Forhåndskokt for bekvemmelighet, våre kokte blåskjell er klare til bruk. Tilgjengelig i både hermetiske og frosne alternativer. Enkle å tilberede, beholder fersk smak og næringsstoffer. Engros for bedrifter: supermarkeder, hoteller, restauranter og kafeer.
Den balanserte krydderkomposisjonen for tilberedning av blåskjell og muslinger gjør en muslingrett til en delikat opplevelse.
Den gir muslinger en behagelig kryddersmak og egner seg også veldig godt for å lage marinader til scampi, krabbe og andre sjømat.
Innhold: 20,00 g
Artikkelnummer: 840078
Aubergine, oliven, tomat og paprika utgjør denne blandingen for å gi typisk smak til sausene dine, kjøttfyllinger, kokt fisk, terriner og andre kulinariske forberedelser.
Colin-Ingredienser Ref:60159402
Hovedingredienser:Tomater, paprika, oliven, aubergine
Inkluderingsliste:Tomater, paprika, oliven, aubergine
Varmebehandling:Nei
Indikativ dosering:2 til 5 %
Farge og visuell:Hvit, rød, grønn og svart
Pakking:20 kg sekk
Pallisering:Europeisk pall på 500 kg
Muslingtangen er et uunnværlig kjøkkenredskap for sjømatentusiaster. Designet for å gjøre det enklere å nyte muslinger, gir denne tangen et komfortabelt grep og enkel håndtering av skjell. Dens ergonomiske design og robuste konstruksjon gjør den til et holdbart og praktisk verktøy for både hjemmekjøkken og profesjonelle kjøkken.
Laget av materialer av høy kvalitet, er muslingtangen motstandsdyktig mot korrosjon og enkel å rengjøre, noe som sikrer en hygienisk og problemfri bruk. Dens effektivitet og enkelhet i bruk gjør den til et populært valg blant kokker og amatørkokker. Ved å velge denne tangen, forbedrer du din matlagingsopplevelse og får fullt utbytte av sjømatrettene dine.
Legg de fortsatt frosne blåskjellene i en bolle. Drypp over olivenolje, sitron og en spiseskje eplecidereddik (hvis man liker en litt syrlig smak).
Tilsett urter og krydder.
La blåskjellene tine i denne blandingen.
Vannet fra blåskjellene og sausen gir en vakker oransje farge.
Når det er tid for aperitiff, sil blåskjellene og ta frem pikene!!! Det er klart!!
Med et sterkt partnerskap med fiskerne kan vi tilby våre kunder et bredt utvalg av skjell gjennom hele året:
- Boller – Kamskjell – Muslinger – Klams – Praires – Vernis – Venus – Tellines – Knivfisk – Mandler – Clams – Ekstra dyrket salicorn
Emballasje: i løsvekt per kilo – løsvekt 3 kg – i brett med modifisert atmosfære: 4x500g – 1kg
Argopecten purpuratus
Bivalven som lever i beskyttede infralitorale områder, finnes på sandbunn med lite strøm, men kan også finnes på mudrete, steinete substrater eller dekket av makroalger. Den er fordelt langs kysten av det tropiske Stillehavet, fra Corinto i Nicaragua til region IV nord i Chile. I Peru er de viktigste naturlige forekomstene konsentrert i Independencia-bukten i Ica og i Sechura-bukten samt Lobos de Tierra-øyene i Piura.
Skjell, fisk og insekter utgjør grunnlaget for vårt produktsortiment og er en viktig del av dyrefôret for alle kjæledyr.
Gjennom tallrike studier er det bevist at insekter spesielt er protein- / protein-kilden for fremtiden.
Høykvalitets og skånsomme tørkeprosesser som mikrobølge (MD) og frysetørking (FD) sikrer best produktkvalitet. Gjennom frysetørkingsprosessen bevares omtrent 80% av næringsstoffene.
De kjøttfulle blåskjellene fra Maison Caudalie er dekket med en lett tempura og klare til å friteres i olje ved 180/190°. Frosne tapas pakket i 1 kilo poser. Alle våre pakker transporteres under kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Kamskjell er en bivalve (består av to skall) som lever langs våre kyster. Forbruket av denne sjømat gir mineraler som jod, jern, kalium, natrium, magnesium og kalsium, som bidrar til at nervesystemet og muskulaturen fungerer som de skal.
Fangstområde: Nord-Atlanteren - FAO-område 27