Produkter for skalldyr (72)

Austeroppdrett

Austeroppdrett

Alle våre østers er raffinert i "claire", disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
østersprodusent

østersprodusent

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Produksjon av østers

Produksjon av østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Elgkreps - Kokt og skrelt

Elgkreps - Kokt og skrelt

IQF Kokte skrelte krepsdyr
Håkjerringfilet

Håkjerringfilet

IQF
Tilapiafileter

Tilapiafileter

Tilapiafileter
Huître Spéciale de Claire

Huître Spéciale de Claire

"L'Huître Spéciale de Claire" er resultatet av en streng utvelgelse av de vakreste østers fra de beste parkene. Den nøye modningen gjør at den sprø og generøse kjøttstrukturen avslører lette, søtlige terroir-noter, og gir en unik smaksopplevelse for elskere av kjøttfulle østers. Dette eksepsjonelle produktet er reservert for kjennere på jakt etter autentiske smaker. Produksjonen av "L'Huître Spéciale de Claire" er en ekte kunst, som krever spesiell oppmerksomhet på hvert trinn i prosessen. Østersene oppdrettes i klare, hvor de nyter et optimalt miljø for utviklingen sin. Denne omsorgen i kulturen deres sikrer en overlegen kvalitet, noe som gjør denne østersen til et must for entusiaster av marin gastronomi.
Huître Fine de Claire

Huître Fine de Claire

"L'Huître Fine de Claire" er et flaggskipprodukt som tiltrekker seg sjømatelskere med sine marine smaker og sin fine, delikate kjøtt. Den dyrkes i leirebassenger kalt "claires", og nyter godt av et miljø rikt på fytoplankton som demper dens salte smak, og fremhever dermed alle dens smaker. Dette produktet er ideelt for hyggelige stunder med familie eller venner, og tilfører et preg av raffinement til måltidene dine. Produksjonen av "L'Huître Fine de Claire" hviler på et tradisjonelt håndverk som er overlevert fra generasjon til generasjon. Østersene blir nøye sortert og modnet for å sikre en eksepsjonell kvalitet. Denne modningsprosessen i "claire" gir dem en unik tekstur og en uforlignelig smak, noe som gjør denne østersen til et foretrukket valg for kresne sjømatelskere.
Fine de claire

Fine de claire

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Spesiell fra Claire

Spesiell fra Claire

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
XO (EKSTRAORDINÆR)

XO (EKSTRAORDINÆR)

L’Amélie XO er symbolet på ren raffinement. Den unike smaken, samt det faste og sprø kjøttet, gjør den til selve essensen av østers. Den er verdsatt av de mest kresne kjennere, men vil også glede et bredere publikum. Med en kjøttprosent som overstiger 15%, er den dronningen i alle kategorier av østers i dette området.
Spesiell Grønn Claire

Spesiell Grønn Claire

Det utvikler store ernæringsmessige kvaliteter og en søtere smak med nøtteaktige undertoner som vil glede de nysgjerrige som søker originalitet og eksklusivitet.
FINE DE CLAIRE

FINE DE CLAIRE

Myk og lett, dette produktet er tilgjengelig for sporadiske forbrukere som leter etter en salt og magert østers.
Claires Spesial

Claires Spesial

Claires Spesial vil glede entusiaster med sin lange ettersmak, tettheten av kjøttet og sin subtile søte smak.
Skalldyr

Skalldyr

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Muslinger - Utvalg av muslinger fra Maison Thaëron

Muslinger - Utvalg av muslinger fra Maison Thaëron

Vi tilbyr: Kamskjell fra tau (opprinnelse Irland & Spania): oppdrettet i opphengt tilstand i åpent hav. De kjennes igjen på sine svarte skjell med blå-gule refleksjoner. Kamskjell fra Bouchot (opprinnelse Frankrike): oppdrettet etter en tradisjonell metode, på peler kalt «Bouchots». Dette kamskjellet har et mørkt svart skall og en intens gul kjøttfarge, og er høyt verdsatt av matelskere for sitt smeltende og kremete kjøtt. Kamskjell fra fiske (opprinnelse Frankrike): hentet fra naturlige banker på bunnen, de fanges med dragere trukket over havbunnen av skip. Skallet er svært buet og har en «blå-lilla» farge, og inneholder gult og svært aromatisk kjøtt. Emballasje: sekker på 5kgs-10kgs-15kgs / brett i modifisert atmosfære på 4x1.4kgs-8x1.4kgs (med en holdbarhet på 7 dager) Vi tilbyr dem renset for byssus (klare til å tilberedes): renset med en maskin som fjerner byssus, men også i ikke-renset tilstand.
Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell - Skjellserie

Kamskjell med persille: Drypp kamskjellene med sitronsaft, og dryss lett med salt og pepper. Hakk persille. Skrell og press hvitløken. Bland sammen. Varm opp oljen i en panne og grill kamskjellene i 1 til 2 minutter på hver side. Tilsett hvitløk/persille-blandingen og rør om. Deglaser med hvitvin og la det redusere i 2 minutter. Server varmt, det er en delikatesse!
Kokte Sjømat & Skaldyr - Kokt Produktutvalg fra Maison Thaëron

