Produkter for skalldyr (28)

Østers

Østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Hele kamskjell

Hele kamskjell

Premium kamskjell, nøye utvalgt for størrelse, ferskhet og smak.
Snegler - Snegleserie fra Maison Thaëron

Snegler - Snegleserie fra Maison Thaëron

Med et sterkt partnerskap med fiskerne kan vi tilby våre kunder et bredt utvalg av skjell gjennom hele året: - Boller – Kamskjell – Muslinger – Klams – Praires – Vernis – Venus – Tellines – Knivfisk – Mandler – Clams – Ekstra dyrket salicorn Emballasje: i løsvekt per kilo – løsvekt 3 kg – i brett med modifisert atmosfære: 4x500g – 1kg
Hele Frosne Muslinger - Økologiske Frosne Muslinger

Hele Frosne Muslinger - Økologiske Frosne Muslinger

Hele pasteuriserte frosne blåskjell pakket i en 1 kg pose. Vekt: 5x1kg
Sjømatemballasje

Sjømatemballasje

Emballasje for sjømat
Håndverksprodusent - Frosne Tempura Muslinger - Tapas: Tempura Muslinger, frosset i en 1-kilos pose

Håndverksprodusent - Frosne Tempura Muslinger - Tapas: Tempura Muslinger, frosset i en 1-kilos pose

De kjøttfulle blåskjellene fra Maison Caudalie er dekket med en lett tempura og klare til å friteres i olje ved 180/190°. Frosne tapas pakket i 1 kilo poser. Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
sjømat

sjømat

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Snegler, skalldyr

Snegler, skalldyr

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
sjømat

sjømat

Alle våre østers er raffinert i "claire", disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Skjell

Skjell

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Kreps Imperial

Kreps Imperial

La Crevette Impériale er en eksklusiv produksjon som kombinerer nytte med glede. Den oppdrettes på en omfattende måte i klare områder, hvor den utrettelig graver i bunnslammet for å ernære seg av ormer, og bidrar dermed til vedlikeholdet av bassengene ved å unngå algeproliferasjon. Dette unike produktet er tilgjengelig i begrensede mengder fra midten av september til midten av november, og tilbyr en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige for nysgjerrige. La Crevette Impériale er et sjeldent og ettertraktet produkt, verdsatt for sin delikate smak og raffinerte tekstur. Dens miljøvennlige oppdrett gjør den til et ideelt valg for forbrukere som er opptatt av kvalitet og bærekraft. Denne reken er perfekt for å berike sjømatrettene dine, og tilfører et preg av eleganse og sofistikering til bordet ditt.
Håndverksproduksjon av østers

Håndverksproduksjon av østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Austeroppdrett

Austeroppdrett

Alle våre østers er raffinert i "claire", disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
østersprodusent

østersprodusent

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Produksjon av østers

Produksjon av østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Huître Spéciale de Claire

Huître Spéciale de Claire

"L'Huître Spéciale de Claire" er resultatet av en streng utvelgelse av de vakreste østers fra de beste parkene. Den nøye modningen gjør at den sprø og generøse kjøttstrukturen avslører lette, søtlige terroir-noter, og gir en unik smaksopplevelse for elskere av kjøttfulle østers. Dette eksepsjonelle produktet er reservert for kjennere på jakt etter autentiske smaker. Produksjonen av "L'Huître Spéciale de Claire" er en ekte kunst, som krever spesiell oppmerksomhet på hvert trinn i prosessen. Østersene oppdrettes i klare, hvor de nyter et optimalt miljø for utviklingen sin. Denne omsorgen i kulturen deres sikrer en overlegen kvalitet, noe som gjør denne østersen til et must for entusiaster av marin gastronomi.
Huître Fine de Claire

Huître Fine de Claire

"L'Huître Fine de Claire" er et flaggskipprodukt som tiltrekker seg sjømatelskere med sine marine smaker og sin fine, delikate kjøtt. Den dyrkes i leirebassenger kalt "claires", og nyter godt av et miljø rikt på fytoplankton som demper dens salte smak, og fremhever dermed alle dens smaker. Dette produktet er ideelt for hyggelige stunder med familie eller venner, og tilfører et preg av raffinement til måltidene dine. Produksjonen av "L'Huître Fine de Claire" hviler på et tradisjonelt håndverk som er overlevert fra generasjon til generasjon. Østersene blir nøye sortert og modnet for å sikre en eksepsjonell kvalitet. Denne modningsprosessen i "claire" gir dem en unik tekstur og en uforlignelig smak, noe som gjør denne østersen til et foretrukket valg for kresne sjømatelskere.
Fine de claire

Fine de claire

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Spesiell fra Claire

Spesiell fra Claire

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Skalldyr

Skalldyr

Alle våre østers er modnet i "claire", disse bassengene gravd ut i leire, som fylles med sjøvann under de sterke tidevannskreftene.
Muslinger - Utvalg av muslinger fra Maison Thaëron

