitt oppdrett av fjærfe og kaniner, som absolutt er uvanlig og utenfor rammene av det intensive systemet. De rustikke kaninene oppdrettes i bur og i åpne områder i samsvar med presise regler og med profesjonalitet; de følges faktisk kontinuerlig i de ulike fasene som: reproduksjon, avvenning, vekst osv. Den optimale søk...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play