Iberico Bellota Chorizo - LENDENDE OG PØLSER
Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i tarm. Med delikat smak og karakteristisk aroma.
Next
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Naturlig Beitefôr 50% Iberico Rase Kurerte Lår - Aljomar - Skinker og Pølser
24,20 €
Lende (erector spinae-muskel) er et av de edleste stykkene av iberisk svin, fôret med naturlige produkter som urter og korn. Omtrentlig vekt per stykk...
Iberisk Lår - Iberisk Svin
Iberisk svinekam. Vi serverer det ferskt eller frosset. Vakuumpakket i 0,5 eller 1 kg formater eller i løsvekt. Sertifisert iberisk svinekjøtt under i...
Next
Iberisk Cebo Lår "50% Iberisk Rase" - Lår
22,65 €
Iberiske svin fra Brisa Iberiske svin fra Brisa har særegne egenskaper som skiller dem markant fra andre, noe som resulterer i produkter av høyeste kv...
Secreto Cruceta av iberisk svin
Secreto Cruceta av iberisk svin er et eksklusivt stykke som utmerker seg med sin intense smak og saftige tekstur. Utrukket fra den nedre delen av svin...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
IBERISK CEBO LÅR - IBERISK CEBO LÅR 50% IBERISK RASE 3 DOMPALES – omtrentlig vekt per enhet 1,3 kg
Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk rase Produktet kommer fra en av de to Lomoene til Iberisk svin, krydret med salt og høykvalitets paprika. E...
Cinco Jotas - Ren Iberisk Bellota Lår - Iberisk Svinelår
Lomo iberico er en typisk spansk spekepølse, lik den magre coppa, med en fin og lett krydret konsistens. Det rene iberiske lomo fra "Cinco Jotas" pro...
Next
Duroc Svinelår
Lomo embuchado laget av 50% Duroc-kryssede griser, produsert med en minimum tørketid på 2 måneder.
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Next
Sternumer
Sternum er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse sternumene er nøye utvalgt ...
Frosne svineribbe
Pose: 30 x 60 cm 58mic vakuumpakket Eske 465 x 265 x 210 cm + 3 skillevegger 4 enheter per eske Vekt 18 kg per eske Paller: 98 esker/pall Holdbarhet: ...
Next
FRYST SVINEKJØTT - SVINEKJØTT
FRYSTE SVINEFØTTER/SVINEHODEKJØTT/FRYST SVINEBUK...
100% Ibérico Bellota Lår
Vi tilbyr hele stykker eller vakuumpakkingstjeneste i 100g poser. Min. Bestilling: 5 Stykker; 2 kg hver.
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Nitrifiserende deler 010
Blanding av tilsetningsstoffer (konserveringsmidler) for bruk i charcuterie, for produksjon av kjøttprodukter som ikke er varmebehandlet, tørket ved t...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Next
Tørrsaltet Svinepølse - Økologisk Charcuteri
6,65 €
Alle våre svin er sertifisert i Økologisk Landbruk. De blir fôret med sertifiserte AB-korn fra vår gård. Vår tørre svinepølse er vakuumpakket. Garanti...
Australsk Lammelår
Vårt frittgående, gressforede lam oppdrettes på de grønne beitemarkene i Sør-Australia, hvor de er fri for hormoner, herbicider og pesticider. Vårt la...
Iberisk Bellota Chorizo - LENDEN OG PØLSER
Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i naturlig tarmer. Med en modning på over 4 månede...
Iberisk Bellota Morcón Salchichón - LEND OG PØLSEVARER
Embutido i hele eller halve stykker laget med utvalgt iberisk svinekjøtt, krydret med naturlige krydder, salt, hvitløk og oregano. Med delikat smak og...
Iberisk eik-lår - Kuret og fylt iberisk eik-lår
Iberisk eikenakke. Pølsebiter som veier mellom 1 til 1,2 kg, modnet i omtrent 90 dager. De serveres vakuumpakket hele eller i halvdeler.
Iberisk Bellota Salchichón - LEND OG PØLSEVARER
Embutido i hele eller halve stykker laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og naturlige krydder, eltet og fylt i naturlig ta...
Skivet kornforet Iberico spekeskinke 50% Iberico rase - Aljo - Skinker og Pølser
4,18 €
Lende (erector spinae muskel) er et av de edleste stykkene av det iberiske svinet, som er fôret med naturlige produkter som urter og korn. VEKT: 0,1 ...
Iberisk Bellota Salchichón Herradura - LEND OG PØLSER
Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og naturlige krydder, eltet og fylt i naturlig tarm. Med delikat smak og kar...
Next
Iberisk Felt Lår "50% Iberisk Rase" - Lår
24,50 €
De iberiske grisene fra Brisa har noen særegne egenskaper som skiller dem tydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvali...
Iberisk svinekjøttskinn
Carrillera av iberisk svin er et lite stykke magert kjøtt, hentet fra området rundt underkjeven til iberisk svin som er over 10 måneder gammelt. Med e...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play