Muslinger - Utvalg av muslinger fra Maison Thaëron

Vi tilbyr: Kamskjell fra tau (opprinnelse Irland & Spania): oppdrettet i opphengt tilstand i åpent hav. De kjennes igjen på sine svarte skjell med blå-gule refleksjoner. Kamskjell fra Bouchot (opprinnelse Frankrike): oppdrettet etter en tradisjonell metode, på peler kalt «Bouchots». Dette kamskjellet har et mørkt svart skall og en intens gul kjøttfarge, og er høyt verdsatt av matelskere for sitt smeltende og kremete kjøtt. Kamskjell fra fiske (opprinnelse Frankrike): hentet fra naturlige banker på bunnen, de fanges med dragere trukket over havbunnen av skip. Skallet er svært buet og har en «blå-lilla» farge, og inneholder gult og svært aromatisk kjøtt. Emballasje: sekker på 5kgs-10kgs-15kgs / brett i modifisert atmosfære på 4x1.4kgs-8x1.4kgs (med en holdbarhet på 7 dager) Vi tilbyr dem renset for byssus (klare til å tilberedes): renset med en maskin som fjerner byssus, men også i ikke-renset tilstand.
Kokte Sjømat & Skaldyr - Kokt Produktutvalg fra Maison Thaëron

Kokte Sjømat & Skaldyr - Kokt Produktutvalg fra Maison Thaëron

For å imøtekomme markedets forventninger, har vi besluttet å tilby våre kunder et utvalg av kokte produkter: skjell og skalldyr. Installasjonen av vårt kokkeverksted i havnen i Lorient fant sted i 1997, og siden har vi tilbudt et bredt utvalg av kokte produkter i selvbetjening: Skjell: Kokte buloter og kokte strandkrabber Pakking: 4x500g – 1kg – 2kg – 3kg Skalldyr: Hummer, Langustiner, Krabber, Klør fra krabber Pakking: per stykk – per kilo
Skalldyr - Skalldyrsortiment fra Maison Thaëron

Skalldyr - Skalldyrsortiment fra Maison Thaëron

Basert på vår erfaring kan vi velge pålitelige leverandører for våre forsyninger av skalldyr. Med effektive akvarier tilbyr vi kundene våre, gjennom hele året, et flott utvalg av skalldyr: Hummer – Hummer – Krabber – Edderkoppkrabber – Reker – Strandkrabber – Buketter – Krabbekjøtt (poser på 200g eller 500g) og Edderkoppkrabbekjøtt (poser på 500g) Pakking: per stykk eller per kilo
Håndverksprodusent - Frosne Japanske Muslinger - Sjømat: Frosne japanske muslinger, i en 1-kilos pose

Håndverksprodusent - Frosne Japanske Muslinger - Sjømat: Frosne japanske muslinger, i en 1-kilos pose

De japanske frosne muslingene fra Maison Caudalie, nøye renset for sand, kan tilberedes uten forhåndsopptining. De leveres i poser på 1 kilo (20/40 stykker), og transporteres under kontrollerte temperaturer; kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Håndverksprodusent - Økologiske Escabeche Muslinger - Gourmet: Escabeche Muslinger i nummererte esker på 111g

Håndverksprodusent - Økologiske Escabeche Muslinger - Gourmet: Escabeche Muslinger i nummererte esker på 111g

Store muslinger fra riasene i Galicia, akkompagnert av en krydret marinade, pakket i nummererte esker på 111 g. Det er hele rikdommen av en smak som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Sjømat - Økologisk og frossen sjømatcocktail

Sjømat - Økologisk og frossen sjømatcocktail

Blandet forkokte bløtdyr og skalldyr, fryst. Vekt: 10x500g
Håndverksprodusent - Frosne Kamskjell MSC - IFS - Sjømatprodukt: Frosne kamskjell, i en 1-kilos pose - MSC & IFS

Håndverksprodusent - Frosne Kamskjell MSC - IFS - Sjømatprodukt: Frosne kamskjell, i en 1-kilos pose - MSC & IFS

Sertifisert MSC og IFS, den frosne kniven som er nøye renset for sand, fra Maison Caudalie, er pakket i kartonger på 5 kilo (omtrent 40/50 stykker). Alle våre pakker transporteres ved kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Håndverksprodusent - Den Ekstra Sjømatcocktailen

Håndverksprodusent - Den Ekstra Sjømatcocktailen

Sjømat: Ekstra sjømatcocktail, frossen, i 1 kilos pose - Den ekstra sjømatcocktailen fra Maison Caudalie, laget av store ingredienser (hele muslinger, blåskjellkjøtt, reker, spisulekjøtt, blekksprut) er pakket i en 1 kilos pose. Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!