Kokte Sjømat & Skaldyr - Kokt Produktutvalg fra Maison Thaëron

For å imøtekomme markedets forventninger, har vi besluttet å tilby våre kunder et utvalg av kokte produkter: skjell og skalldyr. Installasjonen av vårt kokkeverksted i havnen i Lorient fant sted i 1997, og siden har vi tilbudt et bredt utvalg av kokte produkter i selvbetjening: Skjell: Kokte buloter og kokte strandkrabber Pakking: 4x500g – 1kg – 2kg – 3kg Skalldyr: Hummer, Langustiner, Krabber, Klør fra krabber Pakking: per stykk – per kilo
Kamskjell uten rogn - Skjellserie

Kamskjell uten rogn - Skjellserie

Tine Golfo Nuevo kamskjell i kjøleskapet for å gjøre skjæring enklere og bevare en fastere tekstur. Nyt dem som carpaccio eller grillet, sammen med sausen du velger.
Kamskjell med Korall - Sjømatserie

Kamskjell med Korall - Sjømatserie

Tine Golfo Nuevo kamskjell i kjøleskapet for å gjøre skjæring enklere og bevare en fastere tekstur. Nyt dem grillet med sausen du velger.
Reker

Reker

Tilgjengelig i frossen. Størrelser tilgjengelig: T1 (5-10 Biter /kg) T2 (10-16 Biter /kg) T3 (16-20 Biter /kg) T4 (20-25 Biter /kg) T5 (25-30 Biter /kg) T6 (30-35 Biter /kg) T7 (35-40 Biter /kg) T1:5-10 Biter /kg T2:10-16 Biter /kg T3:16-20 Biter /kg T4:20-25 Biter /kg T5:25-30 Biter /kg T6:30-35 Biter /kg T7:35-40 Biter /kg
Sjømat - Våre Frosne Produkter

Sjømat - Våre Frosne Produkter

Nøye utvalgte, våre skjell er produkter hvis smak og kulinariske kvaliteter er anerkjent. Våre kamskjell er naturlige, ubehandlede og inneholder ikke tilsatt vann!
Sjømatcocktail - Skjellserie

Sjømatcocktail - Skjellserie

Tine opp Golfo Nuevo sjømatcocktailen. Surr alle ingrediensene i 2 spiseskjeer olivenolje med hvitløk og persille. I mellomtiden, kok fersk spaghetti. Hell 20 cl flytende kremfløte i den kokte blandingen, dryss over parmesan, og tilsett salt og pepper. Sil pastaen og bland den med sausen. Server varm.
Argentinske Reker - Skaldyrserie

Argentinske Reker - Skaldyrserie

Forbered marinaden ved å blande 1 bunt hakket basilikum, 1 klype timianblomster, 15 cl olivenolje, 2 hakkede hvitløksfedd, salt og pepper i en blender. Ett eller to små pulser med blenderen er nok til å blande ingrediensene. Pensle gambasene med marinaden og la dem marinere i kjøleskapet i minimum 2 timer. Smør lett på planchaen og varm den opp. Stek gambasene i 3 til 4 minutter på hver side. Server med basmatiris eller pasta. Nyt!
Tann

Tann

Tilgjengelig fersk og frossen. Tilgjengelige størrelser: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Størrelse S: 400-800g Størrelse M: 800-2000g Størrelse L: +2kg
Skalldyr - Skalldyrsortiment fra Maison Thaëron

Skalldyr - Skalldyrsortiment fra Maison Thaëron

Basert på vår erfaring kan vi velge pålitelige leverandører for våre forsyninger av skalldyr. Med effektive akvarier tilbyr vi kundene våre, gjennom hele året, et flott utvalg av skalldyr: Hummer – Hummer – Krabber – Edderkoppkrabber – Reker – Strandkrabber – Buketter – Krabbekjøtt (poser på 200g eller 500g) og Edderkoppkrabbekjøtt (poser på 500g) Pakking: per stykk eller per kilo
Fjellsål

Fjellsål

Tilgjengelig fersk og frossen. Tilgjengelige størrelser: T1 (600-800g) T2 (400-600g) T3 (300-400g) T4 (200-300g) Solefileter (+800g) T1:600-800g T2:400-600g T3:300-400g T4:200-300g Solefileter:+800g
Skalldyr - Våre Frosne Produkter

Skalldyr - Våre Frosne Produkter

Våre skalldyr er ville produkter! Reker, reker, scampi og hummer til høytiden!
Frosne Krabber - Frosne Skjell

Frosne Krabber - Frosne Skjell

Krabbene fanges i feller. Art: Cancer pagurus Skjæring: Kjøtt, klo, hel Opprinnelse: Alle produsentland Pakking: Alle formater er mulige.
Pillede rekehaler - Skaldyrserie

Pillede rekehaler - Skaldyrserie

Tine Golfo Nuevo rekehalene for å lage dem. Nyt dem varme eller kalde.